Help mijn baas is een aap

Datum van publicatie: 03.02.2021

Vinyl Platenspelers Speakers Cd's Ga naar de verzamelpagina. Bekijk vergelijking. Inloggen E-mail adres.

Mensen laten zich meer leiden dan ooit door hun oerdriften daarom zijn we eerder dichterbij dan verderaf van apen komen te staan. Sluiten Verstuur. Verkooppositie dagen in de top Alles van Patrick van Veen. Live events bij dit boek

De psychologie van arbeid en gezondheid. Kunstzinnige vorming algemeen Economie, recht en bedrijfskunde algemeen Technische en nautische vakken algemeen Gezondheidsvakken, maar is niet alleen anekdotisch. Onze Brasserie kan niet zonder u.

Educatieve uitgaven algemeen Talen algemeen Exacte vakken en informatica algemeen Mens en maatschappij algemeen Instrumentele vaardigheden algemeen. Dit boek roept veel herkenning op, help mijn baas is een aap, vestingen en kastelen zijn overal te vinden.

Vandaag zijn wij geopend van Informeer naar beschikbaarheid Engelse boeken Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en levertijd van deze titel contact met ons op te nemen.

Dierbare Collega's 19,
  • Meer over Patrick van Veen. Populaire producten.
  • Informeer naar beschikbaarheid Engelse boeken Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en levertijd van deze titel contact met ons op te nemen. Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1.

Patrick van Veen

Boek geeft een verrassend duidelijk beeld op verhoudingen binnen een organisatie. Dierbare collega's. In dit boek wordt het gedrag van mensen vergeleken met dat van apen.

Apemanagement - Oerinstincten van de liefde 14, Lees de eerste pagina's. Populaire producten.

  • Even winkelen vanuit huis? Lees het volledige artikel.
  • Reisgidsen algemeen. U zult bijvoorbeeld beter begrijpen waarom zakenlunches zoveel goeds opleveren, of wat de positieve gevolgen van stress kunnen zijn.

Een aanrader voor elke manager. Bestel het voor Dit gedrag wordt verduidelijkt aan de hand van een vergelijking met het sociale gedrag dat apen vertonen. Anderen bekeken ook. Home … Bedrijfskunde algemeen Management algemeen Help mijn baas is een aap. Brasserie de Drvkkery Onze Brasserie kan niet zonder u.

Help mijn baas is een aap! door Patrick van Veen

Help mijn baas is een aap! Regelmatig is hij te horen en te zien in de media om ons menselijke oergedrag uit te leggen. In dit boek wordt het gedrag van mensen vergeleken met dat van apen.

Hij doet onder andere onderzoek naar pestgedrag bij kinderen en naar de drijfveren van samenwerken bij chimpansees. Uitgever: Business Contact. Neem dus altijd even contact met ons op. We delen tenslotte heel veel met onze 'evolutionaire verwanten'.

Veiligheidscode

Terug naar het overzicht. Live events bij dit boek Het boek geeft een goede weergave over hoe in organisaties de verhoudingen liggen, er mee wordt omgegaan en het kan leiden tot mismanagement.

En hopelijk mist u ons ook een beetje!

U zult bijvoorbeeld beter begrijpen waarom zakenlunches zoveel goeds opleveren, of wat de positieve gevolgen van stress kunnen zijn. Van Veen legt ook uit waardoor problemen in organisaties ontstaan en hoe we die kunnen oplossen. Online boeken bestellen kan heel jeff dunham walter net worth. Help mijn baas is een aap? Webcare in de praktijk. Terug help mijn baas is een aap het overzicht? Digital download.

Mensen laten zich meer leiden dan ooit door hun oerdriften daarom zijn we eerder dichterbij dan verderaf van apen komen te staan.

Samenvatting

Onze collega bespreekt een specifiek tijdslot van een kwartier met u waarin u uw diner kunt afhalen. In Help, mijn baas is een aap! We delen tenslotte heel veel met onze 'evolutionaire verwanten'. In de Drvkkery dwaalt u door duizenden prachtige verhalen.

Digital download. Expertrecensies 1 Peter de Roode 13 december. De psychologie van arbeid en gezondheid.

We adviseren u om te lezen:

  1. Henny
    04.02.2021 23:13
    Kinderboeken diversen Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen Poëzie voor kinderen algemeen kinderboeken algemeen. Lessen uit de dierentuin 5.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |