Syntus bus zonder ov chipkaart

Datum van publicatie: 07.11.2020

Met de Syntus app kun je reizen met je telefoon en heb je altijd een vervoerbewijs binnen handbereik. Kinderen en jongeren kunnen voordelig reizen. Ke je de Keolis app al?

Je moet contant betalen, pinnen is helaas niet mogelijk. Koop via een app op je mobiele telefoon een online kaartje om te reizen met de bus. Je hebt dus geen zichtpas of OV-chipkaart meer nodig. Wij brengen u veilig heen en terug. Geen probleem. Let erop dat je in het afrekenproces kiest voor 'kopen voor een ander'.

Hierop zijn verschillende tickets te koop, nacht bus of op de Noordzeekanaalponten kan dus alleen met een betaal pas of creditcard. Een aantal kaartjes hieronder kun je direct als e-ticket bestellen, andere kaartjes zijn alleen te koop bij verkooppunten of bij de buschauffeur!

Een kaartje kopen in de tram, waarmee je kunt reizen met jouw telefoon en heb jij altijd jouw vervoerbewijs binnen handbereik, syntus bus zonder ov chipkaart. Print sluiten. Dat kan natuurlijk gebeuren. In de U-OV nachtlijnen, kun je betalen met je pinpas of je OV-chipkaart, check out Firefox's support page. Geen OV-chipkaart meer nodig Let op.

Alle bussen van Arriva beschikken over een betaalsysteem waarmee reizigers kaartjes kunnen betalen met pin of creditcard. Meer info Te koop op de parkeerplaats. Je hoeft hiervoor de app dus niet te openen.

Wil je meer weten over de verschillende vormen?

Wil je graag met contant geld afrekenen? Het is het gemakkelijkst om te reizen met een OV-Chipkaart. Overzicht alle regio's Arriva Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio? Je reist dan op saldo of je koopt van te voren een product dat je op je OV-chipkaart laadt. Keolis - Waar koop je een vervoerbewijs Syntus Gelderland - betalen in de bus Syntus Overijssel en Twente - betalen in de bus Syntus Utrecht - betalen in de bus Syntus Utrecht - geen contant geld op buurtbus , en

  • Papieren kaartje Koop een kaartje bij de chauffeur met pinpas of creditcard. De RITkaart koop je normaal gewoon bij de chauffeur in de bus.
  • Meer informatie nieuwe betaalmogelijkheden Arriva Arriva E-tickets Het is ook mogelijk om gemakkelijk en snel een e-ticket te kopen via de site van Arriva. Dit is eenvoudiger en voordeliger.

Speciaal voor mensen met een visuele beperking: het Sentire abonnement? We krijgen met regelmaat de vraag of je nog met contant geld een los kaartje kunt kopen in het openbaar vervoer. Je dient dit bij overstap of controle te kunnen tonen, syntus bus zonder ov chipkaart. Je kunt bijvoorbeeld met deze bon gewoon overstappen op een andere lijn.

Als je een kaartje aanschaft in de app, dan heeft u geen OV-chipkaart meer nodig.

Wijzigingen

Print het uit of toon het op je mobiel om te reizen met de bus. Overzicht alle regio's Arriva Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio? Betaal deze bij voorkeur met gepast geld. Los kaartje contant, met pin of contactloos betalen?

Dit kan op trajecten waarbij je alleen in syntus bus zonder ov chipkaart bus of trein van Arriva stapt. Een foutief ingestelde datum en tijd kan namelijk resulteren in het tonen van een verkeerde dagcode en daarmee een ongeldig vervoerbewijs. In de volgende bussen kun je alleen pinnen, contant betalen is in deze bussen niet meer mogelijk. Koop nu eenvoudig in de Go About app een M-ticket voor je bus en treinreis.

Wil je graag met contant geld afrekenen.

Hoe werkt reizen met de app?

Draag tijdens je reis een mondkapje en vermijd drukte. Bij een retourrit kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een DAGkaart als je voor een papieren kaartje gaat. Je hebt dus geen zichtpas of OV-chipkaart meer nodig. Wel zo makkelijk en veilig, voor zowel jou als reiziger als voor de chauffeur. Dit is je geldige vervoerbewijs.

Naast de verkooppunten  van Keolis kun je een NS-kaartje kopen. Het is niet mogelijk om af te rekenen met contant geld op alle U-OV lijnen. Je rekent de kaartjes contant af, syntus bus zonder ov chipkaart. Open Wat kan ik nog meer met de app. Heb ik altijd een internetverbinding nodig.

Direct reizen met de Keolis app. Tickets kunnen gekocht worden in de Syntus App en bij de chauffeur. Slechtzienden en blinden?

Plan je reis

In Arriva bussen betaal je met pin, credcitcard, e-ticket of OV-chipkaart. De Keolis app is nog volop in ontwikkeling, in de loop van de tijd zal deze steeds verder uitgebreid worden met extra functionaliteiten. Dat kan natuurlijk gebeuren. In de maanden juli en augustus mag je met de DAGkaart ook op werkdagen voor

Overzicht alle regio's Arriva Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio. Keolis - Waar koop je een vervoerbewijs Syntus Gelderland - betalen in de bus Syntus Overijssel en Twente - betalen in de bus Syntus Utrecht - betalen in de bus Syntus Utrecht - geen contant geld op buurtbusen Dat kan natuurlijk gebeuren, syntus bus zonder ov chipkaart. Syntus heeft verschillende tickets en abonnementen te koop op deze app.

We adviseren u om te lezen:

  1. Angelina
    07.11.2020 15:56
    Je wilt een abonnement in de Keolis app aanschaffen voor jouw kind eren Je downloadt de Keolis app op de mobiele telefoon s van jouw kind eren. Hier voer je dan het e-mailadres in van het account van jouw kind.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |