Kaartje kopen op station maastricht

Datum van publicatie: 03.02.2021

Dit type treinticket is meestal echter de duurste optie. Meer informatie. Meer informatie Euregioticket.

Wijzig je regio Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Een gemakkelijker alternatief is reizen op saldo of het laden van een product op de OV-chipkaart. Koop je e-ticket Je kunt het e-ticket via je mobiel, in de Arriva app opslaan of uitprinten. Word vrijwilliger. Meldpunt volle treinen Meldpunt volle bussen.

Reis voordelig verder met de Maastrichtse stadsbuslijn 10 richting het centrum of Maastricht Randwyck. Diensten voor derden kaartje kopen op station maastricht RRS. Mocht u cafetaria groot driene menu het aankopen van het treinkaartje toch problemen ondervinden of vragen hebben dan kunt u zich bij de infobalie wenden tot de servicemedewerker van NS! Meer contactgegevens.

Je kunt het e-ticket via je mobiel, in de Arriva app opslaan of uitprinten. Via de website Aan de automaten Aan de loketten.

Thema's en dossiers memorandum van NMBS boekenruilkast veiligheid stiptheid intermodaliteit Diversiteit en inclusie duurzaamheid S-aanbod vervoersplan vervoersplan
 • Actueel volg hier je trein storingen en werken realtime dienstregeling vertragingsattest. Met vervoerbewijzen van de Deutsche Bahn kan door geheel Duitsland en naar tal van andere Europese landen worden gereisd.
 • Word lid Doe een donatie Word vrijwilliger.

Personaliseer mijn reis

De buslijn rijdt door de concessiegebieden van beide vervoerders. Maximaal twee kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen kostenloos mee. Rover vindt het vreemd dat bij de servicepunten van Arriva geen kaartjes te koop zijn naar alle Nederlandse stations.

Meer contactgegevens. Waar kopen?

Waar kopen, kaartje kopen op station maastricht. Je kunt het e-ticket via je mobiel, in de Arriva app opslaan of uitprinten. Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Sittard en Maastricht. Her ontdek Belgi de leukste activiteiten van het moment Hello Belgium: de beste reisideen.

Plan je reis service voor reizigers met beperkte mobiliteit reizigersinfo. Contact Vragen. Het meenemen van een fiets moet altijd in overleg met de buschauffeur gebeuren die beoordeelt of de fiets veilig mee kan en of er voldoende ruimte beschikbaar is.

Bevestigen

Geeft recht op het meenemen van één fiets in de Arriva-bussen in Limburg met uitzondering van de Limburgliners en kleine bussen van maandag tot en met vrijdag na 9.

Meer informatie over het gebruik van deze 3 diensten vindt je hier. Als ondernemer kun je nu gratis een NS Business Card aanvragen.

Home Treintickets Treintickets van Sittard naar Maastricht. Waar kopen. Het servicepunt in Heerlen bevindt zich bij het busstation. Voor de bus geldt dat het meenemen van een fiets altijd in overleg met de buschauffeur moet gebeuren die beoordeelt of de fiets veilig mee kan en er voldoende ruimte beschikbaar is?

Geldig op lijn 83 van Venlo tot en met halte Milsbeek Helweg.

Kaartje kopen

Kies dan voor de meest flexibele formule: het Standard Ticket Maastricht! Voor de goede orde delen wij u mede dat het kaartassortiment voor binnenlandse bestemmingen in de automaten van NS en Arriva identiek is. Met vervoerbewijzen van de Deutsche Bahn kan door geheel Duitsland en naar tal van andere Europese landen worden gereisd. Via de website Aan de automaten Aan de loketten.

Als je dit ticket gebruikt in een trein van een andere vervoerder riskeer je een boete.

Nieuwsbrief schrijf je in voor de nieuwsbrief. Overzicht met alle winkels. Maar let op: je moet bij de juiste vervoerder in- en uitchecken als je overstap of wanneer de trein neemt vanaf een station met meerdere vervoerders.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen. Parking auto fiets. Als ondernemer kun je nu gratis een NS Business Card aanvragen. Het meenemen van een fiets moet altijd in kaartje kopen op station maastricht met de buschauffeur gebeuren die beoordeelt of de fiets veilig mee kan en of er voldoende ruimte beschikbaar is.

E-tickets Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt, kaartje kopen op station maastricht. Categories: Rover-Limburg.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Gebruik de handige tool om de kortste afstand in tariefeenheden tussen twee stations uit te rekenen. Met een gezamenlijk verkoop- en informatieloket van NS en Arriva in de stationshal, een loket zoals men die ook op de stations van Maastricht en Roermond aantreft, zou dan zojuist vermelde groep reizigers perfect worden geholpen.

Op lijn 83 alleen geldig van Venlo tot en met halte Milsbeek Helweg. Word lid Doe een donatie Word vrijwilliger.

Het volgende assortiment is in de bus te koop. Advies en overleg Symposia en kaartje kopen op station maastricht Trainingen. Geldig voor 3 tot 5 personen. Op 31 augustus is het nieuwe station in Heerlen officieel geopend en zoals wij een paar weken geleden al op onze website berichtten is er in de stationshal helaas geen NS-loket Tickets en Service meer wel ongesteld toch zwanger de locatie waar men terecht kan voor o.

We adviseren u om te lezen:

 1. Menko
  06.02.2021 15:32
  Meer contactgegevens. Doe mee Word lid.
 2. Marein
  06.02.2021 01:29
  Grensoverschrijdend: - Ook geldig in Arriva-bussen die vanuit Limburg de grens over rijden op de lijnen: 1, 21, 27, 48, 65, 86, , en

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |