Dikke witte afscheiding en pijn in onderbuik

Datum van publicatie: 30.01.2021

Deze slijmerige substantie voert dode cellen en schadelijke bacteriën af en helpt zo vaginale infecties voorkomen. Als bruine afscheiding gepaard gaat met pijn in je onderbuik, een sterke geur of jeuk, onderneem dan actie. Je cyclus heeft invloed op de hoeveelheid rond de eisprong is het vaak wat meer , maar ook het gebruik van medicijnen als de anticonceptiepil of antihistaminica bij allergie of een aandoening als diabetes kunnen de hoeveelheid vaginale afscheiding beïnvloeden.

Vooral het oprekken van de banden die langs de zijkant van de baarmoeder lopen veroorzaken deze pijn. Na de behandeling van chlamydia blijft u nog ruim een week besmettelijk. Tijdens een zwangerschap is er vaak meer afscheiding. Kan vaginale afscheiding kwaad? Als je vaak strings draagt, wissel dit dan af met een gewoon model onderbroek.

Omdat zemelen veel vocht opnemen in de darmen is het belangrijk om veel te drinken bij het gebruik van zemelen. Kijk ook bij Vaginaal bloedverlies.

Ook het dragen van een buikband of stevige onderbroek kan helpen. Met onveilige seks heb je meer kans op een soa. Naast de veranderde vaginale afscheiding heb je last van vaginale jeuk, pijn bij het plassen en vrijen? Toch maken veel vrouwen zich druk om hun vaginale afscheiding.

En een romcom.

Dit is het gevolg van de toegenomen doorbloeding van de vagina. Plassen en vrijen doen dan soms pijn. De schaamlippen en de binnenkant van de vagina zijn rood, gezwollen en pijnlijk.

Buikpijn: darmaandoening

Wanneer je buiten de zwangerschap al gevoelig bent voor een blaasontsteking, kun je door deze tips proberen een blaasontsteking tijdens de zwangerschap te voorkomen: - Veel drinken om goed door te spoelen minstens 2 liter per dag. Het kan zijn dat je een glutenintolerantie hebt, maar controleer altijd eerst of dit ook echt zo is.

Heeft u in de eerste drie maanden van de zwangerschap veel klachten, dan kunt u Clindamycine vaginale crème proberen. Pijn bij het plassen  Dit kan ook komen door een blaasontsteking  of een strakke voorhuid.

Trichomonas is niet ernstig en is goed te behandelen. Trichomonas is een soa die tot een ontsteking van de vagina, plasbuis of blaas kan leiden. Een kwart van de vrouwen merkt het wel.

Het is abnormaal als de hoeveelheid, vagina of anus ook door iets anders komen. In het kort In het kort Normale vaginale afscheiding is vloeibaar, doorzichtig of wit. Gynaecologie 23 38 11 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8. Sommige vrouwen zijn overgevoelig voor een parfum dat in inlegkruisjes of maandverband wordt gebruikt! Kan pijn aan je penis, kleur of geur anders is dan u gewend bent.

De afscheiding is bloederig geen menstruatie.

Hoofdnavigatie

Meestal komt dat doordat ze een nieuwe infectie hebben opgelopen, soms doordat de behandeling niet goed heeft gewerkt. Je reageert emotioneel heftiger op alledaagse dingen. Dat geeft meer kans op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en onvruchtbaarheid. Als dit allemaal nog niets oplevert, kan er een echo worden gemaakt.

Deze klachten zijn vervelend, maar kunnen geen kwaad. Pijn betekent niet altijd dat je een soa hebt. De hoeveelheid afscheiding is voor iedereen verschillend. Smegma wordt door alle vrouwen en onbesneden mannen aangemaakt. De afscheiding is bloederig geen menstruatie.

De normale kleur en geur van vaginaal vocht

De zwangerschap is een grote verandering in je leven, je lichaam is hard aan het werk. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Weet jij welke type afscheiding er zijn en wat ze betekenen? Daarom is het altijd goed om contact op te nemen met de huisarts als je klachten hebt.

Pijn in de balzak  Dit kan ook komen door een verdraaiing van de zaadbal.

 • Heel bijzonder: deze 14 hilarische zwangerschapsfoto's gaan nu viral.
 • Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
 • Geef gewoon toe aan deze vermoeidheid.
 • De zwangerschap is een grote verandering in je leven, je lichaam is hard aan het werk.

Het is niet goed als er zeep in de vagina komt. Soms - als het op je ondergoed terechtkomt en aan lucht wordt blootgesteld - kan het wat korrelig worden. In de meeste gevallen zal het ontstaan…. Je afscheiding kleurt sowieso donkerder als het in contact is geweest met de buitenlucht. Velen schamen zich; denken dat ze n va…. Ook als je de pil slikt en niet menstrueert kan je last hebben van bloederige afscheiding? De medische informatie op deze pagina is gecheckt door Hanna Bos, dikke witte afscheiding en pijn in onderbuik, anus of vagina.

Kruimelpad

Dit komt omdat je weerstand lager is dan buiten de zwangerschap en omdat de zuurgraad van je vagina tijdens de zwangerschap verandert. Die kan in sperma, voorvocht, bloed of vaginaal vocht of de slijmvliezen  zitten.

Normaal geven die geen klachten.

Hartkloppingen en kortademigheid Je hart moet gedurende de zwangerschap extra bloed rondpompen. Pijn bij het plassen. Voor en na je menstruatie kan je een klein beetje bloed verliezen en dat zorgt ervoor dat je afscheiding een roze kleur krijgt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Oumnia
  02.02.2021 06:32
  U krijgt dan:. Als je vaak strings draagt, wissel dit dan af met een gewoon model onderbroek.
 2. Per
  08.02.2021 05:16
  Gonorroe wordt aangetoond met een urinetest. Ja, dat kan.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |