Eigen auto naar ierland

Datum van publicatie: 09.02.2021

Login met uw Stena Line profiel. Daarbij kunt u de Ierse routes met elkaar combineren.

Denk aan een vlucht naar de hoofdstad Dublin of Cork in het zuiden. In Ierland zijn sommige dingen namelijk soms net even anders dan bij ons in Nederland. Houd er rekening mee dat de Ieren links rijden en dat een huurauto het stuur dus ook aan de linkerkant heeft zitten. Daar kunt u op de boot stappen naar Dublin , de hoofdstad van Ierland. Ideaal voor een goede kennismaking met Ierland is een rondreis met eigen wagen of een fly drive met een huurwagen.

De omgeving is anders, de wegen zijn kronkelig en Reizen met de auto naar Ierland. Lees de verkeersregels en bekijk de Ierland autorondreis Echt Ierland www.

Die overtocht 1 eigen auto naar ierland 3 a 4 uur. Je kunt de autorit naar Ierland nog onderbreken met een tussenstop op Isle of Man, dat tot het Verenigd Koninkrijk hoort? Uw browser accepteert geen cookies.

U stapt in beide gevallen op in Cairnryan. Vanuit verschillende kustplaatsen in Nederland, België en Frankrijk varen veerboten en je kunt gebruikmaken van de Eurotunnel.

Overtocht of tunnel regelen? Regel het via House of Britain!

Indien u geen profiel heeft, log dan in met uw reserveringsnummer en e-mailadres om toegang te krijgen tot uw boekingsgegevens. Zo bieden wij diverse fly drive rondreizen aan waarbij alles is inbegrepen: autohuur, vluchten, overnachtingen en een reisbeschrijving met tips voor Veerboten naar Ierland - Vergelijk routes en prijzen www. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over reizen met de auto naar Ierland, kun je dat laten weten via het contactformulier. Daarnaast moet je er ook nog aan wennen om links te rijden.

Naar dit nummer kunt u niet bellen of sms'en. In Ierland zijn sommige dingen namelijk soms net even anders dan bij ons in Nederland. Overtocht inclusief treinkaartje.

 • Lees de verkeersregels en bekijk de Ierland autorondreis Echt Ierland www.
 • Lees de verkeersregels en bekijk de Ierland autorondreis Echt Ierland www. Reisaanbieders bekijken.

Voor vertrek vanaf Cairnryan is het handig om vanuit Nederland de veerboot te nemen vanuit IJmuiden naar Newcastle upon Tyne, zijn de ferry overtochten met Stena Line ideaal. Autorijden in Ierland Reizen en Recreatie: Buitenland reizen-en-recreatie. Overtocht eigen auto naar ierland Route Ierland met eigen auto De route hoe je met de auto naar Ierland kunt komen is vrij eenvoudig, eigen auto naar ierland.

Wij hebben de belangrijkste tips en routes voor je op een rij gezet zodat jij veilig en zonder zorgen de overtocht naar Ierland kunt maken en kunt genieten van een helen shepherd dank u vakantie in Ierland.

Naar Belfast 5 duurt ongeveer 2,5 uur en naar Larne 6 ongeveer 2 uur. TIP: Overtocht boeken!

Veerdiensten tussen Engeland en Noord-Ierland

Reisaanbieders bekijken Prijzen De prijzen van de oversteken verschillen erg per seizoen, dag, afstand en vervoersmiddel. Wilt u via Schotland naar Noord-Ierland dan zou een goede optie bijvoorbeeld zijn eerst de lange nachtdienst van IJmuiden naar Newcastle te pakken met daarna een korte overtocht van Cairnryan naar Belfast of Larne.

Dit kan op verschillende manieren.

De bootreis duurt 3 uur. Alle Ierland reizen op maat naar wens aan te passen; Online prijzen berekenen en zelf reisschema maken, je eigen auto naar ierland Bij alle autorondreizen door Ierland kan het vervoer vlucht en huurauto of overtocht facultatief worden bijgeboekt, vrjblijvend en onbeperkt. Ga je met de auto naar Ierland. Dan 4 neemt de overtocht 8 a 8,5 uur in beslag. Wel een stuk duurder overigens!

Alle informatie over route en onderweg in Ierland

Er is geen directe veerdienst tussen Nederland en Ierland. Begin de chat. Je moet twee oversteken maken, één richting Engeland en daarna één richting Ierland. Holyhead in het noorden van Wales heeft ook een haven.

De bootreis duurt 2 uur en je moet minimaal 45 minuten voor vertrek aanwezig zijn. Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord, eigen auto naar ierland. Het is immers een eiland. Er zijn 3 routes die je vanuit Frankrijk kunt nemen! De afstand van Amsterdam naar Roscoff is ruim kilometer, dus je bent minimaal 10 uur aan het autorijden voordat je in de haven bent.

Bereid je dan goed voor met onze praktische informatie over route en verkeer. Home Eigen auto naar ierland Reistips.

Eerst met de boot naar Engeland

Vanuit die Engelse stad kunt u ook naar Belfast in Noord-Ierland per boot. Als Extra lid, krijgt u toegang tot exclusieve ledenaanbiedingen aan boord, spaart u voor korting op volgende reizen en nog veel meer! Zonder oponthoud duurt de autorit naar Ierland dan 15½ uur.

Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord. Overtocht regelen. Stena Line vaart twee keer per dag van Liverpool naar Belfast.

We adviseren u om te lezen:

 1. Emmanuela
  19.02.2021 11:38
  Ierland heeft een aantal schitterende en verrassende stranden. De mooiste kastelen in Ierland.
 2. Rahul
  13.02.2021 09:39
  Autorijden in Ierland Ierland heeft een prachtige natuur en vooral met een eigen auto heb je alle vrijheid om de mooiste plekjes te bezoeken. Vanuit Frankrijk kun je wel een rechtstreekse veerboot nemen naar Ierland verderop in dit artikel lees je daar meer over.
  Callum
  13.02.2021 18:29
  Met Stena Line kiest u voor een snelle verbinding! Je kunt het hier direct regelen!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |