Werken bij kruidvat salaris

Datum van publicatie: 13.02.2021

Fijne werk omgeving. Relevantie Beoordeling Datum.

Maar soms was het lastig om geduld te hebben. Ja Nee. Vulploegmedewerker voormalige medewerker - Dordrecht - 7 mei Je begint met op tijd komen en naar je genoemde werkplaats gaan.

Als verkoopster heb je meestal een halve dag kassa en de andere helft sta je in de winkel. Hele leuke gezellige collega´s om mee te werken alleen jammer van het lage uurloon. Het werk was te doen, de werknemers waren jong en wel gezellig.

Gezellige sfeer waar je het heel erg naar je zin kan hebben. Het leukste werken bij kruidvat salaris de baan is dat je in contact komt met andere mensen en die je blij kan maken met de hulp die je aanbied voor het zoeken van een product bijvoorbeeld, werken bij kruidvat salaris. Kruidvat is een aangenaam bedrijf om voor te werken als jobstudent. Sorteer op. Jobstudent voormalige medewerker - Oudenaarde - 9 februari Door het kleine aantal medewerkers zijn ze ook heel blij met je als je minicamping loonse en drunense duinen werken.

  • Je krijgt minimun loon als 15 jarige tenminste en ik werd maar 3 uur per week ingeplant. De ene dag draaide ik kassa en de andere dag ging ik vullen en in het magazijn aan de slag.
  • Je moet heel flexibel zijn.

Alle 32 beoordelingen over Kruidvat

Vulploegmedewerker voormalige medewerker - Almere - 16 juni Pour moi c'était une super expérience. Ja 1 Nee. Verkoopster voormalige medewerker - Asse - 15 februari Verkoopmedewerkster · 5 maanden geleden. Verschillende collega's. Vrachtwagenchauffeur CE.

  • Je gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer je gebruikmaakt van onze diensten.
  • Weinig werkdruk. Kruidvat vulploegmedewerker voormalige medewerker - Delft - 6 februari

Hele leuke gezellige collegas om mee te werken alleen jammer van het lage uurloon. Zelf vind ik het niet altijd even fijn in de winkel, omdat Kruidvat filialen erg vol staan en het chaotisch oogt? Weinig werkdruk. Waarderingen per categorie? Het vakken vullen zelf is vanzelfsprekend niet heel spannend, maar de werkomgeving is wel gezellig, werken bij kruidvat salaris.

Kopieer vrij kamperen denemarken camper.

Populaire functies

Je verdient niet echt super veel maar wel ruim voldoende. Maar de sfeer is goed en gezellige collega's. Kopieer link. Als je om 8.

Prima baantje helaas wel laag inkomen. Maar de sfeer is goed en gezellige collega's. Leidinggevende 5 maanden geleden. Weinig salaris en uren?

Werken bij Kruidvat

Was deze review waardevol? Vacatures zoeken Bedrijfsreviews Salarissen zoeken. Lang proefperiode.

Ik vind het een geweldige tijd daar ik heb er bijna 4 jaar lang gewerkt en had de leukste team. Bij iedere stap waarvan de hoofd mij op de hoogte zou moeten houden, heb ik telkens zelf achter moeten zagen? Vulploegmedewerker voormalige medewerker werken bij kruidvat salaris Enschede - 12 september Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo. Aluminium Delfzijl. Heb heel wat ervaring opgebouwden ben opzoek naar een nieuwe uitdaging. Kruidvat Bekijk alle vacatures van Kruidvat. Blij dat ik er weg ben.

Management

Veel uren kan je alleen niet maken. Verkoopmedewerkster voormalige medewerker - Antwerpen stad - 17 augustus Maar er zit geen werksfeer, het salaris was erg slecht en de werkgevers tonen geen begrip.

Belgi reviews. De werkdagen zijn, ondanks de niet zo zeer lange uren, maar alleszins doeltreffend. Wanneer er een sterfgeval is wordt er geen begrip getoond?

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |