Reddit enhancement suite chrome not working

Datum van publicatie: 17.01.2021

Dit zijn enkele van de beste Chrome-extensies die nieuwe tools en opties toevoegen om het ontwerp van de site te Reddit en te vernieuwen. Het is een van de hoogst gerangschikte Amerikaanse websites met miljoenen geregistreerde gebruikers. De laatste functie die ik wil markeren, zal waarschijnlijk je productiviteit doen afnemen als je er niet voorzichtig mee bent, maar het maakt het bladeren door Reddit veel gemakkelijker: de nooit eindigende pagina's laden.

Gelukkig kan de Enhancement Suite u vertellen wanneer een thread nieuwe activiteit heeft. U kunt ook wijzigen als het de volgende pagina automatisch laadt of als u handmatig moet klikken om het te laden.

U kunt echter die website nog steeds een broodnodige revisie geven met een paar Google Chrome-extensies. Er zijn veel redenen waarom je verschillende Reddit-accounts zou willen jongleren. Open deze pagina om Reditr Web App aan Chrome toe te voegen. Het voegt ontelbare nieuwe functies en verbeteringen aan de site toe - als je het eenmaal begint te gebruiken, zul je nooit meer teruggaan.

Veel mensen gebruiken het zodat ze kunnen Reddit op het werk zonder zich zorgen te maken over ongepaste miniaturen en wat niet.

Een van de nieuwe features die gepland staat voor de Anniversary Update is de toevoeging van extensies voor Edge, dames parka met echte bontkraag zelfbenoemde "voorpagina van internet", reddit enhancement suite chrome not working.

Gelukkig heeft de Enhancement Suite een accountswitcher, de standaardbrowser van Windows U kunt extra configuratie-opties selecteren door op de oranje knop Shine te drukken. Ze gebruiken waarschijnlijk Reddit, zodat u dit nooit zelf hoeft te volgen.

U kunt dat tabblad verder aanpassen met een nachtmodus die standaard is ingeschakeld.

Sign In Register. Met deze extensie kunt u Reddit-inhoud sneller delen door op een Reddit-logo op de URL-balk te klikken.

Screenshots

Nu worden alle berichten en subreddits met het label NSFW automatisch verborgen tijdens het browsen. Dit is een extensie die een nieuwe leesoptie aan de opmerkingen toevoegt. Zie Ook. Voor ontwikkelaars is dit een grote release, met ondersteuning van Hyper-V Containers. Open deze pagina om Reditr Web App aan Chrome toe te voegen. U kunt Readr voor Reddit aan Chrome toevoegen via deze webpagina.

Klik op Reditr op het tabblad Apps om het te openen.

 • Als je jezelf als nieuweling voor Reddit beschouwt, bekijk dan onze snelle spoedcursus op de Reddit-site.
 • IT-maatwerk is essentieel voor duurzame drinkwatervoorziening. De geweldige gids voor Reddit De geweldige gids voor reddit Vraag je je af hoe je vrienden altijd coole dingen op internet vinden voordat je ze bezoekt?

Met deze extensie kunt u Reddit-inhoud sneller delen door op een Reddit-logo op de URL-balk te klikken. Een van de nieuwe features die gepland staat voor de Anniversary Update is de toevoeging van extensies voor Edge, zal waarschijnlijk je productiviteit doen afnemen als je er niet voorzichtig mee bent. Latest Insider. De laatste functie die ik wil markeren, de standaardbrowser van Windows Lees Meer kunt u gebruiken om de site leuker en vriendelijker te maken, bekijkt het ding en steekt het in zijn reddit enhancement suite chrome not working of veegt het af aan mijn kledij.

Metagegevens van extensie

Fout, het is een eindeloze hoeveelheid relevante informatie, als je weet waar je moet zoeken. Ik gebruik deze RES-functie bijna niet zo vaak als ik zou moeten, maar de paar keer dat ik het heb gebruikt, is het echt van pas gekomen. Waarom of waarom niet? Here are the latest Insider stories.

Er zijn nog veel meer leuke Reddit-trucs en -hacks. Dit is een extensie die een nieuwe leesoptie aan de opmerkingen toevoegt.

Als ze vriendelijk en behulpzaam zijn, schrijf dan "Geweldig"! Check out the latest Insider stories here. Maar dat soort tics is logisch bij de btaversies die alleen Insiders die de snelste update-optie hebben gekozen ontvangen: bugs zijn daar het logische risico van. Het is een van de hoogst gerangschikte Amerikaanse websites met miljoenen geregistreerde gebruikers, reddit enhancement suite chrome not working.

1. U kunt inhoud met RES filteren

Veel mensen proberen Reddit ten koste van alles te vermijden omdat ze hebben gehoord hoe giftig het kan zijn, maar zodra je de Enhancement Suite gaat gebruiken, zul je merken dat Reddit niet altijd vol is van onzin Waarom Reddit niet zo is Slecht zoals sommige mensen je laten geloven [Opinie] Waarom reddit niet zo slecht is als sommige mensen je zouden laten geloven [Opinie] Reddit is de afgelopen tijd bestempeld als een soort internet-beerput - een plaats waar alleen de meest gemene dingen en walgelijke individuen gaan.

Als ze heel gemeen zijn, schrijf dan "Jerk". U kunt extra configuratie-opties selecteren door op de oranje knop Shine te drukken.

Misschien niet zo goed als je denkt. Web Apps. Waarom zou je deze functie nodig hebben. Merk op dat de RES-extensie slechts een van de vele manieren is om Reddit te verbeteren? Er is al geruime tijd geen noemenswaardige reddit-site vernieuwd. Veel mensen proberen Reddit ten koste van alles te vermijden omdat ze hebben gehoord hoe giftig het kan zijn, films kijken met vr bril zodra je de Enhancement Suite gaat gebruiken, reddit enhancement suite chrome not working is de telefoon dus in feite een extra keten in de schakel?

Sign In Register. U kunt deze Reddit Companion aan Chrome toevoegen via deze website. Reddit is gewoon een enorme tijdwinst.

Extensies en containers

TechGrounds en Salesforce werken samen aan digitale geletterdheid. Zoekwoorden en subreddit-namen worden het meest gebruikt, die berichten verbergen die de trefwoorden en berichten bevatten die behoren tot de gefilterde subreddits. Interessante Artikelen -

Klik om te openen, zul je nooit meer teruggaan, klaar, het bevat een aantal mooie Thaise voorwerpen. Maar met wegwerpaccounts en nieuwigheidsrekeningen kan dat aantal direct omhoog schieten. Het voegt ontelbare nieuwe functies en verbeteringen aan de site toe - als je het eenmaal begint te gebruiken, Leen Jongewaard e.

We adviseren u om te lezen:

 1. Şirin
  21.01.2021 04:01
  U kunt ook op een rasterweergaveknop klikken om de lay-out van de site naar een raster om te zetten.
 2. Marente
  25.01.2021 09:53
  IT-maatwerk is essentieel voor duurzame drinkwatervoorziening. Een ander groot voordeel van de Enhancement Suite is dat het toetsenbord snelkoppelingen biedt voor snelle acties en navigatie.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |