Wat is er te doen op texel in oktober

Datum van publicatie: 12.02.2021

In oktober vinden er jaarlijks veel leuke evenementen plaats op Texel. Tijdens de sportvistocht bezoekt u verschillende plekken op het water en kunt u tijdens het vissen ook

Texel voelt altijd als vakantie! Op 27 april is het Koningsdag! De laatste keer dat ik op Texel was zat ik nog op de basisschool. Het is een fijn eiland, ik hou van de wadden! Plan een museum bezoek! Na afloop krijg je een glas mee. Parachutespringen kan hier overigens ook!

Wat zijn de populairste activiteiten in Texel voor kinderen. Leuke blog. Den Hoorn Camping Loodsmansduin. Het hele jaar is er op Texel heel veel te doen op het gebied van kunst, Texel, cultuur.

Dan kun je het beste je verblijf bij VVV Texel boeken. Protestant Church 8 beoordelingen. Activiteiten in de omgeving van Oudeschild, zodat wij uw voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.

De Cocksdorp. Locatie: Meerdere Locaties. Bezienswaardigheden en monumenten

Leuke dorpjes op Texel

Liever persoonlijk contact? Lekker uitwaaien aan de zandstranden die je aan de westkant van Texel vindt en de drukte van het vaste land van Nederland achter je laten. Museum Galerie RAT 7 beoordelingen. Bij binnenkomst van de boerderijwinkel zie je direct tafels vol met Texelse kaas en de medewerkers van Wezenspyk geven je graag tips over welke jij de lekkerste zal vinden. Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen. Ja Texel is echt leuk he! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Locatie: De Koog.
 • Wat zijn de beste dagtrips vanuit Texel?

Kim 18 november Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je. In een vloed van bleke rozen. Bekijk 1 ervaring. Dierentuinen en aquaria 5.

Veelgestelde vragen

Speur-workshop met uw hond - Verder zijn er op Texel meer dan eens gave festivals en evenementen te vinden, denk aan Struûn of Sommeltjespop. Want a het wil hier nogal eens behoorlijk waaien en b als je het hele eiland over wilt crossen ben je blij dat je een beetje hulp hebt. Kleine podia met live muziek op verschillende locaties in Den Burg.

Heel veel verschillende en vaak ook zeldzame soorten. Netten boeten Kaap Skil museum. U kunt tijdens een wolbad genieten van de verrassende werking die echt schapenwol heeft. Nieuwste artikelen! Wilt u ontdekken wat voor vissen er allemaal te vinden zijn in de Texelse wateren.

Het hele jaar zoveel te doen!

Een gezellig boerderij waar je lammetjes kunt kijken, echte Texelse kaas kan proeven en kopen, maar waar je ook een kaasmakerij vindt waar je kan zien hoe kaas nou eigenlijk gemaakt wordt Als echte Hollandse kaaskop zou je dat toch ooit gezien moeten hebben! U kunt tijdens een wolbad genieten van de verrassende werking die echt schapenwol heeft. VogelInformatiecentrum Texel 40 beoordelingen.

Villapark De Koog. Bekijk uw reservering Inloggen 'Mijn Vakantie'. Texel Darts Trophy De Cocksdorp - Achter de winkel bevindt zich een ruimte waar je meer kan leren over hoe de kaasboerderij werkt. Zonder een Skuumkoppe gedronken hebben, kun je Texel eigenlijk niet verlaten en er n drinken in het proeflokaal van de Texelse Bierbrouwerij is wat is er te doen op texel in oktober van de leukste plekken.

Met name de geitenkaas salade vonden wij top en ook het Kaap Noord broodje was erg lekker. Doorgaan naar hoofdinhoud.

Wat te doen op Texel: mooi weer

Locatie: Paal 28, De Cocksdorp. Een gezellig boerderij waar je lammetjes kunt kijken, echte Texelse kaas kan proeven en kopen, maar waar je ook een kaasmakerij vindt waar je kan zien hoe kaas nou eigenlijk gemaakt wordt Als echte Hollandse kaaskop zou je dat toch ooit gezien moeten hebben! Locatie: Den Burg.

Ruik, kijk en proef en leer alles over de verschillende soorten. Verder paddestoelen herkennen app gratis de strandtent gezellig ingericht, buiten zie je allerlei steigerhouten meubels en accessoires van schelpen of turquoise gekleurde vazen waar je in de zomer graag tussen zou willen zitten. Op verschiillende plekken op het eiland kun je terecht voor een fijne proeverij.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jarno
  17.02.2021 10:18
  Na afloop krijg je een glas mee.
 2. Torsten
  17.02.2021 03:00
  In 14 gerechten kun je bij het Schoutenhuys de lekkerste producten van Texel proeven. Gaat ze dat lukken of hebben ze hulp nodig van de scheepsmaatjes in de zaal?
  Rinaldo
  13.02.2021 05:46
  Struûn Texel wordt eind november een weekend lang gevierd, waarbij zaterdag avond vaak de leukste en gezelligste avond is alhoewel je er zeker al op vrijdag naartoe moet gaan om zoveel mogelijk mee te kunnen maken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |