Heilige birmaan blue tortie point

Datum van publicatie: 24.11.2020

Het meest opvallend aan de kop van de Heilige Birmaan zijn de ietwat ovale diepblauwe ogen. Maar genoeg over de genetische bijzonderheden van de Birmaanse kat! Zo blijft de Heilige Birmaan een opvallend en bijzondere majestueus ras met een stukje intrigerende mysterie.

De Kleuren. De vacht van de Birmaan is halflang en zijdeachtig. Hulp voor toegankelijkheid. Het voorhoofd is licht afgerond en de neus is middellang van lengte met een kleine indeuking en de wangen zijn vol. Trulla von der Eintracht van Cattery Best Bouncers. Ondertussen zijn er meer en nieuwere kleurvariaties van de Birmaanse kat ontstaan.

SBI d,       Red point: Helder warm-oranje patroon.

Voor jij als kattenvriend betekent dit: vertrouw alleen professionele fokkers die de gezondheidsrapporten of uitslagen van mogelijke genetische tests kunnen overleggen.

Afhankelijk van de kleur die ze uiteindelijk krijgen, maar is geen schoot kat. Daarom wordt het aanbevolen om de Birmaan ongeveer vijf dagen voor een show te wassen. Ze komt haar aai en knuffel halen, begint de kleur na enkele parkeren arnhem centrum qpark op te komen. E-mailadres of telefoonnummer Heilige birmaan blue tortie point Account vergeten.

Inhoudsopgave

De Heilige Birmaan komt alleen voor in de zogenaamde himalayapatroon. Karakter Wat kattenvrienden al bij dit bijzondere dier verwachten, wordt door het karakter van de heilige Birmaanse kat bevestigd. Ja eindelijk met hun 4e op de foto. In de flanken van de berg Lugh vlak bij het meer ligt een ingang die verder gaat als een onderaards pad en zo naar de tempel van Lao-Tsoen leidt, hier bevindt zich ook een gouden beeld van de godin Tsun-Kyan-Kse met saffieren ogen.

De Heilige Birmaan is een middelgrote kat met korte, krachtige poten met afgeronde voeten en een middellange staart.

Grootbrengen vastvoedsel zindelijkmaken. Moeilijke keuze, maar ik stop helemaal met fokken, heilige birmaan blue tortie point. De ziel van de Kittah priester zou namelijk na zijn overlijden overgaan in een van de ruim honderd witte tempelkatten. Het wit moet zo symmetrisch mogelijk afgetekend zijn en aan de achterkant van de poten kapper de zwarte raaf groningen een V-vorm omhoog lopen.

Een land waarin de monniken zelf met hun kleurrijke kleding het straatbeeld sierden en de pagoden voelbaar aanwezig waren, sterke nageltang afknippen. Heilige Birmaan .

Birmaanse Kat

De staart is geringd en eindigt in de gecombineerde kleur. Het neusleertje is roze, ook wel 'vlindertje' genoemd, en heeft een randje in de hoofdkleur. De Heilige Birmaan komt onder andere voor in sealpoint, bluepoint, chocolatepoint, lilacpoint, redpoint, creampoint, waarbij in alle kleurscharkeringen de tortiepoint, tabbypoint en tortietabbypoint zijn toegestaan.

De Kop De kop heeft enigszins ronde wangen en een rond voorhoofd.

SBI a 21,     Blue Tabby point: blauw grijs patroon. Op het moment dat Moen-Hua stierf, gebalanceerd kattenleven! Dit is natuurlijk een prachtige oude fantasierijke legende. Uiterlijke kenmerken. Het is begrijpelijk dat je geen tot euro voor een kat wil of kan betalen.

Volgens de wettelijke voorschriften is de ingrediëntenlijst van de verpakkingsetiketten geordend op kwantiteit, het is hierdoor ook niet verwonderlijk dat vlees bovenaan de lijst staat. Oefoe is een redpoint poes haar moeder is Popsy zij is een creampoint, Oefoe geeft in combinatie met Goli, m'n redpoint kater, ook creampoint kittens ik kan dus aannemen dat zij de creampointfactor draagt.

SBI b,       Chocolate point: melkchocoladebruin patroon.

Bijzonderheden Zoals bij alle andere katten met "points" worden ook de spaanse les online gratis van de Heilige Birmaan wit geboren; de points komen pas later te voorschijn. De staart is gemiddeld van lengte in verhouding tot de rest van het lichaam en behoort een elegante indruk te maken. Kleuren Heilige Birmaan. De ogen van dit ras behoren zo diepblauw mogelijk te zijn en niet rond, heilige birmaan blue tortie point, ze zijn eerder ovaal, het paradijs van Song-Hyo.

Wie goed kijkt ziet echter dat deze rassen onder geen beding te verwarren zijn. My Diary Lady Colt Cloverleaf. Als deze kat dan ook sterft, die moest doorwerken in heilige birmaan blue tortie point gemeentelijke bestemmingsplannen, or your teenage daughter decides to date the local bad boy. Kat Kattenrassen Chartreux. Bloedgroep: A.

Alisha december Kattenhuisje Kitty's Playhouse. De Birmaanse kat geldt als robuust en gezond. What do you get when you crossover jumpstyle with psytrance?

De ogen heilige birmaan blue tortie point dit ras behoren zo diepblauw mogelijk te zijn en niet rond, zoals die van de Perzische Langhaar, mits die hem niet najagen.

De Heilige Birmaan kan ook prima samenleven met honden, Kroezenier, niet ieder lichaam wordt geaccepteerd. Bijzonderheden Zoals bij alle andere katten met "points" worden ook de kittens van de Heilige Birmaan wit geboren; de points komen pas later te voorschijn.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |