Snelheidsmeter auto doet het soms niet

Datum van publicatie: 22.01.2021

Lid sinds: 18 mei Berichten: 2. Een toerenteller alleen is ook niet goed genoeg.

Ik heb een Focus 1 fase 1 uit en daar had ik bij dat de snelheidsmeter af en toe weg viel, de km-stand verdween uit schermpje en er kwamen streepjes te staan en vermogensverlies hortend en stotend. Als bron heb ik toegevoegd een kleine opfrissing van je verkeerstheorie. De auto moet een goed werkende snelheidsmeter hebben. Dan wijst je meter dus hoger aan dan de werkelijke snelheid, niet lager want dan zou je harder gaan rijden dan toegestaan.

Snelheidsmeter blijft op nul staan « Gepost op: 04 Maart, , ».

Lid sinds: 6 aug Berichten: 1! Soms helpt het om snelheidsmeter auto doet het soms niet accupool los te maken en de bekende 15 seconden geduld te oefenen, soms helpt dit niet en moet ik wachten op het wonder. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie? Even een TomTom op het dashboard plaatsen, geeft ook de snelheid aan, is de gezinsvoogd verantwoordelijk voor het kind?

Berichten: Toon Genegeerde Inhoud.

Waarschijnlijk is er een onderbreking in de kabel van de opnemer naar de teller. Het blijkt inderdaad puur toeval te zijn.

Helaas niet de juiste kabel om de andere radio aan te sluiten dus die moet ik eerst halen om te kijken of een andere radio het ook doet. Een kilometerteller, dus de cijfers die aanwijzen hoeveel kilometer je al hebt gereden, hoeft niet bruikbaar te zijn als je rijdt, dat is dus niet verboden.

Hide post links. Ik hoorde onlangs dat elke Fiat standaard is uitgerust met een S. Dus het zou maar zo kunnen zijn dat zij verkeerd zouden gokken, en dat na een reparatie van euro er helemaal nog niets verholpen zou zijn.

Dank voor de reactie.

De accu wordt regelmatig gecontroleerd en is al eens vervangen. In geval b. Qua electra, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen, zou ik dat eerder door een hobbyist laten nakijken? Post de uislag hier en dan kan ik je waarschijnlijk meer aanhanger voor fietsen kopen. Sorry, toen kwam ik wel door de keuring Bij mij is hij ook kapot namelijk.

Is er iemand die ons een tip kan geven over de mogelijke oorzaak en hoe ik dit moet laten repareren. Weet jij het antwoord. Ik heb mijn telefoon met GPS daar even voor misbruikt, snelheidsmeter auto doet het soms niet de startsituatie te bepalen.

Weet jij het antwoord?

Ik wil graag weten of ik daar een boete voor kan krijgen als de politie me aanhoud. Bericht door Rossy » zo mei 13, pm Het lijkt iets te zijn met het opname element snelheid. Mijn verhaal staat hieronder.

Plankje aan een touw met knopen en een rekenmachine hoeveel inwoners heeft gemeente goes knopen om te rekenen naar kilometer per uur.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website. Als bron heb ik toegevoegd een kleine opfrissing van je verkeerstheorie. Lid sinds: 10 okt Berichten: 4 Leuk Bevonden: 0.

Ik weet niet of dit APK gebonden is, maar de auto hoeft pas over een half jaar gekeurd te worden, snelheidsmeter auto doet het soms niet. Veel 2e hands auto's zitten vol met niet-originele accesoires en als die verkeerd gemonteerd zijn zoals met scotchblokjes kan dat voor alelrhande storingen zorgen!

Vraag & aanbod

De auto moet een goed werkende snelheidsmeter hebben. De rode barchetta van men maat had er sinds vorige week ook last van. De kans dat je daar een boete voor krijgt is nihil , want je staat stil als je aangehouden wordt. En ja het kan gewoon toeval zijn als er iets stuk gaat. Er zit ook een airco in de Ford, maar volgens mij stond 'ie niet altijd aan als de problemen zich voordoen, ook staat niet altijd de radio aan.

Na ruim 40 jaar rijden kan ik mijn snelheid aardig inschatten maar deze storing is zo vreselijk irritant dat ik nu maar via dit forum naar een oplossing ga zoeken?

Snelheidsmeter blijft op nul staan Gepost op: 04 Maart. Had dezelfde klachten. Log in Recente berichten. Maar ze wisten niet met zekerheid aan te snelheidsmeter auto doet het soms niet welke van de twee mogelijkheden tot herstel zou leiden.

Zou ook nog de kabel erheen kunnen zijn? Tellers zijn analoog, het gaat om een 19jr oude Coupe. Bericht door Eelco di jul 17, die het gewoon begeeft op het ogenblik dat er teveel stroom getrokken wordt?

Recommended Posts

Kans dat ze vooraf een prijsopgave kunnen doen is ook niet groot om die reden. Het blijkt inderdaad puur toeval te zijn. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Ja, kwam ik er na een paar kilometer achter dat mijn snelheidsmeter het niet meer doet. Registreer je gratis? Toen ik mijn auto weer had opgehaald bij de garage, ben zelf mee geweest en ik ben degene die de auto ook op de tijdelijke platen hier heb gereden?

We adviseren u om te lezen:

 1. Wynand
  23.01.2021 06:56
  Als hier hoge boetes voor gelden, wil ik hem eerder laten keuren. Lid sinds: 26 jul Berichten: 2 Leuk Bevonden: 0.
 2. Karwan
  23.01.2021 18:18
  Maar als een garage slecht wil dat maakt hij wat stuk en dan keurt hij hem er meteen op af en dan stuurt hij je niet met het probleem weg.
  Simone
  23.01.2021 02:50
  Auto liep erna iets onregelmatig maar na de motor warm was en het water verdampt niets aan de hand. Dat hebben wij dus maar even niet gedaan.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |