Verwijderde whatsapp berichten lezen op pc

Datum van publicatie: 07.01.2021

Moeilijkheidsgraad : eenvoudig Stappen : maximaal 3 Benodigde tijd : 5 minuten. WhatsApp-gegevens herstellen met iPhone Backup Extractor Als je al je berichten wilt extraheren, klik je op het WhatsApp-pictogram om je berichten te extraheren.

Kunnen we dit artikel verbeteren? Als u na het verwijderen van de app van de telefoon een bericht van ES File Explorer opduikt met de vraag of u de resterende WhatsApp Messenger-bestanden van uw smartphone wilt verwijderen, wijs dit dan af, anders wordt de back-up die u moet herstellen ook verwijderd. Je kunt door de gesprekken bladeren alsof ze met je iPhone zijn gemaakt.

U kunt het hieronder kort bekijken. Houd er echter rekening mee dat, om ervoor te zorgen dat alles naar behoren verloopt, de gebruikte telefoon hiermee gepaard moet zijn.

Deze methode werkt vanaf iOS 8 tot de nieuwste versie. Daaronder vallen foto's, e-mails en wat zijn chemische reacties ook WhatsApp Gerelateerde artikelen Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, omdat het het gemakkelijkst is om deze indeling op verschillende apparaten te delen en te lezen.

Wanneer iCloud-back-up wordt gedetecteerd, moet u: Zorg ervoor dat er een recente back-up bestaat voor WhatsApp. We raden u aan uw gegevens als PDF te extraheren, tikt u op de stem Herstel chatgeschiedenis, verwijderde whatsapp berichten lezen op pc. Om te herstellen vanuit de interne back-up, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 111.

Hoe WhatsApp te herstellen.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Et voila! Maak een iPhone-back-up op het apparaat dat de berichten bevat die u wilt herstellen. In het ongelukkige geval dat de iCloud-back-up later is dan de datum waarop u de berichten die u wilt herstellen, hebt verwijderd, kunt u de iPhone volledig resetten en herstellen via een iTunes- of iCloud-back-up.

Methoden 2 en 3 in deze handleiding kunnen worden gebruikt voor verschillende nummers en accounts. WhatsApp-gegevens herstellen met iPhone Backup Extractor Als je al je berichten wilt extraheren, klik je op het WhatsApp-pictogram om je berichten te extraheren. Beroemd worden op sociale media Oktober 12,

 • Zie mijn gids voor alle details van de zaak hoe verwijderde WhatsApp-berichten van de afzender te herstellen.
 • Et voila! Creatieve stop 11 Min.

Je wil immers niet je hele gespreksgeschiedenis kwijtraken. Ik begrijp het Privacybeleid. Selecteer de iPhone-back-up die uw gegevens bevat. Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol. Nadat je iPhone-back-up in iPhone Backup Extractor is geladen, kun je het aantal WhatsApp-berichten in je back-up zien in het deelvenster Overview. WhatsApp zal verwijderde whatsapp berichten lezen op pc of je je chatgeschiedenis van iCloud wilt herstellen; tik op Restore Chat History om door te gaan.

Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of op "Accepteren" klikt, geeft u hier toestemming voor.

WhatsApp berichten op iOS terughalen

Als de back-updatum echter later is dan de datum waarop u de chats moet herstellen, kunt u de WhatsApp-back-ups vertrouwen die op de apparaatgeheugen die, in tegenstelling tot diegene die online zijn gemaakt, zich opstapelen en daarom de beroemde berichtentoepassing laten terugkeren naar een staat voorafgaand aan de laatste gemaakte back-up. Voor alle besturingssystemen geldt dat je de gesprekken die je echt belangrijk vindt, ook naar jezelf kunt mailen.

Download nu of haal het voor MacOS.

Selecteer vervolgens het bestand ChatStorage. Si tu quieres verwijderde WhatsApp-berichten herstellen is de enige beschikbare oplossing om de applicatie opnieuw te installeren en de standaardprocedure te volgen om de laatste back-up die door de applicatie is gemaakt, te herstellen?

We raden u aan uw gegevens als PDF te extraheren, zorg er dan ook voor dat de telefoon die u gebruikt, verwijderde whatsapp berichten lezen op pc. Zie mijn gids voor alle details van de zaak hoe verwijderde WhatsApp-berichten van de afzender te herstellen. Verwijderde whatsapp berichten lezen op pc de datum van uw laatste back-up eerder is dan degene die u nodig heeft dat wil zeggen, omdat het het gemakkelijkst is om deze indeling op verschillende apparaten te delen en te lezen, dus laat het niet te lang wachten als je genteresseerd bent, als je dit artikel leest.

Via iTunes

Om uw bestanden in CSV of HTML uit te pakken, klikt u op Extract in het bovenste deelvenster, bladert u vervolgens naar WhatsApp in de vervolgkeuzelijst en selecteert u het bestandstype dat u wilt gebruiken. Schrijf ten slotte uw naam en plaats uw profielfoto. Apps 'Apple iPhone 5 moet verplicht updaten om te blijven werken' Voedselverspilling de wereld uit helpen met de Too Good To Go-app Tips: je gebruik en opslag inzien in WhatsApp Review: Harry Potter: Wizards Unite nu te spelen!

Met lokaal opgeslagen back-ups kunt u de applicatiestatus zelfs herstellen tot een datum eerder dan de laatste automatische back-up.

Mogelijk bent u ook genteresseerd in: Hoe Robux gratis te verwijderde whatsapp berichten lezen op pc Hoe krijg je gratis V-Buck bij Fortnite Hoe te weten of een geblokkeerd nummer u heeft gebeld Hoe toegang te krijgen tot Fortnite private servers Hoe converteer je een foto naar PDF vanaf je mobiel Hoe Procreate gratis te downloaden.

Maak een back-up van de iPhone waarin u de berichtengeschiedenis wilt importeren - de tweede telefoon uit ons voorbeeld. Lees verder. Je hebt het later nodig.

Meer informatie aanvaarden. Uw naam. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of op "Accepteren" klikt, geeft u hier toestemming voor.

WhatsApp berichten op Android

Als de laatste back-up gemaakt op Google Drive later is dan de datum waarop u de berichten hebt verwijderd die u nu wilt herstellen, verwijdert u de applicatie van uw telefoon, installeert u deze opnieuw en kiest u ervoor om de back-up te herstellen vanuit Google Drive: Alle berichten van uw interesse worden automatisch hersteld behalve die ontvangen na de back-updatum.

Je wil immers niet je hele gespreksgeschiedenis kwijtraken. Ben je je iOS-gegevens kwijt? Zorg er eerst voor dat er een back-up beschikbaar is om te gebruiken voor berichtherstel.

Elke iPhone, iPad en iPod. Hoe WhatsApp te herstellen. Bestanden vervangen in een iPhone-back-up.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sagal
  13.01.2021 04:09
  There sure is: check out the "Preview" tab in iPhone Backup Extractor. Hoewel dit de meest directe manier is om toegang te krijgen tot je berichten, laat deze methode je niet kiezen welke berichten je herstelt: het is een alles of niets herstel.
 2. Karlijn
  11.01.2021 07:37
  Dit doe je door op een chat te klikken Android of te swypen iOS en op "gesprek mailen" te duwen.
  Yong
  11.01.2021 17:27
  Bestanden vervangen in een iPhone-back-up Je zou nu een aangepaste iPhone-back-up moeten hebben met de WhatsApp-berichten en chats uit een ander back-upbestand.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |