Ervaringen minderen met alcohol

Datum van publicatie: 28.12.2020

Maar ook een periode helemaal geen alcohol is sowieso een aanrader. Praat erover met anderen Bel iemand op of schrijf een mail.

Hij kwam dan goed aangeschoten thuis, maar deed niet lastig. Het ergste in deze periode was het feit dat alcohol de sturende factor was en niet ik zelf. Begin met het opschrijven van wat je per dag drinkt. Mijn drinken was beter. Eerst bij CAD centrum voor alcohol en drugs en later bij een psychologe. Pas toen ik de volgende ochtend weer thuiskwam, realiseerde ik hoe ernstig de hele situatie was.

Goed voor je! Ik ben toch gestopt. Ik ben ook alles of niets,jaren gelden geprobeerd te minderen maar ik persoonlijk kan dat niet. We gingen dit probleem samen aanpakken. Ik heb samen met mijn man beslist om voorlopig geen alcohol meer in huis te halen!

Alle jaren daarvoor leken voorbereiding op de integratie die volgde en sinds een paar jaar ben ik voornamelijk aan het oogsten. Op school heb ik heel wat pesterijen gekend. Ik ging hiermee akkoord en heb 3 maanden geen druppel alcohol aangeraakt.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Ik ben in mijn leven ook al enkele malen ontwend. Bij moeilijke momenten herinnert Maxx je aan jouw belangrijkste motivatie waarom jij je alcoholgebruik wilt aanpakken! Gevolg: twee auto's in de prak gereden. Het leed waar ik die week door moest was blijkbaar te groot voor mij. Ik ben er daarom nog niet helemaal zeker van of dit iets goeds, of negatief is. Hoe kan je zelf stoppen met alcohol?

Welke voordelen blijven er dan nog over?

Spreek ook met ze af dat zij jou geen alcoholische dranken meer aanbieden, ervaringen minderen met alcohol. Al die tijd had ik dit niet ingezien, heb nu een afspraak gemaakt bij een therapeut. Meer info. Was dit misschien die fameuze klik waar de psychiater over sprak. Vanwege de tijdelijke drooglegging haal ik uiteraard geen wijn in huis.

Iedereen had het goed naar zijn zin tot er plots een ambulance voor het café stopte. Ik was nog niet binnen of en m'n pint stond al klaar. Bedenk wat je de volgende keer in diezelfde situatie anders kunt doen en schrijf dit ook op in je plan.

En dat voelt prima. Ik zou het zo opnieuw laten doen. Maak een account aan in onze gemeenschap! Ik ging hiermee akkoord en heb 3 maanden geen druppel alcohol aangeraakt.

Nu begon ik ook stiekem te drinken!

Aanbevolen berichten

Ik had het 'verdiend' om stoom af te blazen. Ik hoopte dat het beterschap bracht, maar ik had het mis. Dank je wel, jullie houden me recht.

Mijn ouders waren al van hun 16 jaar getrouwd? Toen ging het mis Onze groep begon zich stilletjes aan op te splitsen, ervaringen minderen met alcohol. Ik hou ervaringen minderen met alcohol het uitgaansleven en ga elk weekend met een groep vrienden op stap. Schrijf niet alleen op hoeveel je drinkt, ik heb er geen zin meer in. Alcoholverslaving Ontwenningsverschijnselen alcohol Depressief door alcohol Gevolgen alcohol Alcohol soorten.

Ik drink niet meer, zodat het AMK direct contact heeft opgenomen met de RvdK. Bij de psycholoog wordt onder andere gekeken naar je alcoholgebruik in het verleden. Zeker als je te veel drinkt is het belangrijk om tijdelijk te stoppen met alcohol drinken.

In de horeca

Als je mijn draadje bij Wie is Wie erop naleest, kun je misschien voelen hoe ontzettend graag ik wilde minderen, ik gebruikte zelfs het woord 'ideaalplaatje' bij het beeld van mezelf als minderaar.

Op een dag kwam mijn vader met een andere vrouw thuis. Recent onderzoek van het Radboud  onder gematigde drinkers de grootste groep in Nederland toont aan dat een maand stoppen meetbare positieve resultaten geeft voor de gezondheid.

Dit geeft je meer houvast.

Tips voor omgaan met trek en moeilijke momenten Ontwenningsverschijnselen. Ik probeer hierop ook geen antwoorden meer te vinden. Feitelijk is de zakenpartner dus mijn maatje vanmiddag.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |