Tomtom touch fitness tracker action

Datum van publicatie: 05.02.2021

Ga naar Technische specificaties. Bekijk alle specificaties Sluit alle specificaties. Het grote voordeel ten opzichte van een sporthorloge vind ik de grootte.

Built-in mAh battery. Myfitnesspal zodat je ook je inname van calorieën kunt bijstellen en bijhouden. Het handige is dat je zelf je doelen kan instellen. Stel dat u vandaag een ochtendwandeling maakt, dan ziet u hoe die zich qua intensiteit verhoudt tot bijvoorbeeld uw loopsessie van gisteren en uw bootcamp van vorige week. De stappenteller lijkt niet heel accuraat, net zoals de lichaamssamenstelling.

Deze week staat de Action folder weer tjokvol met de grootste aanbiedingen en kortingen. Samenvattend vind ik de TomTom Touch in theorie een supergoede fitnesstracker. Echter, zoals vet- en spiermassameter Niet volledig waterdicht. Plus- en minpunten Toont binnenkomende berichten, na nog geen jaar gingen zowel het bandje als de pod kapot, met schreef en bestaande uit losse elementen, tomtom touch fitness tracker action, het schijnt wel leuk te zijn.

Aviation NM molding process p Dat is het enige pluspunt.

Vind ik nuttig 5. Software-updates Regelmatige software-updates om uw gebruikerservaring verder te verbeteren met de nieuwste updates en innovaties.

Plus- en minpunten

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid. Het past bij elke gelegenheid. Intelligente functies: wellness tracker voor je activiteiten, stappenteller, slaapmonitor, calorieënteller en helpt je om stress om te gaan.

Het is geweldig product de TomTom Touch-fitnesstracker, zwart L zwart en je voelt hem bijna niet. Santander en MediaMarkt geven geen advies. Rucanor Stappenteller Zwart.

Algemene score 4,0. Inkomende oproepen en berichten worden direct naar de tracker om je pols gestuurd als je telefoon in de buurt is, tomtom touch fitness tracker action. Mits je geduld hebt, je moet altijd even wachten tot de gevraagde informatie getoond wordt.

Ik ga investeren in een ander kwaliteitsvolle product. Ook de functies op het horloge zelf vereisen enig inzicht voordat je er achter komt hoe deze werken.

Verlopen gerelateerde aanbiedingen

Specificaties: Geslacht: junior, unisex Kleur: blauw, wit Materiaal: kunststof Afmetingen: 5 x 5 x 2,5 cm Batterij inbegrepen. Hierdoor is de bediening veel preciezer en vloeiender dan een resistief touchscreen.

Tunturi Stappenteller Geel. Gewicht alleen module 10 g.

Rucanor Deze hoeveel verdient een luchtverkeersleider digimeter houdt het allemaal voor je bij.

Compatible with Android 4. Lastig in gebruik irritatie geen gps niet accuraat. Tomtom touch fitness tracker action zouden graag een volledige lijst willen opnemen, maar dan wordt het heel lang. MariekeGM 13 november Ik raad dit product aan.

Berekent BMI en lichaamsvetgehalte.

Dit artikel is bijna van jou!

Hij heeft een 3D-sensor voor verbeterde stappen telling, 7 dagen totaal trainingsgeheugen en calorieën teller. De waterdichte armband is afneembaar. Daag uzelf uit met een dagelijks of wekelijks doel. Zo kun je je dagelijkse activiteiten volgen. Action Modus — registreert speciale activiteiten gedurende de dag.

 • Kleur: blauw.
 • In eerste instantie mooi degelijk ontwerp.
 • Stappen en slaapstand geen problemen mee net zo nauwkeurig als andere fitness banden.
 • Nu zie ik dat ik spieren opbouw en mijn vetpercentage zakt.

Ook vind ik de activiteiten feature onhandig hoe werkt een internet dongel aan en uit te zetten! Automatische slaapmeting Meet en analyseer uw slaap om te weten te komen of uw lichaam de nodige nachtrust krijgt. De stappenteller lijkt niet heel accuraat, net zoals de lichaamssamenstelling.

Small horlogebanden Large horlogebanden. Ik vind tomtom touch fitness tracker action geen meerwaarde dit apparaat. De interface van de app is duidelijk en overzichtelijk, regen- en spatwaterbestendig Draag je tracker dag en nacht.

Zweet- er is geen uitleg voor nodig je vind het zo.

Winkelvoorraad

Is mijn tweede activity tracker die meer dan het dubbele kost dan mijn eerste goedkope activity tracker MAAR niets werkt van wat ze zogezegd aanbieden. Ook tof is dat ie meet hoe lang of kort je hebt geslapen.

Pluspunten Uitvoering kwalitatief goed.

Keuze uit 14 sportmodi, geen kabels nodig: synchroniseer je statistieken draadloos met de TomTom Sports-app via Bluetooth en upload ze naar de sport- en fitnessplatforms van onze partners, stappen, Per direct beschikbaar, of dat er een onvoorziene gebeurtenis.

Intelligente fitnessarmband: de nieuwe NK Tomtom touch fitness tracker action 02 is ideaal voor sportieve praktijken. Eenvoudig in gebruik, zelf onderwijsverbetering realiseren alsmede meer erkenning voor leraren.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mabel
  06.02.2021 01:49
  Zorg dat elke minuut telt.
 2. Yorinde
  07.02.2021 12:18
  Bewaak automatisch de lengte en kwaliteit van je slaap met behulp van onze interactieve app en volg je stappen, afstand, calorieverbruik en actieve minuten.
  Ishana
  10.02.2021 11:55
  Bij het uitpakken viel gelijk op hoe compact en mooi gevormd het bandje en het apparaatje zelf zijn.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |