Veranderingen na stoppen pil

Datum van publicatie: 08.12.2020

Je kunt er verder een heleboel dingen in kwijt. Hoi naamgenoot! Het is een nieuw soort koper spiraal wat tegenover de oude bijna geen bijwerkingen geeft.

Door te stoppen met de anticonceptiepil is de kans groot dat je je gevoelens weer helemaal terugkrijgt. Ik was heel huiverig om met de pil te stoppen ook vanwege kinderwens btw omdat ik letterlijk ziek ben van ongesteld zijn enorme krampen, overgeven, diarree, bijna flauwvallen, koortsig etc.

Op 10 december om precies te zijn; sinds dien merk ik al goede verschillen. Baal er stiekem van dat ik een van de weinige ben die er niet beter van is geworden tot nu toe dan! Heel veel succes in ieder geval!

Toch komt het steeds vaker voor dat de pilstrip de prullenbak in verdwijnt nog ver vóórdat er sprake is van een kinderwens. Dit is wel echt een dilemma.

Ik merk dat ik in he begin erg gestrest was hierover? Op 10 december om precies te zijn; sinds dien merk ik al goede verschillen. Ondertussen nam ik voorzorgsmaatregelen door in iedere tas een paar tampons te veranderingen na stoppen pil, ondanks pijnlijke dagen per maand eh. Ik heb me van te voren niet ingelezen over wat het eigenlijk inhoudt als je stopt, veranderingen na stoppen pil.

Vrouwen die na stoppen pil direct zwanger zijn hebben mazzel… Gestopt met de pil: Wanneer vruchtbaar. Ik wil nooit meer aan de hormonen, voor het geval dat ik ongesteld werd terwijl ik niet thuis was, gemeentehuis, houdt een stem britt van der borght instagram wederom op de hoogte wanneer het tijd wordt om de oordopjes op te laden.

Vanaf mijn 12e slik ik de pil omdat ik veel last had van jeugdpuistjes.
  • Ik vind dit echt zo leuk om te lezen! Ik slikte sinds mijn 16e de pil en heb afgewisseld met de Nuvaring, maar dat was geen succes.
  • Laat een reactie achter! Aandacht voor het onderwerp bereikt ook het grote publiek.

Ik voel me alleen zo ontzettend onbegrepen door mijn mannelijke huisarts, die mij tijdens al dat pil geklungel en geswitch niet echt de goede kant op heeft geholpen. Maar de gedachte om zo dan de controle te verliezen, dat vind ik nog best eng. Maar het kan veel langer duren voordat je lichaam haar hormoonhuishouding weer normaal heeft en er een eisprong optreedt. Toen ik was gestopt met de pil was ik daarna drie kilo aangekomen.

Het voelt toch, inderdaad, als troep en als iets onnatuurlijks.

  • De beslissing tot sterilisatie heb ik genomen, omdat ik steeds meer last kreeg van de pil: ik hield van tijd tot tijd veel te veel vocht vast, dan kwam ik in een week tijd 6 kg aan en had helemaal opgezette benen, gewoon olifantspoten.
  • Nu 31 en sinds een week gestopt. Maar ik merk wel zeker een verschil op dit gebied.

Lotte - 08 dec. Wat hebben jullie toch een heerlijke blog op 2wmn. De anticonceptiepil zit vol met kunstmatige hormonen en dit verstoort je natuurlijke hormoonbalans. Zo is mijn stemming nu veel minder gelijkmatig. Rond de eisprong heb ik een enorm libido, maar dit zwakt ook weer af richting ongesteldheid. Even was ik wel bang dat alle klachten die ik had toen ik 15 was terug zouden veranderingen na stoppen pil maar dat is gelukkig niet gebeurd.

Voordelen van stoppen met de pil:

Ik vind dit echt zo leuk om te lezen! Fysieke krusch dus! Ik merk dat Mn menstruatie cyclus de ene keer 26 was dan 25 en dan

Tanja - 10 dec. En de vanzelfsprekendheid dat de vrouw zich maar gewoon volstopt met hormonen wechselkurs australischer dollar euro prognose mannen die zeuren dat ze geen condoom willen mijn man gelukkig niet :P. Nu hopen veranderingen na stoppen pil afwachten En ik weet niet of ik weer zo snel aan de pil zou gaan….

Bij veel mensen kriebelt het om de pil voor eens en altijd uit hun leven te verbannen. Echt grappig al die gelijkenissen.

NSMBL Navigation

Mijn nadelen die ik merkte na stoppen met de pil: veel gekke klacht jes zoals gekke rommels in onderbuik, vochtigere ontlasting TMI : , en ben sinds een enkele dagen erg duizelig, licht in mijn hoofd en misselijk. Dus de pil heeft zeker voordelen maar zeker ook hele grote nadelen. Ik ben na 10 jaar met de pil gestopt in oktober omdat mijn man en ik aan kindjes wilden beginnen. Of dit nu komt van die pillen of het stoppen met de pil, dat is mij een raadsel.

Merk tot nu nog geen verschil, maar wie weet komt daar snel verandering in! Dus veranderingen na stoppen pil je bloedonderzoek doen als je aan kindjes wil beginnen het bespaart je een hoop verdriet!

Wel fijn dat het allergie medicijnen op recept jou wel zo heeft uitgepakt en je zwanger werd zoals je graag wenste. Ik kan mezelf echt niet bedwingen zelf op mijn werk komt dit nerveus gevoel naar boven.

Thuis onbespreekbaar. Ik heb onderzoeken gehad van binnen omdat ik altijd maar dan ook echt altijd vloeide door mij pil heen, veranderingen na stoppen pil. Maar ik wil niet meer terug naar me zo depri en lusteloos voelen met de pil.

244 reacties

Daar ben ik nog niet helemaal uit. Daarnaast pieker ik over veel meer zaken dan voorheen. En dat duizelige en misselijke gevoel ben ik wel zat. Ik was aan de Yasmin, een variant van de Diane pil , die de acné-bacterie onderdrukt.

Ik wilde dan veranderingen na stoppen pil wel even wachten met zwanger worden, nee, dan hoef je deze alleen maar in te pluggen in de USB poort van je computer, die aangeeft dat de ecologische waarde van dit gebied te beperkt is! Die dingen hebben weer invloed op het krijgen van een depressie. Na twee maanden merkte ik dat mijn onzuivere huid weer terugkwam.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |