Zweetgeur uit kleding verwijderen

Datum van publicatie: 22.12.2020

Witte kleding kan gerust een nachtje weken, gekleurde kleding liever niet langer dan een uur zodat de kleur niet wordt aangetast. Gebruik je vriezer Dit is een tip die niet veel mensen kennen.

Norr Miinto.

Deze adidas trainingsbroek is gemaakt van comfortabele polar-fleece met een gekreukelde overlay voor een unieke touch, en houdt je ook nog warm en behaaglijk. Zo dient de wasmachine in principe eens in de maand te worden gereinigd door een kookwas te draaien met een lege trommel. Thuis Zweetgeurtjes in kleding? Probeer ook zo min mogelijk vloeibaar wasmiddel te gebruiken maar ga juist voor poeder.

Jouw e-mailadres. Smeer of spuit de oksels in met Dettol en laat dit er goed intrekken. Bekijk hier de Fibershirts.

Hier mag juist in gezweet worden. NA-KD Miinto. Wodka  Als het gaat om het verwijderen van zweetgeur, dan is wodka zeer geschikt. Laat de kleding bij voorkeur een hele nacht weken in een emmertje water, met een flinke scheut azijn. Laat het kledingstuk het liefst zo lang mogelijk in zweetgeur uit kleding verwijderen stoom hangen. Lascana Lascana legging.

Dan geef je de bacteriën alle tijd om hun werk te doen. Lees dan dit artikel: De 11 beste tips tegen zweetplekken.
  • Daarbij zet je ook nog een stap in de richting van een gezondere planeet.
  • Abonneren Koop los.

1. Wees er op tijd bij

Altijd up to date? Dit adidas Firebird trainingsjack is er voor jou, waar je ook bent en wat je ook gaat doen. De kleding stomen Stomen in de badkamer Stoom is een ideaal middel voor het verwijderen van vieze geurtjes. Stel je een outfit voor die net zo behaaglijk aanvoelt als in bed blijven liggen, maar die ook functioneel is. Rick Cardona by heine Heine. Het is erg belangrijk dat je nooit zowel soda als azijn gebruikt. Heren Dames Alles tonen search.

  • Laten weken in soda Ook soda is een zeer geschikt middel om zweetgeurtjes te verwijderen uit je kleding. Zelfs de gele zweetplekken zouden ermee als sneeuw voor de zon verdwijnen.
  • Wol en zijde behandel je maar beter niet met soda.

De kans is groot dat de geur in je kleding zit! Lees ook 5 items die je als kleine vrouw zweetgeur uit kleding verwijderen je kast moet hebben Fashion. Vul dit glas aan met water en giet direct in de wasmachine. Rick Cardona by heine Heine. Deze mid-rise broek vangt de geest van die tijd met een dubbel lineair Trefoil-logo op de pijp en 3-Stripes op de boorden. Ben je toch te laat.

Drie effectieve oplossingen om zweetlucht uit kleding te krijgen

Week het kledingstuk in een emmer keuken azijn voordat je het wast, minimaal een uurtje, het liefst een hele nacht. Als je ondanks deze maatregelen toch nog last hebt van een vieze zweetlucht aan je kleren, is het tijd om met de volgende 7 tips aan de slag te gaan: 1.

De T-shirts zitten erg comfortabel en zijn volledig onzichtbaar. Geen deo bij?

Een Anti Zweet T-shirt: Ben jij helemaal klaar met die zweetgeur- en plekken in je kleding. Deze sportschoenen met elastische veters zien er niet alleen leuk uit, Mariah Carey en Boys II Men. De wasmachine Soms zit het probleem hem in het dagelijks gebruik van de wasmachine. Met deze tip verdwijnen de zweetgeurtjes meteen Heb je echt aftersun nodig of werkt bodylotion even goed. Het wordt dan zweetgeur uit kleding verwijderen steeds lastiger om de was weer echt schoon te krijgen.

Terugkerende zweetgeur

Hierbij dien je de ramen en deuren uiteraard gesloten te houden. Op de borst staat een merkopnaam afgebeeld. De bacteriën worden gedood en de vieze zweetgeur zal verdwijnen.

Je kunt een kledingstuk aan een hanger in de badkamer ophangen wanneer je gaat douchen. Je kleding wordt er lekker zacht van en vervelende geurtjes zijn verleden tijd.

Aan de binnenzijde zit een zakje voor je telefoon met makkelijke toegang tot je koptelefoon. NA-KD Miinto, zweetgeur uit kleding verwijderen.

De hoodie van Bjorn Borg is gemaakt van katoen. Laat het zeker niet te lang in de wasmand liggen, want zo krijgen de bacterin vrij spel. Laat je kledingstuk minstens een uurtje in een emmer keuken azijn weken.

Tips tegen zweetluchtjes in kleding

De X-vormige Torsion Bar biedt stabiliteit. Je kunt dit doen door lekker heet te douchen en het kledingstuk in de badkamer te hangen of door de oksels te bewerken met een heet stoomstrijkijzer. Word abonnee.

Stomen Je kunt je kleding laten stomen, maar je kan ook zelf met het stoom-strijkijzer aan de slag. Je kunt de stinkende kleding ook laten weken in een emmer met een flinke schep soda. Vul dit glas aan met water en giet direct in de wasmachine, zweetgeur uit kleding verwijderen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Süleyman
    23.12.2020 03:47
    Zwarte Nike Revolution 5 hardloopschoenen voor dames. Even laten hangen en daarna gewoon wassen zoals altijd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |