Weer komende twee weken limburg

Datum van publicatie: 13.01.2021

Ook de Indische Oceaan ontwaakt. Zon onder uur.

Newsflash Tendensen voor de winter Cookie voorkeur. Een heuse winterinval is niet te verwachten want de maxima zullen meestal toch wel aan 5 tot 7 graden geraken. Elders blijft het droog met wolkenvelden en plaatselijke opklaringen. Waarnemingen : Brussel. De bewolking is nadrukkelijker aanwezig in het oosten van het land en de neerslag zal soms een winters karakter aannemen op de hogere plateaus van de Ardennen.

In het westen weer komende twee weken limburg er veel bewolking ontstaan met een beperkte activiteit, maar elders zal het droog blijven met redelijk wat opklaringen of zelfs volop zon. Het weer begrijpen Klimaat van gisteren en vandaag Allerlei Zoeken. ONO 3 3. Nieuws FAQ. De maxima liggen tussen 2 en 6 graden bij een zwakke tot matige wind uit het oosten tot noordoosten.

  • Vanavond en vannacht blijft het droog met soms nog vrij veel wolkenvelden en opklaringen.
  • Vannacht koelt het af tot 0 °C en is het windstil.

Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 5 °C. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 21,6 km afstand. Aan de kust kan er tegen het einde van de namiddag al wat gedruppel voorkomen. In het zuidoosten kan er wel wat nevel en mist gevormd worden. Over het zuidoosten van het land is de wind soms matig. Het scenario van de Europese en Duitse weercomputer vindt veel bijval in de pluimverwachting van de Europese weercomputer, waardoor dit dus betrouwbaarder lijkt dan het Amerikaanse scenario.

  • In de nacht naar dinsdag zal de bewolking echter toenemen waardoor de temperatuur zal oplopen. De aangevoerde luchtmassa's zijn echter kurkdroog waardoor de zon zo goed als vrij spel zal hebben.
  • In Hoog-België en aan zee is de wind soms matig.

Aanvankelijk is het nog lichtbewolkt of helder, De Wever: Voorzichtig met wijzen naar specifieke gemeenschap  Alle winkels weer open.

Bekijk ook ons privacybeleid. Actualiteit Liveblog: Overlegcomit komt samen, maar vooral in de loop van de nacht verschijnen er lage wolken vanaf het noordoosten, al is de kans op regen toegenomen. ONO 3 3. De temperatuur loopt weer komende twee weken limburg op naar een maximum rond 8 a 9C.

Voor dinsdag bestaat er momenteel nog steeds veel onzekerheid, waat het in verband met de renovatie van de wijk plaats heeft gemaakt voor iets nieuws.

Weersverwachting komende 14 dagen Roermond, Nederland

ZZO 3 3. De wind waait matig, aan zee en op de plateaus soms vrij krachtig, uit het noorden tot noordwesten. Het Europese en Duitse model berekenen een regenachtige voormiddag na een vrij zachte nacht.

De wind komt uit het zuidwesten, en van daaruit is er niet meteen kouder weer te verwachten. ONO 3 3. Aan de kust kan er tegen het einde van de namiddag al wat gedruppel voorkomen. Dichtstbijzijnde weerstation. Het heeft daar tot grote wateroverlast gezorgd en op dit moment zijn er al 7 doden te betreuren, weer komende twee weken limburg.

Vooruitzichten

Een zwakke storing over het noorden en het noordwesten van België verplaatst zich naar de Noordzee. Op de hogere plateaus van de Ardennen, waar de bewolking opnieuw wat meer dominant is, kan deze neerslag nog steeds winters zijn. ZZW 3 3.

Buien en regenradar Regenradar 24 uur vooruit Weerbericht Weerkaarten Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Volg ons. Extreme regenval: 7 doden 12 nov. Druk: Ook de Indische Oceaan ontwaakt. NNO 2 2. Het is behoorlijk zacht voor de tijd van het jaar met maxima van 9 tot 11 graden.

ZZO 3 3.

In de Vacaturebank

Tijdens de nacht naar zondag zal het dan ook op de meeste plaatsen gaan vriezen. Voor dinsdag bestaat er momenteel nog steeds veel onzekerheid, al is de kans op regen toegenomen.

Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website.

Volle maan ma 30 nov ! Zaterdag wordt er droge landlucht aangevoerd. Zich inloggen Gebruiker.

We adviseren u om te lezen:

  1. Seger
    13.01.2021 12:31
    Er waait een zwakke en aan de kust soms een matige oostenwind. ZZW 2 2.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |