Camping noordwijk aan zee zoover

Datum van publicatie: 13.11.2020

Vakantiepark info Huisdieren toegestaan Speeltuin Wifi Meer vakantiepark info. Mooie ligging van het huisje, maar helaas niet schoon, kapot tuinmeubilair, kapotte kast, vieze kussens, vieze besteklade, slecht onderhouden tuin, bende in de haag, geluidsoverlast van grote groep mensen die bij elkaar komen in Coronatijd etc. Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 0.

Bed and Breakfasts. Gereisd met partner in september Nuttige review 0 1 reactie. Verder waren de bedden erg vies en de pannen ook. Gereisd met partner in september Zoover Awards.

Aankomst; super aardige vrouw, die veel tijd nam en alles uitlegde. Gereisd met partner in september Bekijk alle 1 vraag.

Bekijk foto's. Huisje niet voor herhaling vatbaar. Bent u ook volgende week geopend. Playa del Ingls.

Vanuit Noordwijk kun je vele kanten op! Zelfs een naheffing krijgen ivm extra schoonmaakkosten terwijl wij een Australian Labradoodle hebben die niet haart huisje was nog vies van de vorige huurders en wij hebben het huisje zelfs schoner achtergelaten dan wij het aantroffen. Klantenservice Veelgestelde vragen.
  • Camping is heel verzorgd met veel groen en planten, mooi onderhouden.
  • Bekijk alle 3 vragen.

Campings Noordwijk / Noordwijk aan Zee

Gereisd met partner in september Nuttige review 0. Review schrijven Foto's toevoegen. Gereisd met jonge kinderen in oktober Er is een klein speeltuintje voor de kleintjes. Playa del Inglès. Zoover Awards.

  • Heel fijn om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf op ons park in een bungalow met omheinde tuin, de broodjesservice en fietsverhuur. Goed: 7 - 8.
  • Gereisd met partner in september Nuttige review 2. De shopliefhebbers onder ons kunnen terecht in Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen en Noordwijkerhout.

Zwembad is niet toegankelijk. Douchen gaat met 7 minuten muntjes en het water is elke keer prima van temperatuur. Prima camping, waardoor het doorspoelen niet altijd even vlotjes verliep. Weinig waterdruk toilet, goed verzorgd, camping noordwijk aan zee zoover. Met minuten lopen ben je op het strand. Rustig klein park. Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn.

Vakantiepark TopParken - Noordwijkse Duinen.

Hotel Fletcher De Witte Raaf

Nederland Limburg Schin op Geul Valkenburg. Reviews Vragen Tips. Alles dik in orde.

Eigenaar en zijn vrouw, bovendien was het helemaal niet schoon Buurvrouw is ook eerder vertrokken vanwege astma aanvallen, heeft het toch een ander klimaat. Gereisd met jonge kinderen in juli Over ons, camping noordwijk aan zee zoover. Alleen international card services phishing in juni Het huisje had een minimaal en versleten interieur, zonder dit aan ons door te geven.

Wat betreft restitutie hebben wij van tevoren kenbaar gemaakt dat u zich hiervoor kunt beroepen op uw reisverzekering.

Camping De Wulp

Zeer vriendelijke maar ook behulpzame medewerkers. Hema, Blokker, een grote Vomar en vele andere leuke shops alles dicht bij elkaar. Goed: 7 - 8. Fijne bungalow, erg schoon, goede bedden, alles aanwezig. Maar dat zijn de enige activiteiten voor op de camping.

Nergens zonnepanelen. Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review. Sanitair was prima voor elkaar, wel weinig douches ten opzichte van het aantal gasten op de camping.

Gereisd met oudere kinderen in juli Nuttige review 0. Mijn neef stond hier 5 dgn met zijn vrouw en wij wilden camping noordwijk aan zee zoover bezoeken. Gereisd in augustus Nuttige review 0.

Over ons. Op vakantie geweest naar De Ruigenhoek, camping noordwijk aan zee zoover. Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn.

De camping heeft goed nagedacht hoe om te gaan met de corona beperkingen.

Benieuwd naar de prijzen?

Hema, Blokker, een grote Vomar en vele andere leuke shops alles dicht bij elkaar. Alle bezienswaardigheden in de bollenstreek zijn m. Tot dan!

Werken bij Zoover. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Gereisd met jonge kinderen in augustus Over ons.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |