De leukste dagjes uit jumbo

Datum van publicatie: 28.01.2021

U kunt er regelmatig sparen voor korting op de leukste dagjes uit door heel Nederland. De hoogte van de korting verschilt per locatie, per dag en voor een volwassene of juist een kinderkaartje. Een hele leuke groep als je van uitjes houdt.

Kijk voor de voorwaarden op Jumbo. Tegenwoordig bereid ik net als een echte keukenprinses graag een verspakket. Iedere 50 punten is 2,50 euro korting waard en kan gestapeld worden tot maximaal 30 euro korting per entreekaartje.

Er hebben veel mensen deelgenomen aan de Actie en ze hebben veel plezier beleeft. Een dag eropuit in de provincie Groningen. De hoogte van de korting verschilt per locatie, per dag en voor een volwassene of juist een kinderkaartje.

Delicten die minder licht schijnen jaar kiezen klanten uit meer dan zeventig locaties door heel Nederland en zelfs buitenland.

In de nieuwsbrief van Games zag ik een melding die ik graag met de lezers van Thuisleven wil delen, de leukste dagjes uit jumbo. Ga naar de speciale pagina dagjeuitactie. Met deze spaaractie koopt u bepaalde actieproducten. Tags: Dagje uit Jumbo Spaaracties van supermarkten Supermarkt? Wat te doen vandaag met je vrienden.

Hieronder staan een aantal Jumbo uitjes
 • Musea in Nederland.
 • Roel en Gert Mateboer, de huidige directeuren van het familiebedrijf met ca.

Van wanneer tot wanneer kun je sparen?

Eigenlijk kan je hier het hele jaar door terecht met je vragen en opmerkingen. Heeft u vijf zegels gespaard, dan is de spaarkaart vol en kunt u deze inwisselen voor een kortingsvoucher. Nieuw afgelopen jaar was dat er ook gespaard kan worden voor theater- en jeugdvoorstellingen door heel Nederland. Met deze spaaractie koopt u bepaalde actieproducten. Copyright © Thuisleven. School in Kampen ontruimd vanwege brandgerucht.

Voorwaarden kunnen veranderen, maar de prijs van tickets kan ook variëren.

 • Daarmee wint de winnaar of winnares iedere maand 5 tickets voor 2 deelnemende parken.
 • Sparen voor dagje uit bij jumbo Kampen brugmedia.

U beleeft hier Afrika van gevaarlijk dichtbij! Wat te doen vanavond. Daarmee wint de winnaar of winnares iedere maand 5 tickets voor 2 deelnemende parken. Wat dacht u van korting op een dagje dierentuin of lekker goedkoop naar een attractiepark. Met de app kun je automatisch sparen voor Jumbo dagje uit punten. Bij Jumbo Kampen aan het Hanzeplein en Penningkruid kunnen klanten de leukste dagjes uit jumbo 26 februari weer sparen voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit.

Spaar een voor Dagje Uit met Jumbo Extra app of spaarkaart!

Wat te doen in november Wat te doen na Corona Wat te doen met slecht weer Iets leuks doen Fietsen in Nederland Wat te doen vanavond Wat te doen zaterdagavond Wat te doen vandaag met je vrienden Wat te doen Zondag Wandelen in Nederland Dingen om te doen Weekendje weg aanbieding Weekendje weg last minute Weekendje weg met kids Weekendje weg wellness Wat te doen vandaag Musea in Nederland Wat te doen in september Wat te doen vandaag aan zee Wat te doen vandaag zonder geld Suggesties Wat te doen op Zondag Wat te doen op Zaterdag Wat te doen vanavond Wat te doen vandaag Wat te doen op de eilanden Wat te doen in de steden Uitjes Blogs Op pad in de provincie Drenthe De Onlanden in Een dag eropuit in de provincie Groningen.

Bent u zelf met de auto, dan is de autosafari een echte aanrader. Abonneer gratis op de digitale krant Aanmelden. Vooral de Couscous is hier favoriet.

Klik hierop om ook via Facebook op de hoogte te blijven van de nieuwste spaaracties. Punten zijn 2 jaar geldig, de leukste dagjes uit jumbo. Sinds afgelopen 22 oktober heeft Games Wat te doen zaterdagavond. Dat is nodig omdat de aanleg van deze netten op dit moment onvo. Of je geeft je op voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de Superdeals en andere handige tips.

Ga mee met de bussafari en begeef u met de bus tussen de leeuwen, giraffes en neushoorns.

Dagje uit met korting

Pingback:  Vomar minichefs keukenminis sparen en een echte chefkok worden! Wat dacht u van korting op een dagje dierentuin of lekker goedkoop naar een attractiepark? Verschillende mensen hebben hun ervaring achtergelaten met foto en al. Meer laden.

Klik hierop om ook via Facebook op de hoogte te blijven van de nieuwste spaaracties, de leukste dagjes uit jumbo. Waardering voor Mantelzorgers. Er zijn twee verschillende routes. Mateboer Groep krijgt nieuwe directie Partnerbijdrages - Mateboer Groep krijgt een nieuwe directie. Let op, dit geldt niet voor alle dagjes uit. Verschillende mensen hebben hun ervaring achtergelaten met foto en al. Plak de zegels op de spaarkaart.

Dit wisselt per product. Vooral de Couscous is hier favoriet.

Jumbo punten inwisselen voor een dagje uit

U beleeft hier Afrika van gevaarlijk dichtbij. Vooral de Couscous is hier favoriet. Jesse en Boaz redden Zwalk.

Deel je ervaringen met andere bezoekers en geef je mening over deze actie? Wat te doen in november. Raadspraat D Als je geen visie hebt, grijpt de boekhouder de macht Politiek - Ik sprak afgelopen jaar een binnenstadondernemer.

We adviseren u om te lezen:

 1. Giny
  05.02.2021 02:09
  Bij Jumbo Kampen aan het Hanzeplein en Penningkruid kunnen klanten vanaf 26 februari weer sparen voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit. Heb jij afgelopen jaar ook gespaard voor een Dagje Uit?
 2. Reinate
  05.02.2021 07:34
  U kunt er ook voor kiezen om de gespaarde punten een niet te gebruiken voor een Jumbo spaaractie dagje uit Detox kuur.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |