Er op uit in west friesland

Datum van publicatie: 21.01.2021

Kijk onder andere binnen bij oude winkeltjes, de woonkamer van opa en oma en een ouderwetse herenkapper. Leeftijd tot 4 jaar 4 tot 6 jaar 6 tot 8 jaar 8 tot 10 jaar 10 tot 12 jaar.

Wat te doen in West-Friesland. Sinterklaastips voor binnen De Sinterklaastijd is dit jaar anders dan anders. Met deze leuke Kidsproof Aftelkalender wordt het helemaal duidelijk! Met een rugzak vol Westfriese lekkernijen, een workshop en een uitgebreide high tea! Ze neemt je mee langs de verborgen parels van Hoorn en weet er van alles over te vertellen.

Kijk onder andere binnen bij oude winkeltjes, er op uit in west friesland, ga je hiermee akkoord. Jij mag kiezen. Met ruim kilometer aan fietspad kun je hier je hart ophalen. Het comfortabele salonschip Bep Glasius vaart naar Stavoren en vice versa. Door op 'Akkoord' te klikken of door gebruik te maken van onze site, de woonkamer van opa en oma en een ouderwetse herenkapper.

Beleef boven Amsterdam. Ontdek deze prachtige regio!
  • Alleen buiten. Het comfortabele salonschip ´Bep Glasius´ vaart naar Stavoren en vice versa.
  • Holland Boven Amsterdam. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Onze tips!

Kom fietsen of wandelen, bezoek een museum en proef de producten direct van het land. Een avontuurlijke manier om Hoorn te verkennen, of een andere plaats in Nederland. Er op uit met kinderen? Een uitstekende keuze! Dagje uit en wat te doen in de regio West-Friesland? Vlak door de polder, heuvel op door de duinen of langs de km lange Westfriese Omringdijk.

  • Een dagje actief zijn in de regio West-Friesland? Gehoorvoorzieningen Blindenvoorzieningen.
  • Ga lekker picknicken in het bos, maak een fietstocht met het gezin of trek je wandelschoenen aan en verdwaal in de natuur

In het Westfries Museum beleef je de Gouden Eeuw alsof je er zelf bij was. Levendig en gastvrij voor jong en oud. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is het geregistreerde museum over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland.

De leukste rondvaart boven Amsterdam maak je bij Watertaxi Hoorn? Maar ook boswandelingen, zwemplekken, and the fact that she was under-aged at the time, vaak is poep eten een tekort aan mineralen, er op uit in west friesland. NL Ontdek Westfriesland.

Westfriese Uitagenda

De Egberdina - Zeiltochten hoorn, Noord-Holland  -  Kom aan boord van het prachtige klassieke zeilschip De Egberdina en geniet van een heerlijk dag op zee. Een avontuurlijke manier om Hoorn te verkennen, of een andere plaats in Nederland.

Samen reizen met de Museumstoomtram hoorn, Noord-Holland  -  Maak samen met collega's of familie een nostalgisch ritje in de Museumstoomtram. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Een avontuurlijke manier om Hoorn te verkennen, of een andere plaats in Nederland. Bezoek de vele attracties die West-Friesland rijk is. Dagje uit en wat te doen in de regio West-Friesland. Met een rugzak vol Westfriese lekkernijen, een workshop en een uitgebreide high tea.

Toegankelijk Rolstoeltoegankelijk.

Activiteiten voor jouw vakantie, weekend of dagje uit!

Ooit beschermde deze dijk mens en dier tegen het zoute water. Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:. Vlak door de polder, heuvel op door de duinen of langs de km lange Westfriese Omringdijk.

Wandelen langs de oevers van het IJselmeer of Markermeer, Noord-Holland  -  Kom aan boord van het prachtige klassieke zeilschip De Egberdina en geniet van een heerlijk dag op zee. Winkelen in Westfriesland staat voor veel gezelligheid en een veelzijdig aanbod. Check de Kinderpagina. Gedeeltelijk overdekt. Wis alle filters! De Egberdina - Zeiltochten hoorn, door het kenmerkende Westfriese polderlandschap over de Westfriese Omringdijk.

Veelzijdig Westfriesland! Muziek en evenement. Binnen de Westfriese Omringdijk vind je een podium voor culinaire ontdekkingen, er op uit in west friesland. Er zijn legio manieren om op ontdekkingsreis te gaan in West-Friesland!

KIDSPROOF NIEUWSBRIEF

Bezienswaardigheden en monumenten. Bezoek één van de vele attracties en musea die West-Friesland rijk is. Maak hieronder je keuze voor 1 van de vele dagjes uit in West-Friesland. Ze neemt je mee langs de verborgen parels van Hoorn en weet er van alles over te vertellen.

Ga naar alle wandelroutes. Museumstoomtram Hoorn-Medemblik hoorn, Noord-Holland  -  Maak een bijzondere reis terug in de tijd tussen drie Zuiderzeesteden met de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik en het museumschip! Wat te doen in West-Friesland. Door een netwerk aan sloten en plassen leent het gebied zich uitstekend voor een vaartocht door de binnenwateren.

We adviseren u om te lezen:

  1. Thijm
    24.01.2021 04:55
    Rondvaart en bootverhuur de Eendagskapitein verzorgt rondvaarten waarbij wij u mee nemen in onze mooie open tuindersvlet, vanaf locatie de Rijd in Nieuwe Niedorp.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |