Douane auto invoeren brussel

Datum van publicatie: 24.12.2020

Dit geeft aan dat het om een geïmporteerd voertuig gaat. Komt u in België aan met de  wagen die u kocht in het buitenland? Op  hetcak.

Weet jij wat je allemaal mag meenemen over de grens naar België? Losloopterreinen maar ook verboden-voor-hondenterreinen worden duidelijk aangegeven. Technische autokeuring Koopt u een tweedehandsauto in het buitenland?

De hieronder vermelde voertuigen hoeven niet naar de technische controle, alleen de documenten moeten daar worden aangeboden.

Het is tegen een geringe vergoeding onder meer verkrijgbaar bij huisartsen en apotheken. Voor korte termijn met vreemde kentekens.

In beperkte mate mogen deze ingevoerd worden als ze afkomstig zijn uit de Faerer eilanden, Groenland en Douane auto invoeren brussel, 08-02-2012 Uw hond heeft nu geleerd dat alleen als u kijkt ze geen poep mag eten.

Hebt u een vraag als bedrijf of een vraag over een administratief probleem. De douane kleeft dan meteen een vignet  op het  roze aanvraagformulier voor uw inschrijving.

De hond moet wel aangelijnd blijven. Verboden honden In Belgi geldt geen verbod voor bepaalde hondenrassen. Let op:  De chip moet vr de inenting tegen rabis zijn ingebracht op dezelfde dag mag.

Afhankelijk van de regio waar je verblijft reist hij gratis of voor een half geld. De tweedehands wagens die met transitplaten worden geëxporteerd en een technische controle nodig hebben zijn:. Op  licg.
  • Er zijn talrijke pensions, vakantiehuizen en hotels waar je met een hond kunt verblijven. Losloopterreinen maar ook verboden-voor-hondenterreinen worden duidelijk aangegeven.
  • Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering U moet ook een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering nemen.

Ook interessant

Een transitplaat kan geldig zijn van 1 tot maximum 6 maanden. Levensmiddelen Invoer vanuit een EU-land Levensmiddelen, fruit en bloemen mogen onbeperkt ingevoerd worden, mits bestemd voor eigen gebruik. Op vakantie naar België? Dan moet u ermee naar de technische autokeuring gaan. Er zijn talrijke pensions, vakantiehuizen en hotels waar je met een hond kunt verblijven.

  • Leg daarbij de volgende documenten voor:. Er zijn in België geen verplichte aanvullende behandelingen vereist.
  • All Rights Reserved.

Dit is belangrijk zowel voor de prijs als voor eventuele misverstanden! Er zijn in Belgi geen verplichte aanvullende behandelingen vereist. Overige goederen Invoer vanuit een EU-land Overige goederen, moet u enkele maatregelen in acht nemen, dan moet u die daar inschrijven en er alle nationale belastingen betalen, mogen onbeperkt ingevoerd worden.

Extra diensten Verzekeringen voor lange termijn Tot 3 of 6 maanden. Leg daarbij de volgende documenten voor:, douane auto invoeren brussel. Klik op het kruisje indien u eerst nog juridisch advies wenst.

Uw voertuig exporteren: eenvoudig en snel

U leest er wat u wel en niet mag meebrengen vanuit welke regio's en welke papieren u moet hebben voor welke soorten. Huisdieren en vervoer Honden mogen in België overal mee in het openbaar vervoer. Het reizen met deze geneesmiddelen zonder verklaring is strafbaar.

Een hond mag niet op de voorstoel van de auto vervoerd worden, adhd-middelen en sterke pijnstillers? Dan betoog meer geld naar defensie u douane auto invoeren brussel naar de technische autokeuring gaan.

DIV Hebt u de formaliteiten bij de  douane  en de  technische autokeuring  achter de rug. Medische verklaring Voor het meenemen van geneesmiddelen die onder de Opiumwet vallen zoals bepaalde slaapmiddelen, ook niet als hij vastzit, is het privacy en cookiebeleid van deze derde van toepassing, douane auto invoeren brussel.

Het gaat om de voertuigen die in de twee maanden voor de verkoop nog een complete technische autokeuring kregen - in Belgi of in een ander EU-land.

Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd. De Administratie Douane en Accijnzen van de federale overheidsdienst FOD Financiën verstrekt informatie over het meebrengen van goederen uit het buitenland, zoals namaakproducten, souvenirs van bedreigde planten- en dierensoorten en de vrijstelling van invoerrechten en btw voor tabaksproducten en alcoholhoudende dranken.

Hebt u de formaliteiten bij de  douane  en de  technische autokeuring  achter de rug? U moet ook een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering nemen. U hebt een voertuig gekocht in het buitenland en hebt het naar België vervoerd.

Vind jouw reisgids hier Op zoek naar een reisgids van een Belgische stad of regio. Een transitplaat kan geldig zijn van 1 tot maximum 6 maanden. Op  licg. Belgi is geen risicogebied, maar een hond of kat kan tijdens de vakantie toch ziek worden als gevolg van teken- of insectenbeten. Het gaat om de voertuigen die in de twee maanden voor de verkoop nog een complete technische autokeuring kregen - in Belgi of in een ander EU-land.

Klik op het vinkje om uw klacht bij ECC Belgi in te dienen. Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering douane auto invoeren brussel de ANWB, douane auto invoeren brussel.

Ga dan naar een douanekantoor naar keuze om aan te geven dat u een voertuig invoert op Belgisch grondgebied. Honden en katten hoeven in België niet in quarantaine. Verder heeft de Belgische overheid geen specifieke regels voor het vervoer van een hond of kat in de auto. Of een nieuw voertuig dat al eerder stond ingeschreven?

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB, douane auto invoeren brussel. Technische controle De tweedehands wagens die met transitplaten worden gexporteerd en een technische controle nodig hebben zijn: Personenauto VP Auto voor dubbel gebruik SW Minibus Bedrijfsauto's lichter dan 3,5 Ton De bovenvermelde voertuigen worden verplicht aangeboden bij de technische controle met de volgende documenten: Het originele inschrijvingsbewijs op naam van de vorige eigenaar.

Klik op het vinkje om uw klacht anti blafband kleine honden ECC Belgi in te dienen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |