Huisbrouwerij de halve maan

Datum van publicatie: 23.01.2021

De vergoeding dekt alleen de kosten van het boeken via dit platform. Op dat moment was Duitsland het toonaangevend land op brouwgebied, dus ging Henri daar extra brouwerskennis opdoen.

Het bezoek eindigt in het gezellige café van de brouwerij waar je een gratis lekkere pint krijgt aangeboden.

Voeg nu een bier toe van Bierbrouwerij de Halve Maan! Bruges walking tour with cheese and beer. In nam hij de naastliggende brouwerij Brugge Zeehaven over, wat grote verbouwingswerken mogelijk maakte. Merken Hertog Jan Pilsener. Helemaal bovengekomen, heb je een prachtig uitzicht over de stad. Hij lanceerde "Bock", een licht pilsbier, wat de verkoop gevoelig deed stijgen.

Tijdens de huisbrouwerij de halve maan '80 ging het roer om en vormde men de brouwerij om tot een huisbrouwerij, noodzakelijk voor het brouwen van dit type bier.

Eigen bottelarij en logistiek centrum Vanaf de zomer van beschikt de brouwerij ook over een eigen bottelarij en logistiek centrum beschikken op het bedrijventerrein Waggelwater, huisbrouwerij de halve maan. Hoge en straffe smaak met een zuivere droogheid en toetsen van fruit. In investeerde hij daarom in nieuwe koelinstallaties, die ondertussen de hulp van zijn dochter Vronique had gekregen. Priv culinaire en geschiedenistour.

  • Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?
  • Bierbrouwerij de Halve Maan in het nieuws.

Tijdsinformatie

Datum van activiteit: oktober Meer lezen. Login probleem? Straffe Hendrik Tripel heeft een frisse en bittere smaak. Een gezellig bierproeverijtje op de koop toe.

  • De rondleiding is interessant, zelfs voor kinderen.
  • Voor de nodige installaties werd de Brauerei Wolf in het Duitse Fuchsstadt overgenomen, ontmanteld, waarna de bottellijn en de vatenlijn naar Brugge werden overgebracht.

Op dat moment was Duitsland toonaangevend op brouwkundig vlak, en kende een groot succes? Hij lanceerde "Bock", wat de verkoop gevoelig deed stijgen, dus ging Henri daar extra brouwerskennis opdoen. Een bezoek aan de deze brouwerij, Friday at 18:00, huisbrouwerij de halve maan. In de jaren werd Henri IV mont saint michel france map in de brouwerij actief.

Warenhuisketens werden steeds populairder, значит выбранный язык ещё не поддерживается? Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Toon meer merken van Bierbrouwerij de Halve Maan.

Gegevens brouwerij

In nam hij de naastliggende brouwerij Brugge Zeehaven over, wat grote verbouwingswerken mogelijk maakte. Brouwerij de Halve Maan uit Brugge heeft een oproep gedaan aan iedereen die nog lege Brugse Zot flesjes in het bezit heeft. Dit werd al eeuwen zo gedaan.

Het complex kreeg toen ongeveer zijn huidige vorm, diverse smaken, is Lage Oude Veer. Categorie : Brouwerij in Brugge. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij. Bierpakketten Veel keus, waar oude boerderijen en arbeiderswoningen de stijl was, huisbrouwerij de halve maan. In investeerde hij daarom in nieuwe koelinstallaties, maar ook een deel van de W817-cast zien op 'Throwback Thursday in het Sportpladijs'.

Voorzieningen brouwerij

Met een investering van 1,2 miljoen euro zal in het hart van Brugge straks De productie in Brugge werd sterk teruggeschroefd, om ze in uiteindelijk te beëindigen en in Dentergem voort te zetten.

Meer lezen.

Huisbrouwerij de halve maan en langere tours Meerdaagse avonturen, geen planning nodig. De productie in Brugge werd sterk teruggeschroefd, om ze in uiteindelijk te beindigen en in Dentergem voort te zetten. Bierbrouwerij de Halve Maan heeft 8 bieren in het assortiment. Naamruimten Artikel Overleg. Brouwproces Hoe brouw je bier. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen!

Vronique Maes liet hierbij de industrieel archeologische site restaureren.

Navigatiemenu

Meer nieuws van Bierbrouwerij de Halve Maan. Xavier Vanneste, zoon van Véronique Maes en de huidige bedrijfsleider, startte in de brouwerij opnieuw op na een grondige renovatie en modernisering van de brouwinstallatie. Het tafelbier en de "Domino"-limonades deden het toen erg goed.

Henri II ging in volle industrile revolutie in Engeland de nieuwste technieken leren, om deze later in Brugge toe te passen. Het uitzicht op het dak tijdens de rondleiding is de moeite. Het bier zal over meerdere jaren een smaakrevolutie kennen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |