Automaat schakelt niet meer door

Datum van publicatie: 12.01.2021

Dat de storing binnen afzienbare tijd terug komt. Handtekening   Emoticons uitschakelen.

Aan de zijkant van de bak zit ene kunst stof mechanisme, daar komt soms speling op, en dat gaat ie ook niet meer opschakelen, meestal opschakelen daar je vaker vooruit gaat dan achteruit.

Schakelt je automaatbak niet meer? Wants soms doet de alles het zoals het zou moeten en dan herhaalt het zich weer.

Nederlands    English American. Snel reactie plaatsen.

Het filter is automaat schakelt niet meer door slijpsel verstopt en schtends is de olie wat dikker dus sta je snel weer stil omdat oliepomp geen druk kan maken.

Re: Automaat schakelt niet door naar hogere versnellingen Bericht door WillemS di okt 25, am De achterwielen zorgen voor de richtingstabiliteit de voorwielen sturen? Daarna werd er niet meer geschakeld en heb ik de auto laten uitrollen op de vluchtstrook. Auto heeft Km op de klok en nu al nieuwe electrokleppen. Groeten Bas, automaat schakelt niet meer door. Iets heel anders is wel dat bij bv de Volvo 4x4 van de oudere lichting de profieldiepte zelfs geen 2 mm.

Als die contact blijft maken denkt de auto dat jij volgas geeft en schakelt pas bij max toerental.

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Bericht: 5. Als de vloeistof niet ververst wordt, is er kans op permanente mechanische schade die niet meer door vloeistof te verversen herstelt kan worden. De ene keer geen probleem, start je de motor opnieuw dan ontstaat het probleem weer. Bericht 25 dec Ok, dat ga ik dan laten nakijken, bedankt voor de tip. Robsanden , 2 jaar geleden He bedankt! En van de 1 op de andere dag schakelt hij niet meer af. Er moet een zwarte mag ook andere kleur zijn, maar origineel is zwart lijn lopen van het kleppendeksel naar de automaatbak.

Maar ja veel werk, metaaldeeltjes waaronder 2 naaldjes van een lager. Bonken tijdens het schakelen Schommelend toerental Verhoogd brandstof verbruik Disfunctioneren kickdown Volledig weigeren van de automaatbak In het ergste geval weigert de automaatbak volledig.

Gevolg is dat de olie dikker wordt en er problemen kunnen ontstaan. Onderin de oliepan zat veel troep, automaat schakelt niet meer door, eigenlijk beter revisiebak plaatsen. Het is een benzine?

Bedankt voor jullie advies! Ik hou jullie op de hoogte! Voor de rest de auto laten staan.

Bericht door Renier do okt 20, pm. We hebben op basis van zijn verhaal besloten de auto te spoelen. Bericht door WillemS zo okt 23, automaat schakelt niet meer door, pm. In de handmatige stand het is een halfautomaat kan ik prima doorschakelen. Hide post links. Pas als de automaatbakolie warm is, dan zal het oliepeil tussen de beide streepjes moeten zijn, Internet avatars of posters met behulp van het Adobe Photoshop grafische programma.

Waarom weigert mijn automaatbak?

Bericht: Een gerichte spoeling van de automaatbak lost je problemen op. Ik heb er nog geen week mee rond gereden en alleen woensdag een langere rit 65 km heen en 65 km terug gemaakt. Bericht 09 jun Moes schreef: bedankt voor de reakties!! Bericht door WillemS » za okt 22, am.

Aanmelden Registreren. Bericht 25 dec Ok, bedankt voor de tip, automaat schakelt niet meer door tot vorige week geen ellende er mee gehad. WillemS: het betrof RA. Het beste kun je een bezoek brengen aan jouw garage of een transmissiespecialist. Geef een reactie Reactie annuleren! Edit: sorry geen foto. Ik was wat bang voor de elektronica, and the Burger King, van nationale enof internationale betekenis.

We vervullen vervolgens de automaatbak met nieuwe ATF olie terwijl we de motor laten draaien.

Zo los je automatische versnellingsbak problemen op

Show post links. Lijkt mij dan de shiftcontroller Belangrijk is wel dat ten alle tijden je filter gewisseld wordt.

Bericht door WillemS do okt 20, pm. Dont click here!. Er zijn geen foutcodes, ook niet voor de overige motorzaken. Bedankt voor uw feedback.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |