Wat is een samsung account

Datum van publicatie: 23.12.2020

Voer een e-mailadres in voor je nieuwe account. Tik onderaan op Account toevoegen.

Google Help. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Tik onderaan op Account toevoegen. Helpcentrum Informatie over blootstellingsmeldingen. Vink hier het vak naast elke voorwaarde aan waar je akkoord mee bent.

Trke: Samsung Hesab Nasl Oluturulur. Als je accounts toevoegt, de pincode of het wachtwoord van je telefoon invoeren, ga naar jouw inbox en klik op de link om een nieuw wachtwoord in te stellen voor het Samsung account!

Medeauteur door wikiHow-redactie. Ja Nee, wat is een samsung account. Stuur de e-mail, woordenlijsten etc.

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.
 • Apps uit de tv store.
 • Dan kun je jouw wachtwoord terug aanvragen.

Als je een Google-account toevoegt, wordt de aan dat account gekoppelde informatie automatisch gesynchroniseerd met je telefoon. Druk op het veld 'Wachtwoord' en voer hier een veilig wachtwoord in voor je nieuwe Samsung-account. Volg de instructies op het scherm. Als je inlogt met een Google-account, worden alle e-mails, contacten, agenda-afspraken en andere gegevens van dat account automatisch gesynchroniseerd met je telefoon.

Scroll naar beneden en zoek 'Clouds en accounts' in het menu Instellingen, en open dit. Bahasa Indonesia: Membuat Akun Samsung.

 • Druk op de optie Cloud en accounts. Ja Nee.
 • Zo is het bijvoorbeeld de enige manier om een cashback te registeren. Meer informatie over hoe je je Android-versie controleert.

Creer een wachtwoord voor je nieuwe account. Tik op het type account dat je wilt toevoegen. Dit geldt ook voor alle e-mails, contacten en instellingen. Voordelen Samsung account op tv. Deze knop staat in de rechterbenedenhoek van het scherm!

Gerelateerde artikelen

Heb je net jouw eerste Samsung smart tv in huis gehaald, dan kom je de vraag voor het eerst tegen bij de installatie van het apparaat. Druk op Accounts in het menu Clouds en accounts. Helpcentrum Informatie over blootstellingsmeldingen.

Android Ondersteuning bij inloggen krijgen Forum. Voordelen Samsung account op tv. Hierdoor wordt een lijst weergegeven met alle opgeslagen app-accounts op je Galaxy. Ja Nee, wat is een samsung account. Samsung kan jouw e-mailadres opslaan. Een account toevoegen of verwijderen op Android Als je je e-mail, kun je accounts toevoegen aan je telefoon, zoals AutoCAD.

Juridische informatie

Het is niet verplicht maar je kunt er profijt van hebben. Nee, een Samsung tv kan prima gebruikt worden zonder Samsung account. Vink hier het vak naast elke voorwaarde aan waar je akkoord mee bent.

Apps uit de tv store. Druk op het veld 'E-mailadres' en typ het e-mailadres op je toetsenbord, of plak het vanaf je klembord. Volg ons. Aanmelden Facebook, wat is een samsung account. Was dit nuttig. Ambient mode extra instellingen. Scroll naar beneden en zoek 'Clouds en accounts' in het menu Instellingen, en open dit.

Berichtnavigatie

Nadelen Samsung account op tv. Ambient mode extra instellingen. Het is ook te begrijpen als je ervoor wilt kiezen om geen gebruik te maken van een Samsung account, er worden uiteraard gegevens gedeeld. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

In deze fase kun je ervoor kiezen geen Samsung account aan te maken en de optie over te slaan. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Over het algemeen kies je deze opties als je een e-mailprogramma zoals Microsoft Outlook of Apple Mail gebruikt. Tik op het type account dat je wilt toevoegen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Gerbrand
  26.12.2020 16:50
  Er zitten een aantal voordelen verbonden aan het aanmaken van een Samsung Account.
 2. Reggy
  01.01.2021 01:46
  Was dit nuttig?
  Marcel
  26.12.2020 11:07
  Als je een Google-account toevoegt, wordt de aan dat account gekoppelde informatie automatisch gesynchroniseerd met je telefoon.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |