Hoeveel maanden recht op ww

Datum van publicatie: 10.02.2021

Als je aan de wekeneis voldoet, kom je in aanmerking voor een WW-uitkering van 3 maanden. Success Bedankt voor uw feedback. Antwoord delen Maak een keuze hoe u wilt delen.

Het UWV zal eerst bekijken of je inderdaad recht hebt op een uitkering. Je WW-dagloon kan niet hoger zijn dan dit maximum. Als u meerdere werkgevers of meerdere contracten had, tellen alle inkomens mee. Fictieve arbeidsverleden Het fictieve arbeidsverleden geldt alleen voor mensen die in of eerder geboren zijn. Opnieuw werkloos worden Stel dat uw WW is beëindigd omdat u werk hebt gevonden.

Als hoeveel maanden recht op ww werkgever vervolgens ook nog eens aangeeft dat het ontslag je eigen schuld is, maar dan bij ambtenaren. Het is niet uw schuld dat het contract wordt beindigd. UWV kan onderzoek doen naar deze reden. Ongeschiktheidsontslag Ongeschiktheidsontslag is eigenlijk ontslag wegens disfunctioneren, dan kunnen de gevolgen enorm […] Lees meer.

Vaak staat in de beslissing voor welke datum u bezwaar kunt maken.

Om voor een langere uitkering in aanmerking te komen moet je daarnaast voldoen aan de zogenoemde jareneis.

WW-uitkering 70% van laatstverdiende salaris

Omdat ze dan mogelijk niet voldoet aan de jareneis, zou ze slechts recht hebben op een  basisuitkering  voor de duur van 3 maanden. Waar moet ik op letten bij een vaststellingsovereenkomst beëindigingsovereenkomst?

Neem bij vragen contact op met een van onze juristen. Als er vier uur of minder verschil is, vervalt de WW-uitkering helemaal. Uw fictieve arbeidsverleden bestaat uit de jaren vanaf het jaar dat u 18 werd tot en met Deze toeslag kan je tegelijk met je uitkering aanvragen. Om toegang te krijgen tot de juridische documenten dient u eenmalig uw naam en e-mailadres in te vullen.

Niet accepteren Accepteren Wijzig cookie-instellingen. Als je bij je werkgever vakantiewaarden opbouwde vakantiebonnenga je akkoord met onze privacy verklaring, hoeveel maanden recht op ww. Arbeidsgehandicapte werknemers moeten in dienst blijven bij de werkgever als er herplaatsing in een aangepaste […]. Verstuur e-mailadres. U moet de WW-uitkering aanvragen binnen 1 week nadat u werkloos bent geworden. Dit betekent dat werkgevers verplicht zijn de werknemer opleidingen of cursussen te laten volgen, dan bouw je meestal gedurende een bepaalde periode tijdens je uitkering ook vakantiewaarden op.

Werkloos geworden

Ga dan in bezwaar! Wijzigingen WW-uitkering Vanaf 1 januari is er het een en ander gewijzigd op het gebied van de WW-uikering. Ontslag tijdens zwangerschap Tijdens je zwangerschap en je zwangerschapsverlof mag je niet ontslagen worden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Het UWV maakt voor het bepalen van de duur van je uitkering gebruik van de wekeneis en de  jareneis. Sommige inkomsten hoeft u niet door te geven aan UWV, hoeveel maanden recht op ww. De hoogte van de WW is gemaximeerd. Dan krijgt u een WW-uitkering als u ook aan de andere voorwaarden voldoet.

Mag jij niet ontslagen worden dan heb je ontslagbescherming of er is een ontslagverbod. Ontslag tijdens zwangerschap Tijdens je zwangerschap en je zwangerschapsverlof mag je niet ontslagen worden. Fictieve arbeidsverleden Het fictieve arbeidsverleden geldt alleen voor mensen die in of eerder geboren zijn.

Arbeidsgehandicapte medewerkers kunnen niet zomaar ontslagen worden door een werkgever. UWV gaat uit van kalenderwerken. Let op:. Niet alleen de weken bij uw laatste werkgever tellen mee? Je mag hiervoor ook in het buitenland hebben gewerkt. Bescherming tegen ontslag Werknemers mogen in sommige situaties niet ontslagen worden. Dan krijgt u mogelijk geen WW-uitkering als u een beindigingsovereenkomst tekent, hoeveel maanden recht op ww.

Klik hier. Jouw e-mailadres gebruiken we eenmalig om te vragen of je nog aanvullende hulp nodig hebt.

Re-integratie Als je als werknemer ziek bent kom je op een gegeven moment in een re-integratietraject terecht. Je kunt dan een bijstandsuitkering aanvragen bij de gemeente. Voorbeelden van redenen tot uitsluiting: Je verhuist naar het buitenland na 6 maanden stopt je WW-uitkering.

Heeft uw werkgever een dringende reden om niet te verlengen?

U bent op jarige leeftijd of later werkloos geworden? Kort daarna wordt u opnieuw werkloos! Bijvoorbeeld als u  ontslag op staande voet krijgt of als u zelf ontslag neemt. Ik ga akkoord dat het Juridisch Loket contact kan opnemen en mijn gegevens gebruikt om haar diensten te verbeteren!

We adviseren u om te lezen:

 1. Jaïr
  15.02.2021 00:06
  Uw totale arbeidsverleden is uw feitelijke arbeidsverleden plus uw fictieve arbeidsverleden.
 2. Fahd
  10.02.2021 23:33
  Wat zijn mijn plichten als ik een WW-uitkering heb?
  Jaber
  16.02.2021 12:05
  Stel u bent op jarige leeftijd begonnen met werken. U heeft meer dan 3 maanden recht gehad op een WW-uitkering.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |