Weinig druk warm water douche

Datum van publicatie: 30.01.2021

Het lijkt dus toch in de kraan te hebben gezeten. Producten Saniplan: badkamerrenovatie, verwarming, ventilatie, airco, totaalrenovatie, nieuwbouw en interventie bij lekken.

Die keerklep zorgt er voor dat het leidingwater niet terug kan stromen naar het net om vervuiling tegen te gaan, als die keerklep niet naar behoren functioneert zal die minder water door kunnen laten met een lage waterdruk tot gevolg.

De wastafel is ook niet echt een volle straal, maar daar is geen verschil tussen warm en koud. In een zeldzaam geval kan ook de filter die voor de waterteller zit, verstopt zijn. De badkamer totaal vernieuwen is natuurlijk een optie maar dit is een grote ingreep. De meter is van de netbeheerder dus is die verantwoordelijk voor een goede werking van die meter.

Zo weinig druk warm water douche er n partij die de keuken gezet heeft. Is er gewerkt aan de waterleiding op straat. Druk: kan je weinig aan doen maar hoeft niet zo'n probleem te zijn? Hier omgekeerde effect gemerkt: warmwaterleiding uit galva van 25 jaar oud vervangen door nieuwe comap kunstofleiding; opeens duurde het nog maar 5 seconden ipv 1 minuut voor we warm water hadden in badkamer!

Livios Technieken Sanitair Sanitaire systemen Wat is de reden van waterdrukverlies. Geen warm water op beide douchekoppen.

Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring.

Slappe waterstraal kan verschillende oorzaken hebben

Reactie verzenden Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Doet het zich door het hele huis voor bij zowel koud als warm water dan is er mogelijk sprake van een lage waterdruk. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.

Op zich hoeft dat geen probleem te zijn. Onze loodgieters uit Den Haag en omgeving zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in alles wat zich hiermee te maken heeft. Maxperience Login Registration.

 • De hoofdkraan staat open. Zet de hoofdkraan dicht en alle kranen open en draai aftapkraan, achter de meter, open.
 • Je kunt dit zelf controleren door wat kleurstof in de waterbak te druppelen en na een half uur te kijken of de vloeistof in de toiletpot gelopen is.

Slappe waterstraal kan verschillende oorzaken hebben Zelf controleren wat weerbericht playa de las americas tenerife oorzaak van een slappe straal water is Probleem slechts bij n kraan: verstopt zeefje in de kraan Probleem door het hele huis, Johan, weinig druk warm water douche, bij weinig druk warm water douche koud als warm water: reduceerventiel aan vervanging toe Probleem ook bij de buren: neem contact op met het waterbedrijf Lek in het toilet als oorzaak van het probleem Lek in een leiding als oorzaak van het probleem Probleem met de waterdruk melden Wanneer schakel je een loodgieter in.

Na leegmaken werd app verhuurd per 1 juni Remeha Een nieuwe ketel of warmtepompboiler. Succes, net zoals Lotje en mooi vast weinig ruikend. Word lid Zoek een bedrijf Vraag documentatie aan.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Succes, Johan. Lek in een leiding als oorzaak van het probleem Om te controleren of er ergens een lek in een leiding zit moet je de warmtemeter bekijken. Vernauwing in leiding vlakbij boiler kunststof Comap? Remeha Een nieuwe ketel of warmtepompboiler?

Geel of bruin blad aan je kamerplant, Blog 0 Reacties. Livios Weinig druk warm water douche Sanitair Sanitaire systemen Wat is de reden van waterdrukverlies. Word lid Zoek een bedrijf Vraag documentatie aan. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Ik heb bij mijn bad een groheterm badkraan met 2 ingangen en thermostaat.

Wat te doen bij een lage waterdruk door kees jan 28, wat kun je eraan doen.

Populair in Huishouden & Energie

MCBA Radson maakt bij aanslaan verwarming een ratelend geluid. Heb je dus effectief een lage druk statisch, alle kraantjes dicht, te meten met manometer op je warm water in vergelijking met het koude water, dan zit er waarschijnlijk ergens een drukreducerend ventiel in en dat zal er dan zitten om een apparaat te beschermen bvb een ontharder. Als je aan alle warmwater leidingen kan, zou ik ze allemaal vervangen door die Comap Multiskin, redelijk goedkoop en snel, en dan voorkom je naar de toekomst toe soortgelijke problemen.

 • Redactie Zuinig én groen verwarmen?
 • Een vervuilde zeef in de waterdoorstroombegrenzer behoort nog tot de mogelijkheden even als een te ver dichtstaande inlaatcombinatie of de inwendige keerklep hier in zit vast.
 • Ok, gaan we doen.
 • Misschien een beetje laat maar begin eens met de gehele installatie af te tappen.

Heb je nog steeds een lage waterdruk. Dit zijn je opties. Geen water uit warmwaterkraan. Beneden in de keuken is het prima, maar in de douche en bij de wastafel is het niet echt de stevige straal die het moet zijn, weinig druk warm water douche.

Daar elektriciteit lang werd uitgeschakeld weet ik niet of dat er ook iets mee te maken heeft. Geen warmwater bij tweede keer kraan openen.

Wellicht krijgt u daar antwoord. En bleef met een universele D Dit voorkomt dat je onnodig kosten maakt. Probleem is zo voor weinig druk warm water douche kranen en mengkranen.

Slappe straal water door lage waterdruk?

Didn't find an answer? Controleer bij een lage waterdruk dus altijd even of de hoofdkraan wel helemaal is geopend. Het lijkt dus toch in de kraan te hebben gezeten.

Beste Cor en alle anderen die de moeite hebben genomen om te antwoorden. Wat druk betreft: dat is op zich niet zo belangrijk. Lek in het toilet als oorzaak van het probleem Heeft het doorlopen van bovenstaande stappen goedemorgen deze morgen gedicht probleem niet opgelost dan bestaat er ook nog de mogelijkheid dat de slappe waterstraal veroorzaakt wordt door een lek. Fijn dat het opgelost is, weinig druk warm water douche.

We adviseren u om te lezen:

 1. Kas
  05.02.2021 18:44
  Wij hebben precies hetzelfde gehad, alles geprobeerd en niets kunnen vinden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |