Uitzending gemist opgelicht in het buitenland gambia

Datum van publicatie: 14.01.2021

Er wordt verder aandacht besteed aan wel héél dure fietstaxi's. Verder worden recepten voor medisch gebruik van marihuana voor meer dan dollar verkocht, terwijl marihuana al gelegaliseerd is.

Ze sporen de man op die samen met een handlanger wordt gearresteerd door de Keniaanse politie.

Ze proberen personen uit rijke landen via internet te verleiden om hen vervolgens over te halen tot het overmaken van geld.

Wel is de politie geïnformeerd en deze houdt de oplichters nu scherp in de gaten. Oplichters in het buitenland is vanaf 31 maart om Truc Met Gevonden Ring. Oplichters in het Buitenland Oplichters in het Buitenland: Aflevering

De politie straft de zakkenrollers erg mild. Uitzending Gemist. Oplichters in het Buitenland Bedelaars. Oplichters in het Buitenland Ze hebben Kees door. Oplichters in het Buitenland Waarschuwing is te laat.

Waarzeggers In Parijs. Officiële wisselkantoren geven een eerlijke koers als euro 's of dollars worden omgewisseld naar Argentijnse peso 's.
 • Een veel te duur tramkaartje.
 • Vaak wordt men opgelicht door criminele organisaties en soms gaat het zelfs zo ver dat ook de politie hierbij betrokken is. Hier ontdekken ze hoe men toeristen veel geld laat betalen voor drankjes in louche clubs en hoe men toeristen drogeert, waarna hun creditcard geplunderd wordt.

Meest bekeken uitzendingen van Oplichters in het Buitenland

Oplichters In Het Buitenland - Hier wordt onder andere aandacht besteed aan barzwendel: een oplichter lokt een toerist een bar in om enkele drankjes te drinken, waarna de rekening torenhoog tot honderden euro's blijkt. Ex-fraudeur Doet Een Boekje Open. Oplichters in het Buitenland Toeristen zijn de sigaar! Fietstaxichauffeurs lichten toeristen op met peperdure ritjes, en 'black cab' chauffeurs klagen over concurrentie door Uber , dat echter wel betere en goedkopere kwaliteit levert en derhalve de traditionele 'black cab' langzaam wegconcurreert.

Wee het gebeente van de toerist die verliefd wordt op zo'n oplichtster, hij wordt financieel uitgekleed.

 • De Seksclub Vaker wel dan niet ontdekt Van der Spek een crimineel netwerk dat achter de oplichtingen schuil gaat.
 • Ook wordt er gekeken naar valsmunterij. Oplichters in het Buitenland Waarzegger.

Naast de belazerde toerist baalt ook de plaatselijke nijverheid die hierdoor wordt weggeconcurreerd? Oplichters in het Buitenland. Oplichters in het Buitenland Vanaf 26 januari terug.

Los van het ethische bezwaar dat de filmsterren er zelf hun buik vol van hebben om als apen in een dierentuin bezichtigd te worden, zijn veel huizen niet eens van de betreffende sterren. Nepgoud Op De Markt.

Recente uitzendingen van Oplichters in het Buitenland

Ze komen in contact met lokale oplichters die oude valse Nederlandse VOC-munten verkopen, zogenaamd door duikers opgedoken uit scheepswrakken. Alle afleveringen bekijken. Hij wordt hier zelf vastgehouden en bedreigd, maar uiteindelijk wordt de bende opgepakt door de Chinese autoriteiten. Truc Met Gevonden Ring.

Bende Doet Onderzoek. Oplichters in het Buitenland Geld trechter. Politie Is Op Haar Hoede. De sieraden blijken inferieur en onverkoopbaar. Hij komt terecht in de wijk Roppongi van Tokio.

Navigatiemenu

Ook Scientology passeert de revue: de beweging adverteert met een gratis persoonlijkheidstest waaruit uiteraard allerlei problemen naar voren komen, die slechts kunnen worden verholpen door dure cursussen bij de beweging te volgen. Verder worden recepten voor medisch gebruik van marihuana voor meer dan dollar verkocht, terwijl marihuana al gelegaliseerd is. Geheime Wietplantages. Kwetsbare bezoekers worden tijdens een al dure eerste sessie bang gemaakt met boze geesten en ander spiritueel leed, in de hoop dat ze akkoord gaan met peperdure vervolgsessies die tot duizenden dollars kunnen oplopen.

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisiu00eb om de confrontatie met de oplichters aan te gaan.

Alle afleveringen bekijken. In deze aflevering wordt aandacht besteed aan de handel in nagemaakte exclusieve horloges en andere straatverkopers. In Kathmandu worden toeristen aangeklampt hypotheek niet meer kunnen betalen rabobank bedelaars met een baby die vragen of de toerist melk voor de baby wil kopen. Zelf worden de chauffeurs door corrupte agenten afgeperst en betalen ze 'beschermingsgeld'.

De veelvoorkomende minder waardevolle munten zijn inderdaad echt, komt Van der Spek nogmaals op het spoor van de Filipijnse blackjackbende. Oplichters in het Buitenland Omgekeerd opgelicht. In deze aflevering onthult Van der Spek dat een taxirit zomaar vijf keer zo duur kan zijn dan dat zou moeten.

In Manilla, maar de zeldzamere waardevolle munten zijn nep, uitzending gemist opgelicht in het buitenland gambia, op zijn minst gezegd. Aan de hand van verhalen van gedupeerde vakantiegangers reist Kees van der Spek in aflevering 6 af naar Rio de Janeiro.

Als herkenningsmelodie wordt het nummer "I need a dollar" van Aloe Blacc gebruikt.

De zakkenrollers kunnen de volgende dag weer hun gang gaan. Waarnaast ook eens goed gekeken wordt naar de wereld van het openbaar vervoer in de straten van London. Verder worden tripjes naar Auschwitz van 19 tot over de euro aangeboden, terwijl een treinkaartje maar 2 euro kost. Ook wordt gekeken naar timesharing zwendel.

Oplichters in het Buitenland Ze hebben Kees door. Hij ondergaat het b Bij een negatieve reactie of reclamering worden toeristen uitgescholden. Cinderella Good Night Girls.

We adviseren u om te lezen:

 1. Desteny
  20.01.2021 07:22
  Los van het ethische bezwaar dat de filmsterren er zelf hun buik vol van hebben om als apen in een dierentuin bezichtigd te worden, zijn veel huizen niet eens van de betreffende sterren. In deze aflevering onthult Van der Spek dat een taxirit zomaar vijf keer zo duur kan zijn dan dat zou moeten.
 2. Ergün
  18.01.2021 17:47
  Wel is de politie geïnformeerd en deze houdt de oplichters nu scherp in de gaten. Hij ontsnapt voordat ook hij onderuit gaat, maar als hij de volgende dag verhaal komt halen beweert de bediening van niets te weten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |