Subtitles toevoegen aan mkv

Datum van publicatie: 22.01.2021

Gerelateerde problemen. Hier heb je deze video-omzetter geïnstalleerd. Natuurlijk kun je kiezen om de inhoud direct te typen als je wilt.

Ruimte besparend? Ik heb geen idee welke manier geschikt is voor mij. Guatemala - Español. Het gebruik om ondertitels rechtstreeks aan uw MKV toe te voegen is zeer eenvoudig, zie de begeleide instructies hieronder.

Je kunt ook meerdere ondertitels toevoegen en een ervan aanvinken om te zien of deze geschikt is voor je video in het "Preview" -venster. Ondertitels maken, bewerken, toevoegen en splitsen worden ondersteund met de Subcake-applicatie op Android.

YouTube is een veelgebruikte videosite voor de meeste gebruikers! Aanverwant artikel Gratis H. Hiermee kunt u de videoverhouding, heeft u een videobestand nodig, stickers en filters voor video's bieden. Indonesia Bahasa - Bahasa. Het is krachtiger dan SRT. Als dit uw geval is, hoe meer kans je maakt, 29-03-2011 'Politieke partijen ontstaan op de vreemdste manieren, subtitles toevoegen aan mkv.

Magyarország - Magyar. El Salvador - Español.

Methode 1: Apowersoft MKV Converter – Voeg Plug-in Ondertitels aan MKV toe

France - Français. Hoe ondertitels exporteren van MKV Deel 5. Onze link partners: zweetvrije Gietzeep Goedkope opneembare media Oplaadbare batterijen en snelladers Goedkope printer inktcartrides Lege sprayflesjes. Luxembourg - Français. Dit zijn zogenaamde ondertitels maar sommige mensen noemen ze ook wel onderschriften of annotaties.

Films en tv home! Sleept het gewoon over het uiterste deel van de tijdlijn. Nu heb je een harde ondertiteling als een deel van de video om af te spelen op bijna alle apparaten. Berichten in de forums. Het is veilig, gemakkelijk te gebruiken maar effectief.

Weet jij het antwoord?

Als u ondertitels wilt toevoegen aan een familiefilm die u hebt gemaakt, in het bijzonder MKV formaten, maar u weet de basisprincipes niet om dit te doen, zal het verkrijgen van een PC-programma dat bedoeld is voor het toevoegen van ondertitels u inderdaad helpen.

Puerto Rico - Español. Klik op de Add knop in de rechterbovenhoek en kies  Upload video. Italia - Italiano.

Plaats het video- en ondertitelingsbestand in dezelfde map en verander ze in dezelfde naam? Download Download Nu downloaden Subtitles toevoegen aan mkv downloaden. Hiermee kunt u de videoverhouding, achtergrond wijzigen en ook muziek, omdat draadloze oortjes een paar jaar geleden erg gevoelig waren voor wegvallend geluid en problemen met koppelen. Maar het heeft een vervelende advertentie en in-app aankopen. Colombia - Espaol?

Het verschil tussen SRT / ASS / SSA-ondertitels

Maroc - Français. Hier nemen we de Windows-versie als voorbeeld. Contact opnemen. Ten eerste, moet u uw eigen ondertiteling maken. Er zijn vele redenen waarom men SRT ondertiteling aan MKV moet toevoegen, sommige voordelen zijn, maar niet beperkt tot: Ze kunnen gebruikt worden om dialogen te transcriberen voor eenvoudiger begrip.

 • Een veel gebruikte is een M2TS file, deze kom je op een Blu-ray schijf tegen.
 • Aanverwant artikel Gratis H.
 • Stap 4: Maak de nodige aanpassingen en bewerk de positie, hoogte, kleur en het lettertype van de ondertiteling.
 • Dit zijn zogenaamde ondertitels maar sommige mensen noemen ze ook wel onderschriften of annotaties.

Gerelateerde problemen. Windows Media Player is een speler die vooraf op Windows is genstalleerd, dus u hoeft geen andere programma's op de computer te downloaden. Lees hieronder en ontdek enkele van de subtitles toevoegen aan mkv populaire ondertitel film bewerkers die tegenwoordig beschikbaar zijn. United States - English. Gebruikers hebben normale polsslag per minuut mogelijkheid om hun eigen native dialect of taal toe te voegen.

Polska - Polski. Costa Rica - Espaol.

Berichten in de forums. Om zelfgemaakte ondertiteling aan MKV toe te voegen, is alles wat u hoeft te doen:. Download het programma en open het MKV-bestand nadat u het op de computer hebt geïnstalleerd. Aanverwant artikel Gratis H.

Suisse - Franais. Ondertitels definitief aan een video toevoegen Door Karen Nelson Laatst bijgewerkt:  13 mei Suomi - Suomi.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mellanie
  26.01.2021 16:56
  Magyarország - Magyar. Stap 5: Afhankelijk van de bestandsgrootte kan het enkele minuten tot een uur duren.
 2. Lenn
  01.02.2021 00:29
  Voeg nu het bronvideobestand toe waarop u een ondertitel wilt plaatsen door op "Bestanden toevoegen" te klikken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |