Fotocompilatie maken met muziek

Datum van publicatie: 05.01.2021

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Zonder al te veel tijd te besteden aan het beheersen van de tool kan je hiermee moeiteloos beginnen met het maken van een fotoslideshow. Beoordelingen en recensies Bekijk alles.

Suggesties voor jou Bekijk alles. Video maker to edit your videos. Beoordeling: 4. Stuur ons een e-mailtje via support gopro. Tenslotte klikt u op Starten. Bekijk onze video guides in het Engels.

Beschrijving Maak met de Quik-app prachtige video's in slechts een paar tikken. Grootte Versie 4. Font Candy Tekst op Foto Edit. Secret Folders Icon App.

Grafisch en ontwerp.

Door verder te surfen op deze website, ga je ermee akkoord ze te gebruiken in overeenstemming met ons Privacybeleid. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Plaats een Opmerking

U kunt met dit programma dus heel eenvoudig een foto filmpje maken met muziek. Gratis downloaden Meer informatie over de Windows-versie. Categorie Foto en video. Voer uw naam in! Copyright © Easy Tiger

 • Installeer Movavi Video Editor en begin binnen een mum van tijd met het maken van uw filmpje met afbeeldingen, foto's en muziek.
 • Een filmpje van een foto met muziek als onvergetelijk cadeau voor een bijzonder iemand in uw leven!

Bewerken was nog nooit zo snel of leuk. Patriciais het wijzer om een applicatie van derden te kiezen, Het is echt een super leuke app om je gopro filmpjes te bewerken alleen is het jammer dat de fotocompilatie maken met muziek continue crasht. Groetjes mijdan betekent dit wel dat WhatsApp op je telefoon niet meer bruikbaar is.

Guess what. U kunt ook uw video voorbereiden om te uploaden naar YouTube - klik hiervoor op Online uploaden.

Schermafbeeldingen

Schermafbeeldingen iPad iPhone. Beoordeling: 4. Add background music to your clips.

Kies de filter en druk op de knop Verwijderen of klik op de knop met de ster om een filter van een foto te verwijderen. Filters toevoegen. Om de wijzigingen op te slaan, klikt u op de Toepassen knop in de rechterbovenhoek van het voorbeeldvenster in deze digitale software voor het maken van een foto video. Patricia. Movavi Video Editor gebruiken! Selecteer nu de bestanden die u wilt opnemen in uw diashow, fotocompilatie maken met muziek.

Een film maken

Voeg ondertitels toe aan uw fotofilm om de afbeeldingen in een context te plaatsen en aan te geven waarom ze voor u speciaal zijn. Open de tab Titels , kies de titelstijlen die u wilt gebruiken en sleep ze naar het titeltrack. Add background music to your clips.

Leer Meer Apowersoft Unlimited. Ook kunt u in hetzelfde venster de noodzakelijke duur van de dia selecteren. Hoe kunt u een foto-filmpje met muziek maken.

Bewerken was nog nooit zo snel of leuk. Vereist fotocompilatie maken met muziek mobiele apps GoPro en Quik. Add background music to video. Beschrijving Maak met de Quik-app prachtige video's in slechts een paar tikken?

Je foto's, video's met muziek

Nieuw Versiegeschiedenis. Copyright © GoPro, Inc. Video's Maken Diavoorstelling. Hoe een foto film met muziek te maken.

Bekijk onze video guides in het Engels. I'am a Editor ?

We adviseren u om te lezen:

 1. Eldert
  11.01.2021 18:22
  BackgroundMusic geeft je veel opties voor soundtracks om je video's mooier te maken.
 2. Britta
  12.01.2021 16:21
  U moet het project kortstondig opslaan voor het geval dat uw gedane moeite verloren gaat. De app gebruikt beelden van je GoPro en kan daarbij al gezichten, stemmen, gejuich, snelheid, sprongen, water, panoramische en trillingsvrije beelden herkennen, maar de HERO7 Black kan nu ook glimlachende gezichten herkennen om je QuikStories te verbeteren.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |