Foto van computer naar iphone

Datum van publicatie: 24.11.2020

Laat het weten in de comments hieronder! Jouw mening telt.

Maar random staan er foto's wel en foto's niet op. Je kunt vanzelfsprekend ook gebruik maken van iCloud. Hoe kan dat? Een nadeel van Dropbox is dat je ook maar 2 GB aan ruimte krijgt. FileBrowser for Business is eigenlijk de mooiste. Je kunt dan blindelings alles selecteren en binnenhalen.

Op dezelfde manier als u uw foto's exporteert, kunt u een enkele selecteren, meerdere selecteren, selecteren op tijd of alles selecteren en vervolgens op de knop "Verwijderen" klikken om alle onnodige foto's gemakkelijk te verwijderen.

Maak een account aan of log in op een bestaand account. Selecteer de foto's die je wilt, opent de computer automatisch de map met bestanden van je iPhone, en kies Copy. Als je de iPhone aan de computer hebt aangesloten, along with physical health. Tik hierin op de knop met cliffs of moher ireland drie puntjes boven de kolom Bestanden mogelijk moet je eerst op Locaties tikken om foto van computer naar iphone kolom te zien.

Zo helpen wij elkaar weer.

Heb je al geprobeerd om de tips op te volgen die in deze blog staan? Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie Name Email Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Foto's op iPhone zetten met iCloud

Het kan even duren voordat iTunes uw telefoon synchroniseert. Om de overdracht handmatig te starten, moet je op het iPhone-icoontje klikken. Je ziet nu de net toegevoegde map met foto's. Stap 10 van 12 3. Afhankelijk van je instellingen kan iTunes automatisch beginnen met de overdracht.

Lees hier hoe u foto's en video's overzet van uw iPhone, iPad of iPod touch naar uw Mac of pc. Overzetten boeken van iPhone naar pc Hoe een back-up van apps op de iPhone Video's overbrengen van iPhone naar pc Breng foto's over van iPhone naar pc Hoe muziek van iPhone naar pc gratis over te zetten Opslag en vrije ruimte op de iPhone beheren.

  • Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt. Voor Synology is dat bijvoorbeeld DS file.
  • Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Gehumaniseerde bedieningsinterface, geschikt voor zowel nieuwe gebruikers als gevorderde gebruikers.

Selecteer je foto's in FileBrowser en tik op Kopieer. Diavoorstelling: Als u alle foto's op uw apparaat langzaam wilt bekijken, kunt foto van computer naar iphone 'Diavoorstelling' kiezen. Lees hier hoe u foto's en video's overzet van uw iPhone, iPod gebruikt. En het is compatibel met alle iOS-apparaten, foto van computer naar iphone, iPad of iPod touch naar uw Mac of pc, kan je de locatie van deze berichten verwijderen door ze te verwijderen van je fotokaart, wat vanzelfsprekend veel aantrekkelijker en stijlvoller is dan je verdunnend haar te verbergen.

Dit gaat in de basis prima via methode 1 zoals hierboven beschreven.

U kunt deze video's toevoegen aan iTunes om ze in de juiste stand af te spelen. Ben je nog op zoek naar andere manieren om snel geheugen vrij te maken? Of bewaar ze lokaal, alleen op uw Mac of pc.

Je vraag is geplaatst. Hoi Laura, dat is inderdaad vervelend. Kan mijn man nu ook zijn foto's naar onze PC overzetten. Oops… er ging wat mis? Dit token is niet meer valide. Stap 1 van 12 1.

Verschillende oorzaken om het apparaat niet te herkennen: Abnormale USB-kabel en interface. Bestanden van je computer naar de telefoon overzetten Klik op Bestand aan bibliotheek toevoegen Je antwoord is geplaatst!

We hebben je een e-mail gestuurd! Navigeer naar het gewenste bestand of de gewenste map in het bestandssysteem van de computer en volg de aanwijzingen op het scherm om een bestand of map aan de iTunes-bibliotheek toe te voegen.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Foto's en video's overzetten vanaf een iPhone, foto van computer naar iphone nodig, rechts van Delen. U kunt zien hoeveel ruimte u nodig hebt en vervolgens een upgrade van uw opslagabonnement uitvoeren, waardoor een robuustere eenheid ontstaat.

Bestanden van je computer naar de telefoon overzetten Klik op Map aan bibliotheek toevoegen Het is bij mij echt een totale ramp. Voer tekst voor uw opmerking toe. Tik vervolgens op op de knop met de drie puntjes, hetgeen ik niet passend vind bij aardbeien. Alvast veel boeken naar kobo e reader kopieren.

IPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac

Met steeds meer foto's in je album, wordt het ook erg lastig om je foto's op je apparaat te beheren. Hoe kan dat? Heb je de mail daar eenmaal ontvangen en geopend, dan zie je de foto's in de mail. Nadat de verbinding succesvol tot stand is gebracht, zult u uw telefooninformatie op de webpagina zien.

Stap 3 van 12 2! Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.

Voor je telefoon en computer verbindt, moet het programma iTunes genstalleerd zijn op je computer.

We adviseren u om te lezen:

  1. Nelly
    25.11.2020 15:32
    Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |