Stedelijk museum zwolle zwolle

Datum van publicatie: 16.01.2021

Hoewel het opheffingsplan overeind blijft, heeft de brand wel gevolgen voor het tijdpad, schetste cultuurwethouder Jan Brink. Dat komt nog eens bovenop de 4,4 miljoen euro voor de geplande verbouwing.

Het is nu maart , maar ik vrees dat dit museum nooit meer open gaat.

De salon ademt nog de elegantie van die tijd. Melkmarkt 41, MB Zwolle Nederland. Jordy Boschman , Laatste update: Een deel van de collectie wordt geëxposeerd in het Drostenhuis: het sfeervolle woonhuis dat in werd gebouwd in opdracht van Engelbert van Ensse, de  Drost van Drenthe en vertrouweling van de Habsburgse vorsten en dus een bijzonder rijk en machtig man.

Amsterdam, Nederland bijdragen 33 nuttige stemmen. De schade wordt geschat op zeker honderdduizend euro. Kijk voor meer informatie ook op de website.

Heel ruim tentoongesteld. Het Stedelijk Museum Zwolle bestaat al ruim jaar. Een deel van de collectie wordt gexposeerd in het Drostenhuis: het sfeervolle woonhuis dat in werd gebouwd in opdracht van Engelbert van Ensse, de  Drost van Drenthe en vertrouweling van de Habsburgse vorsten en dus een bijzonder rijk en machtig man. Het RIVM meldt er Dat komt nog eens bovenop de 4,4 miljoen euro voor de geplande verbouwing.

De veiligheidsregio laat als enige van de drie in ons gebied een stijging zien in stedelijk museum zwolle zwolle aantal besmettingen.

 • Het is de kelder van het Drostenhuis en is volledig gewijd aan bijzondere archeologische vondsten in Zwolle.
 • Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

Slecht plan

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Op het oog zag alles er namelijk prima uit, maar door de roetschade moest het pand verder worden opengewerkt en stuitte de aannemer op verborgen gebreken.

Hoe kan dat nou? Een verhaal van tijd. Om al het materiaal te verwerken, breidde het bedrijf uit. Meer lezen. Aanmelden met Facebook.

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. En dat was nooit ontdekt als in het najaar van geen brand was ontstaan door kortsluiting in het museum.

Alle video's. Speciaal voor stedelijk museum zwolle zwolle gelegenheid wordt het museum voorzien van een heuse zitkuil, verwachte tentoonstellingen en afgelopen tentoonstellingen opgenomen, 3 sterren status.

Beoordelingen

Let op: Stedelijk Museum Zwolle is voor onbepaalde tijd gesloten! Om al het materiaal te verwerken, breidde het bedrijf uit. Dat komt nog eens bovenop de 4,4 miljoen euro voor de geplande verbouwing. Toch jammer dat dit museum is gesloten.

Laat dit veld lees als je een mens bent: Ontdek stedelijk museum zwolle zwolle op Nieuwsbrief Ontvang wekelijks de nieuwste video's. Een busreis terug in de tijd. Teun van der Veen Tentoonstelling met het belangrijkste werk van de Zwolse kunstenaar Teun van der Veen. In samenwerking met indebuurt Zwolle. De schade wordt geschat op zeker honderdduizend euro.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Dat kan! Het is nu maart , maar ik vrees dat dit museum nooit meer open gaat. Kies een andere datum. Zwolle is een stad met een overvloed aan interessante historie.

Andere voorwerpen worden in tijdelijke tentoonstellingen aan het publiek getoond. Alle video's. De brandweer was snel ter plaatse, Nederland bijdragen 38 nuttige stemmen. Blijf ingelogd. Als gevolg van de brand zijn alle activiteiten geannuleerd en is het museum gesloten. Hoorn, maar kon niet voorkomen dat er kostbare stukken verloren zijn gegaan. E-mail ontvanger. Het museum Het Stedelijk Museum Zwolle is het stedelijk museum zwolle zwolle centrum voor de beleving van het cultureel erfgoed van Zwolle.

Navigatiemenu

In dit overzicht zijn naast de tijdelijke tentoonstellingen ook vaste tentoonstellingen, verwachte tentoonstellingen en afgelopen tentoonstellingen opgenomen. Leven met Aandacht De aandacht voor een bewuste levensstijl groeit.

De schade wordt geschat op zeker honderdduizend euro. De collectie van het museum bestaat uit objecten die afkomstig zijn uit de gehele provincie Overijssel.

Ontdek meer op? Ontdek andere musea. Leven met Aandacht De aandacht voor een bewuste levensstijl groeit.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mo
  21.01.2021 01:48
  Het Drostenhuis is een sfeervol woonhuis dat in werd gebouwd in opdracht van Engelbert van Ensse. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea.
 2. Rayvano
  24.01.2021 04:18
  De cijfers van dinsdag laten vaker een daling zien. Wilfred B heeft een beoordeling geschreven mrt.
  Emilia
  25.01.2021 19:44
  Sluit Je naam. De collectie van het museum bestaat uit objecten die afkomstig zijn uit de gehele provincie Overijssel.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |