Cafe de kroeg amsterdam gesloten

Datum van publicatie: 02.02.2021

Dat waren toch de meest lucratieve borrels voor de horeca. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Je kunt nergens terecht.

Het gaat bij deze horecagelegenheid om een cluster van tien personen. Café Krom moet het ook hebben van het borreluur: lekker volle kroeg, iedereen dicht op elkaar, leuk met vreemden praten.

Want je kan met niet meer dan twee aan een tafel. We zijn normaal gesproken iedere dag van het jaar geopend, behalve op Eerste Kerstdag. Maar ik heb het idee dat de mensen dat ook wel aanvoelen straks. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.

In horecaruimtes waar mensen rouleren, geldt nu een maximum van honderd.

Kijk, we missen sowieso de borrels? Je merkt echt dat mensen je missen, die ook afhankelijk van ons is. De maatregelen moeten het virus terugdringen. Hoe gaat het cafe de kroeg amsterdam gesloten. En we zetten veel meer in op eten en hapjes. En ik heb wel drie man personeel, waardoor de vrouw nu heel wat inkomsten misloopt.

Je kunt nergens terecht.

In the City heeft vandaag op verzoek van de voorzitter van de Veiligheidsregio, burgemeester Halsema, besloten voor twee weken vrijwillig de deuren te sluiten. En we zitten er allemaal in.
  • Lees ook.
  • Iedereen moet van te voren reserveren, maar dat kan natuurlijk ook ter plaatse.

Bij naam te noemen

Dan ben je open voor veertien klanten. Maar natuurlijk. Dat is eigenlijk de normale afstand tussen mensen. Daarom is hij blij dat zijn bedrijf in aanmerking kwam voor steun van de overheid. In the City heeft vandaag op verzoek van de voorzitter van de Veiligheidsregio, burgemeester Halsema, besloten voor twee weken vrijwillig de deuren te sluiten.

Dus een echte buffer hadden we niet.

  • In overleg met de GGD heeft Halsema besloten om de drie zaken bij naam te noemen, zodat bezoekers die er pas geweest zijn geïnformeerd zijn. Mensen kunnen aangeven met hoeveel ze zijn, en hoe lang ze ongeveer willen blijven.
  • Drinken, snacks erbij, bedrijfsborrels op één rekening.

Volgens Musk is er in Europa behoefte aan een kleiner model van Tesla. Ja, als mensen om drie uur op het terras gaan zitten en ze bestellen alleen een spaatje. Ik heb nog nooit zoveel geklust als in de afgelopen weken. Beelden baker en moore rotterdam een andere tijd.

Cafe de kroeg amsterdam gesloten No Rules op het Marie Heinekenplein is volgens de GGD een cluster van besmettingen dat in beeld kwam bij een bron- en contactonderzoek.

Leeg en stil

Banken begonnen die aanvraag onmiddellijk te traineren. Dan kom je automatisch niet in aanmerking voor een lening. En we doen niet meer dan vier personen samen, tenzij je een gezin bent. Weer open Café de Amstel is er klaar voor: 'Ik heb mijn gasten zo gemist' 30 mei Aangepast: 01 juni

Blijf ingelogd. Iedere keer wilde de bank nieuwe informatie en daar zat dan steeds twee  drie weken tussen. Gullit over Maradona: 'Je voelde de pijn als je bij hem was'. Je kunt mij niet wijsmaken dat dat allemaal ongezonde bedrijven zijn. AT5 filmde tijdens de opening van de terrassen op 1 juni in het pand van No Rules, cafe de kroeg amsterdam gesloten.

Hoeveel mensen stonden hier vroeger op een drukke avond?

Alle horeca-ondernemers zijn blij weer aan de slag te mogen. Dan worden ook alle maatregelen per regio officieel bekendgemaakt. Lees ook: Café-eigenaar Marcel: 'Wij gaan dit overleven'.

Helaas kunnen wij deze social post, dan gaat dat niet. Om te lunchen krijgen mensen anderhalf uur de tijd en voor een diner twee uur. Ja, dat heb ik ook gelezen! Je bent ook mede-eigenaar van caf Krom hier even verderop!

Dus dat duurde en duurde maar. En als ik dan vanaf maandag maar 20 procent van m'n bedrijf kan draaien, liveblog of anders niet tonen omdat het n of meerdere social media-elementen bevat, cafe de kroeg amsterdam gesloten.

Gaan jullie maandag open?

Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Lees ook. Het kabinet heeft geen mogelijkheden om achter de voordeur in te grijpen bij bijvoorbeeld studentenhuizen, tenzij er overlast is volgens de politie.

Die zondagmiddagen waarop je alleen bekenden ziet, bleef de stoep van Caf De Amstel leeg. Waar normaal het terras vol zit met stamgasten die een biertje komen drinken en een sateetje komen eten, die zijn gewoon bloedgezellig.

Vanaf morgen is de binnenruimte van het caf gesloten en zal alleen het terras open zijn, cafe de kroeg amsterdam gesloten.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |