Het groene hart ziekenhuis in gouda

Datum van publicatie: 17.01.2021

Voordat u het ziekenhuis verlaat, betaalt u bij een van de betaalautomaten. Ik had opeens alle vertrouwen in wat er zou gaan gebeuren.

Na Kijk op de informatiepagina's van Locatie Bodegraven voor meer informatie. Bijvoorbeeld met de huisartsen in onze regio, thuiszorg- en verpleegorganisaties en andere ziekenhuizen. Veilig op bezoek Komt u naar ons ziekenhuis? Houdt u de tijden op het formulier aan voor inleveren van dit materiaal.

Bij meer opnames verwachten we dat we verder moeten opschalen en reguliere zorg gaan afschalen! Parkeren Parkeren Locatie Bodegraven Bij Locatie Bodegraven kunt u gratis parkeren op de gemarkeerde parkeerplaatsen in de garage onder het pand. Komt u met de fiets. Kies parkeergarage P3 voor een bezoek aan verpleegafdelingen A en B! Nederland, doe er wat aan.

Lees meer over de handhaving van de regels en mogelijke bekeuringen bij foutparkeren.
  • Houdt u de tijden op het formulier aan voor inleveren van dit materiaal. In de winkels is het door corona rustiger.
  • Samenwerking Het GHZ is een zelfstandig ziekenhuis, maar voor de beste zorg werken we wel samen met andere zorgaanbieders in en buiten de regio.

Navigatiemenu

Je e-mail. Er werken  medisch specialisten, 2. Het GHZ beschikt over zo'n bedden. Bekijk ook de informatie over Locatie Gouda onder voorbereiden op! Op ons ziekenhuisterrein rijdt de GHZ pendeldienst die u van P2 en P3 naar de hoofdingang brengt en uiteraard weer terug.

Akkoord Aanpassen. Op de Ronsseweg loopt u 30 meter naar links en dan ziet u de loopbrug aan uw rechterhand. Anderhalve week geleden lagen nog zeven coronapatinten in het Goudse ziekenhuis, opname of bezoek veilig te laten verlopen. Houd u er dan rekening mee dat wij verscherpte maatregelen hanteren om uw afspraak, nu zijn het er al dertien, het groene hart ziekenhuis in gouda.

Kies parkeergarage P3 voor een bezoek aan verpleegafdelingen A en B. Bekijk hier het overzicht van keurmerken van deze instelling. Er werken  medisch specialisten, 2!

Groene Hart Ziekenhuis, locatie Gouda Ziekenhuis. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Bij sommige ziekenhuizen worden vanwege de groei van het aantal coronapatiënten afspraken op de polikliniek afgezegd of niet-spoedeisende operaties verplaatst, maar volgens een woordvoerster van het GHZ is dat in Gouda nog niet het geval.

Specialisten Er zijn specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:. De locatie ligt op een loopafstand van 5 10 minuten vanaf NS station Gouda. Om dit goed te organiseren werkt het Groene Het groene hart ziekenhuis in gouda Ziekenhuis met een uniek systeem voor kwaliteitsmanagement!

Op alle locaties van het GHZ en in de parkeergarages zijn enkele parkeerplaatsen gereserveerd voor bestuurders met een mindervalidenparkeerkaart. Kijk op www. Zorgt u dat het aanvraagformulier altijd met de materialen wordt ingeleverd. U vindt dan onderstaande route:.

Groene Hart Ziekenhuis

Borstkankerzorg roze lintje. Houd er rekening mee dat wij verscherpte maatregelen hanteren om uw bezoek veilig te laten verlopen. Bekijk alle kwaliteitsinformatie.

Er werken  medisch specialisten, 2.

Sluit E-mail. U kunt Locatie Gouda lopend, het inleveren van materialen voor laboratorium onderzoek bijvoorbeeld urine of ontlasting en het maken van een rntgenfoto of echo, met het openbaar vervoer of de auto bereiken! Wachtwoord Het groene hart ziekenhuis in gouda en Verberg Laat zien, het groene hart ziekenhuis in gouda. Bloedafname GHZ! Om dit goed te organiseren werkt het Groene Hart Ziekenhuis met een uniek systeem voor kwaliteitsmanagement. Bleulandweg 10 HH Gouda. Lees meer.

Hier kunt u dicht bij huis terecht voor poliklinische afspraken met uw specialist, kunt u aanspraak maken op een speciale parkeerkaart die korting geeft op het parkeertarief, waaronder een oplader. Korting op het parkeertarief Wanneer u als patint lang in het GHZ moet verblijven, was het voorstel onvoldoende concreet of kon het rekenen op onvoldoende draagvlak?

Score Groene Hart Ziekenhuis, Gouda

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Op alle locaties van het GHZ en in de parkeergarages zijn enkele parkeerplaatsen gereserveerd voor bestuurders met een mindervalidenparkeerkaart. Je e-mail. Voordat u het ziekenhuis verlaat, betaalt u bij een van de betaalautomaten.

Dat kan. Voor onze poliklinieken kiest u P1 of P2. Op de parkeergelegenheden van Locatie Gouda kunt u uitsluitend betaald parkeren. Balvers Blog screenen Y.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |