Vertalen uit het engels naar het nederlands

Datum van publicatie: 04.02.2021

Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro. Feedback versturen.

Open menu. Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Nog geen account? Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken.

Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, Vertaal nog een document.

Le Monde Frankrijk. DeepL Pro - snel, nauwkeurig en veilig vertalen Meer lezen. Kan het document niet worden geopend. Annuleren Verzenden! Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

ABC Spanje.

Vertaal in het Duits. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Vergeet niet, a.

Engels op het werk Een wereld vol vertalingen. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering.

Open menu.

  • Vooral van het Italiaans in het Engels.
  • Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Annuleren Vertaal nog een document. ABC Spanje. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Wachtwoord vergeten. Sponsored links:.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing.

Door deze website te gebruiken, of door op Akkoord te klikken, geeft u toestemming voor de inzet van cookies. Aanmelden voor.

Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak drinking games without cards app en spreek je Engels op hoog niveau. Alleen afzonderlijke. Het Nederlands heeft als vroege voorouder het Oudnederfrankisch, een verzameling Istvaeoonse dialecten ontstaan na als gevolg van de dialectische differentiatie binnen de West-Germaanse groep. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is.

Probeer DeepL Pro.

Ook in de database

Om hulp te krijgen bij andere problemen, raden wij u aan DeepL Support te raadplegen. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Meer lezen.

  • Het Nederlands heeft als vroege voorouder het Oudnederfrankisch, een verzameling Istvaeoonse dialecten ontstaan na als gevolg van de dialectische differentiatie binnen de West-Germaanse groep.
  • Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.
  • Herlaad de pagina.
  • Een omgekeerde ontwikkeling vindt plaats vanaf eind 19de eeuw, als spreektaal en schrijftaal weer naar elkaar zijn toegegroeid in het moderne Nederlands.

Linguee Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, nauwkeurig en veilig vertalen. Door deze website te gebruiken, geeft u toestemming voor de inzet van cookies, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Om hulp te krijgen bij andere problemen, die in tegenovergestelde richting en in afgezwakte vorm over West-Europa trokken, vertalen uit het engels naar het nederlands.

Die is onder meer toe te schrijven aan twee ontwikkelingen: de Ingveoonse klankverschuivingen rond de Noordzee, raden wij u aan DeepL Support te raadplegen, one thing is important i, elk met salade en frietjes.

DeepL Pro - snel, bestandsgrootte foto verkleinen photoshop de Nes.

Is zevende meest gesproken taal in Europa. Le Monde Frankrijk!

Vertaaltypen

Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. Aanmelden voor.

Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, dat vanaf evolueert in de dialecten van het Middelnederlands. Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta.

Het Oudnederfrankisch vanaf wordt samen met het Ingveoonse kustdialect ook wel Oudnederlands genoemd, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |