De collse watermolen restaurant

Datum van publicatie: 31.01.2021

De service is matig tot normaal en het eten vrij zwak. Goed eten tegen prima prijs en zeer vriendelijke personeel. Kortom, we hadden een fijne avond.

We vinden het heel jammer dat het ontvangst niet vriendelijk was, onze welgemeende excuses hiervoor. Geselecteerde filters. Na alle slechte recensies gelezen te hebben zijn wij toch gaan eten in de molen. Dit was zijn geld absoluut niet waard. Alles was goed in balans.

Heerlijk gegeten, maar porties mogen misschien wel iets meer zijn. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten. Kortom beneden peil qua service en vlotheid keuken. Bedankt voor het het delen van uw ervaring.

Lunch Herfst 2020

Daarna smakelijke risotto als hoofdgerecht. Ook lunchgerechten standaard. Wat een mooie trouwlocatie!! Toetje was schandalig zo klein, en toch aan de prijs. Wat mij opviel was dat de helft van de tafels maar waren gedekt.

 • Oke, zei hij heel nukkig, dit is toch uw eigen verantwoording. Eveleinbijdemolen, management assistent van De Watermolen van Opwetten, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 15 september
 • Een werkelijk prachtig gelegen 'Vincent van Gogh'-locatie. Zomers heerlijk landelijk buitenterras.

Dat komt door de gezellige en huiselijke inrichting en door de mensen die er werken. Smaken waren puur en je kon proeven dat ze met dagverse producten werken.

Sarah 9 punten. Kan gebeuren, maar voor witte houten vloer kopen weggegooid geld.

Over een halfjaartje weer eens kijken of het wat de collse watermolen restaurant, maar asperges hoor je in dit seizoen gewoon voldoende te hebben.

Primary Navigation

Hapjes en borrel. Doorgaan naar hoofdinhoud. Verder ook met de dodenherdenking een nette 2 minuten stilte in de hele zaak. Diner in klein gezelschap op terras.

Klassieke gerechten met daarnaast ook moderne gerechten genspireerd door het seizoen op dat moment. Sfeer in de dinerzaal uitermate goed. Geselecteerde filters. De Watermolen van Opwetten, Nuenen. Je wil wel rustig met elkaar kunnen praten.

Corona informatie

Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Dan het eten Lunch Herfst Of je hier nu komt voor koffie, lunch, borrel of diner, het is hier prima.

Eten was verder goed, drankjes alles was prima geregeld. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Hapjes, dus gaat alles wel heel erg traag. Vriendelijke bediening maar logistiek matig, mocht iets warmer. Leuke en warme sfeer. Een minpuntje: een warm voorgerecht komt beter tot zijn recht op een voorverwarmd bord. Zeer leuk als een restaurant buiten de kaart om nog extra gerechten aan de collse watermolen restaurant bieden.

Waarderingen en beoordelingen

Afgelopen weekend heb ik samen met een oud-collega een bezoek gebracht aan de Watermolen van Opwetten Nuenen. Vorige week even wezen borrelen en lekkere hapjes op. Lekkere paddestoelensoep, een goed stukje hert met wat groenten en veel frietjes.

Het is voor herhaling vatbaar. Er kon geen goededag af en keek erg nors? Speelse inrichting met straks design en ouderwetse spulletjes; alleen jammer dat mijn stoel uit elkaar viel.

We adviseren u om te lezen:

 1. Eveliene
  02.02.2021 16:34
  Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?
 2. Patty
  05.02.2021 23:10
  Kortom: niet voor herhaling vatbaar! Land: Nederland Nederland België.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |