Spotify werkt niet meer na update iphone

Datum van publicatie: 07.02.2021

Dat kan anoniem of met een Disqus account. Mac Voor een schone herinstallatie kun je het beste eerst mappen verwijderen die Spotify-gegevens bevatten:   Sluit Spotify af.

Ga naar de App Store   en installeer de Spotify-app. Windows Sluit Spotify. Dat blijkt uit berichten op social media. Spotlights: Pinterest , Spotify , Tinder , Waze. Tik dan hier! Update — De storing is voorbij, zo maakt Spotify op Twitter bekend.

Dat gebeurde eerder in mei ook al eens.

Blijf ingelogd. Open de Finder. Mogelijk is dat gerelateerd aan een bug waardoor gebruikers apps niet meer konden openen. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Klik op Verwijderen. Voor het laatst bijgewerkt op: 02 april.

Ga naar Programma's in het zijbalkmenu Zoek de Spotify -app en sleep deze naar de Prullenmand. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Spotify als widget op je thuisscherm

Alhoewel het nog niet helemaal duidelijk is wat er precies aan de hand is, lijkt het probleem door Facebook veroorzaakt te worden. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Of kun je niet meer navigeren met Waze? Heb je vragen, antwoorden of ideeën over Spotify? Dit doe je door vanaf de onderkant van het scherm naar boven te vegen, en vervolgens op het vliegtuig-icoon te tikken.

Blijf je deze melding houden?

  • Ook de problemen met de andere apps lijken voorbij te zijn.
  • Zie je de tweet niet?

Waarmee kunnen we je helpen. Dat kan. Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid. Veel technologiemerken gooien dan ook nog snel een nieuwe reeks smartphones op de markt. Alle video's. Zie je de tweet niet. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig.

Account Options

Stuur mij een kopie. Mogelijk is dat gerelateerd aan een bug waardoor gebruikers apps niet meer konden openen. Tik op Verwijderen. Is anyone else having issues opening…any apps on iPhone?

Open Caches en verwijder de map com. Klik op de knop Start en vervolgens op  Instellingen. Dat gebeurde eerder in mei ook al eens. Inmiddels zijn de problemen opgelost,  meldt Facebook. Volg de instructies op het scherm. Waarmee kunnen we je helpen.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Ga naar de Community. Sluit E-mail. Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid.

Volgens onze meest recente best buy guide zijn deze toestellen het overwegen waard. In sommige gevallen kun je de app in kwestie berhaupt niet openen, of moet je per se een internetverbinding gebruiken.

Ga naar de App Store   en installeer de Spotify-app. Ga naar het Configuratiescherm. Volledig scherm, spotify werkt niet meer na update iphone. Mac Voor een schone herinstallatie kun je het beste eerst mappen verwijderen die Spotify-gegevens bevatten:   Sluit Spotify af. Selecteer Applicaties en vervolgens Applicaties beheren.

Tijdelijke oplossing

Dit doe je door vanaf de onderkant van het scherm naar boven te vegen, en vervolgens op het vliegtuig-icoon te tikken. Maar wat zijn de voorwaarden precies? Tik dan hier!

Facebook 26 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Update - De storing is voorbij, zo maakt Spotify op Twitter bekend.

We adviseren u om te lezen:

  1. Najia
    12.02.2021 02:51
    Neem dan contact op met onze klantenservice. Open Toepassingsondersteuning en verwijder de map Spotify.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |