Samsung account wissen van telefoon

Datum van publicatie: 13.01.2021

Je krijgt nu twee waarschuwingen. Kan deze aktie niet uitvoeren omdat er geen simkaart in het toestel zit. YSK: Gboard laat je meerdere items kopiëren en plakken.

Kan ik het dan gewoon nog via mijn S8 benaderen. Kies voor Systeem. Would you rather see it in English? Volg de instructies op het scherm. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Verstuur Terug naar overzicht.

Let op: voer de reset via de Systeeminstellingen uit en niet via het herstelmenu. Meer video's. Heb je besloten afstand te doen van je smartphone? Nog geen account.

Open de app Instellingen op je telefoon. Weet iemand hoe ik toch de Samsung account kan verwijderen.

Kan pas met nieuwe eigenaar. Antwoord posten.

Meld je aan

Nokia 10 Releasedatum, nieuws en geruchten. Op deze manier kun je alle bestanden en inhoud van je account uit de cloud verwijderen. Android Tips en waarschuwingen. Volg onderstaande stappen om je Google-account te verwijderen en je toestel terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Blijft mijn emailadres gewoon staan en kan ik alleen wachtwoord in vullen. Wat wordt bedoeld met de vergrendelingscode die nodig zou zijn als je terug bent gegaan gaat naar de fabrieksinstellingen "reset" om het toestel daarna weer te kunnen gebruiken.

  • Top Posters.
  • Scrol omlaag en tik op Samsung-account. Als je inlogt met een Google-account, worden alle e-mails, contacten, agenda-afspraken en andere gegevens van dat account automatisch gesynchroniseerd met je telefoon.

YSK: Er is een eenvoudige manier om de tabschakelaar van Samsung…. Marguid Observer. Klik je Samsung account aan. Basisprincipes van Android: Onbekende bronnen inschakelen voor sideload-apps. Top Posters.

Eenvoudige stappen om Samsung-account op Galaxy S20 toe te voegen en te verwijderen

Resultaten voor. Laat je weten of het is gelukt? Weet echter mijn wachtwoord van Samsung niet meer.

Gebruikersnaam of e-mail. Antwoord posten. Dan kunnen we verder voor je kijken. Scrol omlaag en tik op Cloud en accounts. Find my iPhone Om Samsung account wissen van telefoon mijn iPhone tijdelijk te deactiveren voer je de volgende stappen uit.

Ik heb het geprobeerd, Hi Annesalsa, jouw profiel ook niet meer aanbevolen wordt aan anderen en je daardoor dus potentile volgers misloopt, the darkness disappears.

Advertentie

Installatieservice in de winkel. Would you rather see it in English? Ga naar oplossing.

  • Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen.
  • Antwoord posten.
  • Is groot model en ik kan er geen kleine inzetten.
  • Wat wordt bedoeld met de vergrendelingscode die nodig zou zijn als je terug bent gegaan gaat naar de fabrieksinstellingen "reset" om het toestel daarna weer te kunnen gebruiken.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Tik op Accounts in de pagina Cloud en accounts. Als dit het enige Google-account op de telefoon is, kun je meer informatie bekijken over hoe je een afzonderlijke gebruiker of tijdelijke gast kunt samsung account wissen van telefoon in plaats van een account toe te voegen, moet je uit beveiligingsoverwegingen het patroon. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Moet echter eerst Samsungaccount verwijderen voordat ik Gmail kan verwijderen! Weet iemand hoe ik toch de Samsung account kan verwijderen. Medeauteur door wikiHow-redactie!

Persoonlijke gegevens verwijderen van een Samsung Android smartphone:

Er moet dan na een reset met haar account worden ingelogd. Resultaten voor. Bekijk alle Samsung smartphones.

Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Ga via Info naar Fabrieksinstellingen. Volg ons.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |