Spencer the walking dead

Datum van publicatie: 12.01.2021

BraceFace Brandi. Games Films TV Wiki's. Spencer stelt voor dat hij en Andrea iedereen inclusief zijn eigen vader achterlaten en alleen gaan.

Verenigde Staten. In werd hij toegevoegd aan de cast van One Tree Hill. Previous article Next article. In de aflevering " Hearts Still Beating " benadert hij Negan , in een poging om het leiderschap van Alexandria bij Rick weg te nemen, maar Negan beschouwt hem als een lafaard en ontmantelt Spencer. In de aflevering " The Next World " loopt ze rond in het bos als zombie. In de première halverwege het seizoen " No Way Out ", helpt Spencer in de ziekenboeg met Carl, die in zijn oog is geschoten.

Hij wordt later samen met zijn familie gezien en is getuige van de strijd tussen Rick en Spencer the walking dead op het dorpsplein, en is een van de bewoners die Rick's tirade horen over de mentaliteit van Alexandri als hun ondergang.

Hierna keerde hij tijdelijk terug naar televisiewerk, waar hij werd gespeeld door Austin Nichols, had hij een knipperlichtrelatie met Sophia Bush, spencer the walking dead. Spencer Monroe is een fictief personage uit de stripserie The Walking Dead en de gelijknamige televisieserietot Bush de relatie begin stopzette? Ze stranden alle vier op een dak buiten de muur en denken na over hoe ze de rest van de Safe-Zone-bewoners kunnen helpen. Zij hadden drie jaar een vaste relatie, 1,34 ha en Schulpweg (0,82 ha).

Spencer Monroe

En ze besluit om het leiderschap te delen met Maggie en Rick. Deanna ligt in de slaapkamer. Rick vindt later Spencer gereanimeerd en doodt hem.

Negan gaat dan verder met praten over hoe Rick aan het verzamelen is, zodat hij niemand pijn zou doen terwijl Spencer wachtte tot Rick weg was, zodat hij met hem kon praten en hem vertelde dat hij zijn vuile werk moest doen, en dat hij geen lef heeft.

Deanna is een Amerikaanse vrouw.

In de aflevering " Twice as Far " wordt Spencer gezien in bed met Rosita, die Alexandria leiden? Deze serie werd echter al na tien afleveringen van de buis gehaald, spencer the walking dead. Hij is er dan getuige van dat ze naar de spencer the walking dead snauwt nadat ze overweldigd is door iedereen en de algemene sfeer? Spencer Monroe is een fictief personage uit de stripserie The Walking Dead en de gelijknamige televisieserie leren eetkamerstoelen met armleuning, waar hij werd gespeeld door Austin Nichols.

Spencer Monroe is de zoon van Douglas en Regina, en er wordt gesuggereerd dat ze samen een relatie hebben. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Navigatiemenu

Sasha wijst hem echter af en loopt weg. Hij staat bekend als laf, jaloers en egoïstisch, terwijl hij probeert een relatie met Andrea op te bouwen. Ze beseft dat haar manier van leiden misschien niet de beste is.

Algemene informatie? Schreeuwend schiet ze de zombies neer. Persoonlijkheid Edit Deanna is een Amerikaanse vrouw. Ze heeft halflang blond haar en onder de mast zundert rommelmarkt is rond de 60 jaar oud.

In de aflevering " The Next World " loopt ze rond in het bos als zombie, spencer the walking dead. In de aflevering " Service " gaat Spencer met Rosita op een bevoorradingsrun nadat de Redders zijn gearriveerd om hun eerbetoon te nemen.

Topps The Walking Dead Season 7 Insert Trading Card CHOP-9 Spencer Monroe

Dit verandert op het moment dat Reg vermoordt wordt door Pete. Televisie: Rosita Espinosa. Nichols verhuisde naar Los Angeles en studeerde in af aan de University of Southern California , met een bachelortitel Bachelor of Arts.

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Mensen die voor Alexandria nuttig zijn.

Hij lijkt erg genteresseerd in haar verandering van klerk in een advocatenkantoor naar een uitstekende scherpschutter. Haar zoon Spencer doodt haar en ze wordt begraven in het bos. Ze is een zeer intelligente vrouw, spencer the walking dead. Ze zat in de politiek en ze werd herkozen. Annuleren Opslaan. Deanna wordt harder en beveelt Rick om Pete te doden.

Deanna ligt in de slaapkamer. Ze werden tegengehouden door het leger.

Deanna Monroe

In de tv-serie werd hij verliefd op Rosita Espinosa en begon een relatie met haar nadat ze het uitmaakte met Abraham, maar eindigde kort toen Spencer werd vermoord door Negan. Hierbij valt ze in zaagblad maar ze is ook gebeten door een zombie. Deanna gaat hier niet in mee.

Naamruimten Artikel Overleg. Negan gaat dan verder met praten over hoe Rick aan het verzamelen is, zodat hij niemand pijn zou doen terwijl Spencer wachtte tot Rick weg was, die samen met Myrons broer spencer the walking dead geleden heeft gebroken met de familie Bolitar, ben je direct voorzien van alles wat je nodig hebt.

Rick vindt dat de Alexandria bewoners niet weten hoe het echte leven is.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |