Met de trein naar zandvoort

Datum van publicatie: 12.02.2021

Stijn de Witt schreef:. De OV-chipkaart is hét vervoerbewijs voor reizen in het openbaar vervoer. Er overlijden ook bijna elke dag mensen door het verkeer.

De machinist kan terug via het zijperron, als de uitstappers zijn weggestroomd en dat perron leeg is. Treinreizen in Amerika is een farce en ik kan me niet herinneren dat de boze witte mannetjes in het witte huis hun bijstandsuitkeringen betalen. Een los sprinter 4-wagenstel in de dienst Amsterdam-Zandvoort gisteren in veel treinen is natuurlijk vragen om problemen.

Smeergeld bij treinvervangend vervoer. Peter Kleton schreef:.

Zet voldoende treinen in. Tot De suggestie dat de overheid dit wil afdwingen is ronduit bespottelijk. Daarmee kun je ook door de poortjes op de stations zonder een OV-chipkaart. Wel zaakje netjes opruimen.

Vanwege de GrandPrix zou er geïnvesteerd worden om tenminste 8x per uur mogelijk te maken? Dat het openbaar vervoer ook is vrijgesteld voor recreatief vervoer betekent nog niet dat massavervoer wenselijk is en dat lijkt naar Zandvoort wel te gebeuren. Reactie Naam E-mail.
 • Mijd drukke treinen van en naar Zandvoort, neem voldoende water mee voor onderweg, houd rekening met elkaar en de RIVM-richtlijnen, wacht niet tot te laatste treinen, maar reis op tijd terug naar huis, adviseert de NS. Staatssecretaris: snijden in dienstregeling voorkomt lege bussen.
 • Snap niet dat al die mensen met deze hitte naar Zandvoort gaan en daarvoor overvolle treinen en autochaos trotseren om in de avond weer die ellende door naar huis te gaan. Praktisch Bereikbaarheid Parkeren Weer.

31 gedachten over “Oproep NS: ga niet meer met de trein naar Zandvoort”

Dank voor je reactie Wouter G, ik zit graag in een speciale coupe, ben namelijk niet bang, fijn dat we dan kunnen kiezen. Dit geldt ook voor andere druk badplaatsen. Groeten Jan Sander. Zo wordt het tenminste echt ontmoedigd om de trein te pakken naar het strand en chaos zoals afgelopen vrijdag voorkomen. Wellicht noemen critici censuur, zo je wil m. Eind april werden aanpassingen rond Zandvoort afgerond om bij grote evenementen en op mooie zomerdagen voortaan meer treinen te kunnen laten rijden tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee.

Geen last van parkeer!

Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws. Nee, NS schieten weer duidelijk tekort. Het is vanwege het coronavirus van groot belang dat reizigers worden gespreid en dat treinen niet overvol zitten. Bert schreef:. Waarom kan een supermarkt dat wel en het OV niet.

Het is erg overdreven.

Extreem druk

Wellicht noemen critici censuur, zo je wil m. Nee dus, volgens treinposities. Jaap van Dissel stelde dat 1. Controles in de trein zijn toch al dun gezaaid tegenwoordig….

Twee van de zes treinen starten in Amsterdam. Beter nog: laten we gewoon het ov meteen maar helemaal opheffen. De wachtenden staan op het middenperron.

Marketing cookies. Geen weldenkend mens zal een mondmasker gebruiken, alleen al omdat het de veiligheid en de gezondheid van de drager zal schaden in plaats van deze te bevorderen.

Overnachten

De suggestie dat de overheid dit wil afdwingen is ronduit bespottelijk. Niet eerder  De NS heeft niet eerder voor deze maatregelen gekozen omdat "je een keer ergens moet beginnen. Is soort van Russische roulette als je mensen zich niet aan afstanden houden omdat het niet past bij hun imago van stoer of noncahlant.

En het advies om drukte te met de trein naar zandvoort geldt nog steeds. Jojo schreef:. Wil je die chaos dan liever hebben.

De reis kan worden aangemeld in de app, maar fletcher hotelrestaurant de dikke van dale zoover het mooie weer rijden deze treinen nu ook tussen 19 en 23 uur, oranje en groen laten zien hoe druk het is in de trein.

In de zomerperiode rijden er overdag tegenwoordig al standaard zes treinen per uur tussen Haarlem en Zandvoort, is daar nog geen sprake van massaliteit. Zo worden reizigers gedoseerd toegelaten tot het perron.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zeker bij grote drukte of tussen overstap naar en andere vervoersmiddelen. Misschien kan NS Coronacoups plaatsen, voor wie niet bang zijn voor het virus. A propos, ingericht en in beheer genomen, is de bijdrage aan de sociale en ecologische projecten die ZONZOO Greenwire Worldwide Ltd, een goed gevoel krijgen voor het gebruik van de tools, met de trein naar zandvoort.

Laatste nieuws

Reageer, discussieer en deel jouw nieuws. Dorp Eten en drinken Winkels Musea. Tijdens de werkzaamheden zijn de trappen naar de uitgang verbreed van 2,5 meter naar 10 meter.

Waarom kan een supermarkt dat wel en het OV niet. Echt garanderen kan natuurlijk nooit maar de NS probeert het niet eens. Hans schreef:.

We adviseren u om te lezen:

 1. Gera
  18.02.2021 16:55
  De reizigers werden op Centraal Station gestopt om in te stappen en konden dus op de volgende stations wel instappen? Busbedrijf Jan de Wit deed aangifte.
 2. Stephania
  14.02.2021 08:04
  Hoe moet je straks reizen als je dorst of trek heb tijdens een lange treinreis?
  Martijntje
  21.02.2021 14:10
  Naast het feit dat u kennelijk geen idee heeft wat het betekent om slaaf te zijn, heeft u waarschijnlijk ook geen idee wat het betekent om slachtoffer te worden als gevolg van een stommiteit van iemand anders. De vervoerder is tevreden over het verloop van de hittegolf, maar wil met een niet verplichte 'aanmeldservice' mensen kunnen waarschuwen voor drukte.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |