Wat te doen in kaapstad op zondag

Datum van publicatie: 14.01.2021

Paragliden in Kaapstad Zeker doen in Kaapstad: paragliden. Zelfs als je niet heel sportief bent, zoals ik, is het wel te doen.

Vandaag geen Tafelberg. Meedere mensen maaken deze fout, maar jammer genoeg duurde het nog vier jaar langer. Omdat een kant van mijn familie uit Nederland komt kan ik ook Nederlands spreken en ook zeer redelijk schrijven, dus ik hoop dat er in dit bericht niet tot zeer weinig fouten zullen staan.

Voor 60 rand 4 euro kun je naar binnen. In Kaapstad is zo ontzettend veel te doen dat je er prima twee weken zou kunnen verblijven zonder je ook maar een moment te vervelen. Dit vind je ook leuk! Platteklip route.

Er is ook een klein maar interessant museum. En ga natuurlijk de Tafelberg op. Een van de mooiste plekken ter wereld: de Wijnlanden. Benieuwd hoe wij Boulders Beach vonden. Zoek je een Sinterklaas of Kerst cadeautje. Dit is een erg leuk maar toeristisch gedeelte in Kaapstad.

Dus stapten we in een busje naar Signal Hill waar ik aan piloot Stephen werd geklikt en we nog geen drie minuten samen van de berg afrenden. Duur:   8 uur. Ooit zaten hier bijna duizend slaven te wachten op hun lot.
 • Eeuwig verdwaald en verbaasd in de mooiste steden, ver weg of juist dichtbij. Wanneer het bewolkt is, heeft het weinig zin om naar boven te gaan.
 • Ik sta vroeg op om

Nog steeds benieuwd wat te doen in Kaapstad? Check ook ons filmpje van Zuid-Afrika!

Muizenberg is één van de bekende kustplaatsjes vlakbij Kaapstad en als je een huurauto hebt, is het leuk om er een middag naartoe te gaan. Maar uiteraard kun je liggen waar je wilt. Nee, echt fietsen, maar dan met twee drijvers in plaats van wielen. Het uurtje voor zonsondergang is prachtig, waarbij het zachte zonlicht op de kliffen weerkaatst. Dat is trouwens de enige manier.

Als in: helemaal niet? Het is het oudste, nog bestaande koloniale gebouw in Zuid-Afrika. De volgende bezienswaardigheden en activiteiten mag je in ieder geval niet mag overslaan, wat te doen in kaapstad op zondag. Kaapstad en zijn directe omgeving barst van de mooie stranden. Dankzij de ligging en het subtropische klimaat kent de stad vrijwel het hele jaar door constante temperaturen tussen de 20 en 27 graden, dus ook de rest van zelf virtual reality film maken jaar is het prima te vertoeven.

Op zichzelf al een bezoek waard: het Cape Town Stadium Wijnproeven in de Kaapse Wijnlanden. Dat is zeker een hoogtepunt! Bo- Kaap, een klein buurt met allemaal gekleurde huisjes.

De Cape Quarter winkelcentra beiden niet al te groot hebben een paar leuke winkels, en ook aan koffie- en lunchplekken geen gebrek. De meeste bezoekers gaan naar de pingun kolonie bij Boulders Beach, maar stiekem vind ik die bij Stony Point gewoon leuker. Wij kozen voor: The Backpack  in hartje Kaapstad. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de stad. Heerlijk uitzicht over de stad en een hele veilige buurt.

Topbezienswaardigheden in Kaapstad

Wat een ervaring. Wij bezoeken vandaag eerst de buurt Bo-Kaap. Hopelijk heb je hier iets aan! We werden rondgeleid door een ex-gevangene die zijn eigen verhaal combineert met de verhalen van Nelson Mandela en de andere gevangenen.

De tafelberg zie je door heel de stad oprijzen.

Wat is het verschil tussen sap uit de blender en slowjuicer, wat te doen in kaapstad op zondag. Paragliden dus, kies dan een hotel of hostel op een strategische locatie. Dan vind je dit ook leuk. Wanneer je niet lang in Kaapstad blijft, waarom ook niet. Vanuit Kaap de Goede hoop is het ongeveer 40 minuten rijden naar Noordhoek. Er zijn drie verschillende lijnen waarmee je zelfs bij de wijngaarden rondom de stad kunt komen.

Het is n van de grootste en leukste steden om te bezoeken in Zuid-Afrika.

Wat doen in Kaapstad: bezienswaardigheden en hotspots

Dit gecombineerd met het mooie licht zorgt ervoor dat productie teams uit de hele wereld naar Zuid- Afrika en met name Kaapstad komen voor fotoshoots en filmopnames. Mojo Hotel, Seapoint, dit is niet de leukste buurt om te verblijven, maar wel een heel fijn hotel met waanzinnig dakterras zoals je in deze vlog kunt zien. Dus stapten we in een busje naar Signal Hill waar ik aan piloot Stephen werd geklikt en we nog geen drie minuten samen van de berg afrenden. Het District Six Museum is zeer zeker een bezoek waard.

Check hier prijzen en beschikbaarheid van Huijs Haerlem. Je mag zelf het strand niet op, maar blijft op het houten platform. Dan vind je dit ook leuk.

We adviseren u om te lezen:

 1. Vildan
  19.01.2021 10:47
  Ontbijten kan op elke hoek van de straat. Een beetje rondkijken is echt al heel leuk, maar wil je net wat meer weten over de wijk, dan is het een leuk idee om mee te gaan met deze gratis wandeling door de wijk.
 2. Nic
  20.01.2021 05:26
  In 4 of 5 dagen kun je Kaapstad goed ervaren op een rustig tempo. Neem de ferry naar dit voormalige complex voor politieke gevangenen, laat je rondleiden door één van de ex-gevangenen en bekijk de cel van Mandela.
  Alper
  23.01.2021 09:28
  Alles wat je wil; verse en lekkere ontbijtjes, goede koffie en supervriendelijk personeel.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |