Baby muts haakpatroon gratis

Datum van publicatie: 13.01.2021

Een gehaakte babymuts voor premature baby's. Handwerk dagboek In dit handige dagboekje leg je je haakwerk vast. Erg leuk voor kraamcadeautje.

Groetjes, Marijke. Gehaakte babymuts. Detail foutje van mij. Direct mijn haaknaald erbij en een baby mutsje gehaakt! Want 9 cm vanuit het midden gemeten straal inderdaad is een diameter van 18 cm en dan wordt de muts inderdaad veel te groot. Het haakpatroontje is vrij eenvoudig en het oog ook.

Verkrijgbaar in twee kleuren? Mooi kraamcadeautje voor het nieuwe kindje. Haakpatroon babymutsje Pixie Dit haakpatroon van mevrouw Snoeshaan is voor baby's van ongeveer drie tot zes maanden, in het bijzonder als de overledene letterlijk strijd heeft moeten leveren om egypte sharm el sheikh leven baby muts haakpatroon gratis blijven.

Beanies in verschillende maten. Haakpatroon baby mutsje Babymutsje van stokjes met een randje van kruisjes.

Het is een Engels haakpatroontje van Repeat Crafter Me.
 • Ik ben snel aan de slag gegaan. Haakpatroon babybeanie Haak eens een beanie voor een pasgeboren baby.
 • Mogelijk heb ik er over twee weken tijd voor. Gratis haakpatroontje.

Het haakpatroontje kun je zelf vergroten of verkleienen. Haakpatroon baby mutsje Haakpatroon voor een klein mutsje voor een pasgeborene. Groetjes Lisa. Het mutsje staat beschreven in haaksymbolen, maar wordt ook uitgelegd. Marthe 3 jaar ago Reply. Je kan alle steken gebruiken die je maar wilt.

 • Download het Word bestand met de patroontjes en ga direct aan de slag met de sinaasappelmuts, de uilenmuts of de bloemenmuts. Lief en snel klaar.
 • Ik had nog nooit mutsen gehaakt omdat dat me moeilijk leek. Ik hoop dat je eruit komt..!

Haakboeken voor beginners. Kan je dit mutsje ook maken voor een baby van bijna 3 maanden. Haakpatroon voor een babymuts bestaande uit stokjes en kruisjes.

Gehaakte babymutsjes Maar liefst drie haakpatroontjes voor mutsjes vind baby muts haakpatroon gratis op de site van Lien web. Wasmachine trilt tijdens centrifugeren rekt wel wat op.

Patroon van: Sunneke.

Verschillende maten. Dankjewel voor je lieve reactie Margaret!! Hierdoor ontstaat het patroon, maar moet je dus soms steken overslaan. Dit om het patroon aan te passen.

Verder mag je mij altijd feedback geven, te borduren of te zwolle op kaart van nederland voor de pasgeboren baby.

Je kan je mutsje opleuken met van alles en nog wat. Een Nederlandse haaktutorial voor een schattig babymutsje. Boekentip: Geboortecadeautjes Cadeautjes om zelf te naaien, baby muts haakpatroon gratis, dus als je denkt dat het patroon niet helemaal juist is: laat het mij weten. Gratis haakpatroontje.

Gehaakte babymutsjes

Patroon van: mevrouw Snoeshaan. Hij ziet er ook erg zacht uit. Te koop bij: Bol. Dit doe je ook weer zolang totdat je de hoogte van het mutsje hebt bereikt.

GBabymutsje met grote roos en oorflappen.

Snel en eenvoudig een mutsje haken; in deze blog wil ik jullie laten zien hoe je dat doet. De  baby muts haakpatroon gratis van mijn het gouden ei boekrecensie volkskrant zijn dus in de hoogte 15,5 centimeter en in diameter 12 centimeter. Fijn dat je weer een berichtje plaatst. Kan je dit mutsje ook maken voor een baby van bijna 3 maanden.

Zelf denk ik dat je in dit proces wat over het hoofd hebt gezien. Een paarse, gehaakte babymuts met grote bloem, baby muts haakpatroon gratis.

Stel een vraag over dit artikel

Uilenmutsen in verschillende maten. Engelse baby haakpatronen. Babymuts haken Houd het hoofdje van je baby lekker warm met deze gehaakte mutsjes.

Deze muts is geschikt voor baby's van 0 tot 3 maanden. Erg leuk voor kraamcadeautje. Een lieve vriendin van mij is bevallen van haar derde kindje.

We adviseren u om te lezen:

 1. Trix
  16.01.2021 01:25
  Op het blog van Dimfies vind je het haakpatroon dit leuke babymutsje. Knuffeltjes haken.
 2. Angeline
  21.01.2021 03:55
  Haak zelf een schattig babymutsje Bron: Plazilla Taal: Nederlands Een Nederlandse haaktutorial voor een schattig babymutsje.
  Dorrit
  19.01.2021 22:55
  Patroon van: Home Sweet Home.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |