De zeven zussen storm recensie

Datum van publicatie: 30.01.2021

En in de tussentijd kunnen we de boeken herlezen en zoeken naar de verborgen aanwijzingen. Ally is een heerlijk karakter om over mee te lezen en ze staat zeker haar mannetje.

Hoewel dit vreselijk dromerig en sentimenteel klinkt, leest Storm niet zo. De schrijfster brengt je dichtbij haar personages, laat je over hun schouders meekijken terwijl zij belangrijke beslissingen nemen, als ze er even doorheen zitten, maar ook als ze hun vreugdemomenten vieren. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze opdracht: ze moeten op zoek naar hun ware afkomst.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Een sportieve vrouw, die zeilt en geselecteerd is voor het Zwitserse Olympische team. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!

Storm is het tweede deel van de serie De zeven zussen van Lucinda Riley. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ally besluit echter nog niet op zoek te gaan naar haar wortels. Huis te koop veenendaalseweg de klomp juist deze afwisseling zorgt ervoor dat mijn nieuwsgierigheid naar de voorgeschiedenis en afkomst van Ally groter en groter wordt.

Zo de zeven zussen storm recensie ze onder andere de biografie van Anna Landvik die het van boerendochter tot bekende zangeres aan de zijde van Grieg schopt.

Klik hier voor de recensie van de Storm.

 • De zeven zussen deel 2 gaat over de tweede zus Ally.
 • Zo snel ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen afscheid te nemen van Pa Salt. Bestel deel 2 van de Zeven Zussen-serie hier.

De zeven zussen - storm

Zo speelt de tweede wereldoorlog een grote rol in het verhaal. De eerste ongeveer bladzijdes hebben dezelfde insteek als deel 1, waardoor je ongeveer weet wat er gaat gebeuren. Bij nader bestuderen blijkt het van haar heel jong overleden grootvader te zijn, die het muziekstuk voor zijn vrouw gecomponeerd, maar het is — heel tragisch — nooit ten gehore gebracht.

Ik kon dan ook niet wachten om aan De zeven zussen — Storm te gaan beginnen. Niet storend, juist uitnodigend.

Wil je altijd op de hoogte zijn van de boeken binnen jouw favoriete genre? Zo leest ze onder andere de biografie van Anna Landvik die het van boerendochter tot bekende zangeres aan de zijde van Grieg schopt.

 • De schrijfster brengt je dichtbij haar personages, laat je over hun schouders meekijken terwijl zij belangrijke beslissingen nemen, als ze er even doorheen zitten, maar ook als ze hun vreugdemomenten vieren. Wanneer het verhaal mij weer meeneemt in de andere tijd, ontdek ik dat ik moeite heb met schakelen.
 • Wat probeert haar vader haar duidelijk te maken? Heb je een vraag of suggestie?

Klik hier voor de recensie van de […]. De zes zussen zien haar als een echte moeder en hebben een hechte band met haar. Daarin staat een aanwijzing naar hun afkomst. Maar juist deze afwisseling zorgt ervoor dat mijn nieuwsgierigheid naar de voorgeschiedenis en afkomst van Ally groter en groter wordt. Bij nader bestuderen blijkt het van haar heel jong overleden grootvader te zijn, maar de zeven zussen storm recensie is - heel tragisch - nooit ten gehore gebracht, namelijk met de dood van hun vader.

Secondary right navigation

De serie gaat over zes zussen die vanuit alle windstreken geadopteerd zijn door een excentrieke rijke man, Pa Salt. Klik hier voor de recensie van de Storm. Ik vertel je meer over het boek en wat ik er van vind!

In het laatste hoofdstuk van Storm schakelt Lucinda Riley over op de derde zus, de man die haar de liefde voor het zeilen heeft bijgebracht. Beide verhaallijnen weet ze knap met elkaar te verweven en als lezer is het maar moeilijk om het boek weg te leggen. Daar treft ze haar zussen. Hij was haar mentor, Star! Neem gerust contact met ons op via  boekrecensiesblog gmail.

Deel drie wacht inmiddels op mij, de zeven zussen storm recensie.

Zeilen en muziek

Ondanks dat ze dagelijks met haar passie zingen bezig kan, lukt haar met moeite zich staande te houden in deze voor haar zo andere wereld. De romantiek komt in realistische porties en de rouw zorgt voor een stabiel geheel van emoties.

Zelf is ze ook zeer muzikaal, ze speelt fluit, maar omdat ze haar toekomst op het zeilen heeft gericht, komt haar fluit niet zoveel tevoorschijn.

Op sommige punten in het verhaal had Lucinda Riley iets meer vaart erin mogen zetten. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Een boerenmeisje met een prachtige stem. Hoe meer Ally over haar verleden te weten komt, hoe meer vragen er ontstaan. Klik hier om het boek te bestellen. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze opdracht: ze moeten op zoek naar hun ware afkomst, de zeven zussen storm recensie.

Ik vertel je meer over het boek en wat ik er van vind.

In het kort

Je reageert onder je WordPress. Recensie: Storm - Lucinda Riley. Daarnaast is er ook ruimte voor rouw, verdriet en het even niet meer zien zitten, je kunt niet altijd even sterk zijn. Toplijst Top 10 boeken over seksuele voorlichting.

Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een de zeven zussen storm recensie venster geopend. Omdat ik niet de enige ben die verslaafd is geraakt aan deze serie, loopt de reserveringstijd bij de bibliotheek fors op, de zeven zussen storm recensie.

Ik hoopte stiekem dat het niet helemaal hetzelfde zou zijn qua opzet als het eerste boek. Ik was ontzettend enthousiast geworden nadat ik deel 1 had gelezen en wilde dan ook zo snel mogelijk doorlezen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lia
  06.02.2021 19:56
  Ik kon dan ook niet stoppen met lezen en moest weten hoe de verhalen van de twee dames bij elkaar zou komen. Een boek dat verrast, ontroert en je wederom van je sokken zal blazen!
 2. Danijel
  02.02.2021 16:18
  Anna woont in de bergen van Noorwegen en wordt nog heel traditioneel opgevoed. Het verhaal krijgt telkens weer zeer onverwachte wendingen, waardoor het heel spannend blijft tot het einde aan toe.
  Firdaouss
  02.02.2021 12:48
  De kleine flarden informatie die Riley voorschotelde gaven niet genoeg houvast om echt goed te begrijpen waar het verhaal nou echt over ging. De zeven zussen deel 2 gaat over de tweede zus Ally.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |