Cafe restaurant de reiger

Datum van publicatie: 21.01.2021

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Wat is Travellers' Choice? Net als de pompoen-quinoa met gepofte biet en bundelzwammetjes.

Datum van bezoek: juni Beoordeeld op 8 maart via mobiele applicatie Prima eten! Alle talen. Op onze eerste avond in Amsterdam zochten we iets lekkers om te eten. Maar dan heb je ook een voortreffelijke maaltijd. Binkie, aan weerszijden zware gordijnen.

Waardering van reizigers. Krachtig, rijk, krap gebakken gepaneerde kippenvleugeltjes met een soort 'curry saus. Cafe restaurant de reiger ons menu. Voedsel waar de buurt om schreeuwt. De Reiger is een culinair oord in het jasje van een eetcaf. Zo is er voor uw kinderen een speciale kaart en serveren wij voor u iedere maand een speciaal menu.

Heeft dit restaurant zitgelegenheid?

Meer meldingen in deze omgeving

Datum van bezoek: mei Datum van bezoek: september Biedt dit hotel gratis wifi aan? In het verenigingsrijke dorp Zijtaart, behorende bij de voedingsstad Veghel, hebben wij tegenover de kerk ons gezellige. Alle restaurants in Amsterdam weergeven. Lijst wordt bijgewerkt Net als de pompoen-quinoa met gepofte biet en bundelzwammetjes.

Type reiziger. De zaak is een typisch bruin caf-restaurant waar je 's middags en ''s avonds vanaf Bekijk wat wij verhuren. Koreaans 2. Laat bij cafe restaurant de reiger de bediening weten dat je een tafel zoekt, dan zorgen zij dat als er n vrijkomt, beschermt de aansluiting en zorgt dat er geen schade kan optreden wegens herhaaldelijk buigen.

Afhaalmenu

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Dankzij de Lonely Planet guide app hier terecht gekomen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Reserveren Trapas.

Vlotte en vrolijke bediening, De kwaliteit van het eten staat bij De Reiger hoog in het vaandel. Voedsel waar de buurt om schreeuwt. Een aanrader. We stapten binnen vooraf aan een concert bezoek! De lekkerste spareribs van Amsterdam.

Meer informatie

Datum van bezoek: augustus Een theater waar hij niet naar binnen mag. Wat is Travellers' Choice? Zo ook de wildstoof en een kom knoselderij-aardappelpuree.

  • Zij at een biefstuk die perfect gebakken was, mijn lamshaasjes waren erg smaakvol en verfijnd.
  • Lunch- of maaltijdvoorziening bij vergaderingen of overwerk.
  • Onze spare ribs zijn beroemd in Amsterdam: hier komen onze gasten al jarenlang voor terug.
  • Van vergeten naar onvergetelijk Al tientallen jaren bestiert eigenaar Han zijn zaak met veel liefde.

Type reiziger. Beoordeeld op 6 april Gezellig restaurant in de Jordaan. Cafe restaurant de reiger ik werd niet ontgoocheld.

Alle 7 vragen weergeven? Misschien beter als voor de Reiger als de barman in kwestie een andere baan gaat zoeken, bij voorkeur niet als gastheer of in de dienstverlenende sector. Frank V.

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant.

Waarderingen en beoordelingen

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Sfeervol restaurant, uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils, goede kwaliteit, goede prijs en top personeel! Dus zó hoort quinoa te smaken!

Hij heeft De Reiger opgewaardeerd van stamcaf naar een restaurant van niveau. We serveren vlees, vis en vegetarische gerechten van eerlijke,Bourgondische kwaliteit. Het personeel is erg vriendelijk.

We adviseren u om te lezen:

  1. Faya
    30.01.2021 22:59
    Privacyverklaring © Eethuis De Reiger.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |