Wii aansluiten op samsung tv zonder scart

Datum van publicatie: 15.11.2020

Toegevoegd na 6 minuten: En dan daar in stoppen klik op het 2deplaatje om te vergroten Toegevoegd na 10 minuten: Beter 1e plaatje gevonden. Bekijk de hele lijst.

N64 AV-Kabel. Deze bewegingsgevoelige controller maakte het mogelijk om aan de hand van echte bewegingen games te spelen. Onderwerp: Wii aansluiten op smart tv. Dus naast Geel ook Rood en Wit. Laatst aangepast door route99 : 4 februari om

Door de controller bijvoorbeeld als een tennisracket te gebruiken, kon je voor de televisie tennis spelen. Als je meerdere van deze consoles hebt, heb je dus in principe maar 1 kabel nodig! Nog geen klant. It's software that makes a fast machine slow. N64 AV-Kabel.

 • Anderen bekeken ook. Wii Oke,dank je wel voor jullie antwoord.
 • Geld terug.

VIA COMPONENT

Het is toch weer € De gekleurde tulpstekkers hebben ieder een eigen functie en moeten in de televisie geplaatst worden. Aan de plaatjes kun je al wel afleiden dat de Super Nintendo, Nintendo 64 en Gamecube precies dezelfde kabel gebruiken. Voor de Super Nintendo en de Gamecube geldt hetzelfde. Garantie Niet goed? Deze is via de link hieronder via Bol. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

 • En hoef ik mijn Wii niet te vervangen door een Wii-U of zo. Prima en goedkope oplossing voor mensen die hun oude Wii uit de mottenballen hebben gehaald en er vervolgens achter komen dat die op de tv van nu alleen met HDMI is aan te sluiten!
 • Forumsoftware: vBulletin, versie 4.

De AV-kabel heeft drie verschillende uitgangen: een gele, een witte en een rode. Ik heb een Telefunken smarttv 50 inch Het type nummer is eventueel D50um4cw.

En hoef ik mijn Wii niet te vervangen door een Wii-U of zo, wii aansluiten op samsung tv zonder scart. Dit is de langwerpige balk die met de Wii wordt geleverd. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Weet jij het antwoord?

Je hebt ook geluid nodig natuurlijk. Aan de plaatjes kun je al wel afleiden dat de Super Nintendo, Nintendo 64 en Gamecube precies dezelfde kabel gebruiken. Laatst aangepast door route99 : 4 februari om

Met de extra 3. Toegevoegd na 2 minuten: Zoiets als onderstaand plaatje maar dan met 3 tulpstekkers. Denkend aan het fidget spinner bol com dat je er vroeger mee hebt gehad, alleen om erachter te komen dat de televisie niet over de juiste aansluitingen beschikt, not just the beautiful and lovely things.

Ingeplugd, wangen en hals schoon geschoren.

Productbeschrijving

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Hier doe je later de kabels in die de Wii-console verbinden met de televisie. De kans is groot dat je bij deze blog bent gekomen omdat je televisie niet over een AV-ingang, maar wel over een HDMI-poort beschikt. N64 AV-Kabel. De gameconsole zelf.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Maar ik vroeg mij zelf af of er iets niet goedkoper is dan zo,n omvormer. De ingangen bevinden zich vaak achter de televisie en zijn te herkennen aan het feit dat ze dezelfde kleuren hebben als de kabels. Welke mogelijkheid voor jou het beste is, hangt vooral af van de aansluitingen op jouw wii aansluiten op samsung tv zonder scart Reviews Schrijf een review.

Dankzij de adapter zodat we kunnen gebruik maken van de HDMI kabel van tv. Als je die hebt aangesloten kan je daar je Wii aan hangen.

Wii aansluiten op smart tv

De AV-kabel heeft drie verschillende uitgangen: een gele, een witte en een rode. Dus moet je de juiste materialen hebben. België Levertijd werkdagen. Bevestig de grijze kabel in de achterkant van de Nintendo Wii naast de ingang van de sensorbalk.

Als de Wii compleet is, bevat de doos het volgende:. Dat is een moeilijke Levering was best wel traag maar in deze tijd begrijp ik dat wel. Deze beschikt over een lang kabeltje met een rode punt?

We adviseren u om te lezen:

 1. Amos
  22.11.2020 06:55
  Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
 2. Mervin
  19.11.2020 13:56
  En je moet van alles proberen ,wil je resultaat boeken.
  Elcke
  23.11.2020 16:00
  Blueqon - 1. Toegevoegd na 2 minuten: Zoiets als onderstaand plaatje maar dan met 3 tulpstekkers.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |