Persian tiles eastern jewels deken patroon

Datum van publicatie: 05.02.2021

Gerda Hartman 20 augustus om Berthi's Weblog. Crochet Mandala.

Pour Helene 5 weken geleden. Nuttig en fraai - Marcella. Mik alle boodschappen zo in het wagentje waar Jan achter loopt. Creavaria - Rian. Veel plezier met de volgende blokken. Afghan Crochet Patterns. Stitches and Beads - Geke.

Dat wil niet zeggen dat er hier niet meer gefreubeld wordt hoor, het geraakte gewoon niet geblogd. Soed Idee - Simone. Crotchet Patterns. Borduren en Quilten met Linda. Wat een mooi nieuw project en beterschap wat een nare breuk.

 • De pakjes werden volledig losgetornd, om zoveel mogelijk stof te kunnen gebruiken en de beer zo groot mogelijk te krijgen, wat natuurlijk ook niet zooo groot is, uit een pakje maat 50 ;. Crochet Granny.
 • Ik struinde daarvoor wat rond op Pinterest, en besloot voor deze eerste keer voor een vrij basic versie te gaan, zonder armen enzo. Marguerite maakt het.

2 reacties op “Review: Persian Tiles Blanket”

Berthi's Weblog. Daarna schilderde ik ze met acrylverf en een fijn penseeltje. Ik kreeg mede de eer om alvast een patroontje te kiezen en te maken, ik ging voor deze  Phoenix trui. Crochet Flower Patterns.

Ik vind ze er vaak erg leuk uitzien, dus ik wou ook mijn gezinnetje gaan vereeuwigen met houten pionnetjes. Crotchet Patterns.

 • Ik heb één vierkantje als proef gehaakt van ander garen. Het advies om telkens meteen alle draadjes weg te werken, is goud waard
 • Blanket Patterns.

Nina Hobbysite 6 september om Wat een mooi nieuw project en beterschap wat een nare breuk. Viel Spa dabei. Pour Helene 5 weken geleden. Het is maar stilletjes, hier op de blog Maar je deken wordt ook een schatje. Granny Square Sweater. Wat mooi gaat dat worden.

Productspecificaties

Veel plezier met de volgende blokken. Motif Mandala Crochet. Gerlily's Place - Gerda. My country nest - Berna.

Crochet Jacket. Pattern is only available as part of a kit right now, not downloadable. Crochet Bedspread. Het Plakhuis - Heleen. Het aftellen is begonnen: dinsdag 4 september mag het gips eraf.

Het patroon bestaat uit zestien achthoeken, negen vierkanten en zestien driehoekjes. En hierboven is alweer een begin gemaakt aan het tweede blok. De oplossing. Boompie's Eigenhandigheidjes - Else. Totaal aantal pageviews.

 • Quiltvriendin - Erica.
 • Je reageert onder je Google account.
 • Double Crochet.
 • PetraM aug 27,

In my scrapbasket - Petra. Pagina's Home Wie ben ik. Vijftien jaar bloggen 3 maanden geleden. Regelmatig krijg ik wel eens de vraag of ik eens iets wil naaien voor iemand anders. Granny Squares. De blokken zijn zo fotogeniek, dat je ze blijft fotograferen, if so few do. Quilt it and Dotty - Dorry.

Stel een vraag over dit artikel

Het advies om telkens meteen alle draadjes weg te werken, is goud waard Ik vond het een heel leuk, en vooral heel dankbaar werkje. Als je even Googled op peg dolls vind je gelijk websites terug waar je ze kan kopen, ikzelf kocht de mijne in een set met nog meer popjes in, ideaal om nog cadeautjes bij te maken bij onze minder bewuste vriend Ali.

Bonne journée

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Knit Crochet. Hij is inmiddels 3,5 jaar, maar draagt maat hij is dan ook cm groot.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sedanur
  13.02.2021 22:29
  Find this Pin and more on Crochet,knit by Jane Morris. Crochet Squares Afghan.
 2. Princess
  11.02.2021 10:27
  Borduren en Quilten met Linda. Crochet Quilt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |