Hoe kom je op de politieschool

Datum van publicatie: 16.01.2021

De toegangspas activeert printers in alle panden van de Politieacademie. Kun je wat extra tips en oefening gebruiken? Op de 1e dag van de opleiding wordt een algemene toegangspas uitgereikt.

Meer toegankelijke modus inschakelen. U vindt ons klachtenformulier op de website van de Politieacademie. Samenwerking is eveneens van het grootste belang. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Jouw redeneervermogen, hoe je informatie verwerkt en met cijfers kunt omgaan. Studenten die het oude onderwijs PO niveau 4 volgen, hebben de mogelijkheid hun IBO in de vorm van een algemene oriëntatie in de BPZ buitenlandstage in een buitenlandse eenheid uit te voeren.

U ontvangt dan bij de start van uw opleiding de link naar de roosters! Deze levert u voor vertrek weer in? Ga dus best even na of je aan alle criteria  beantwoordt. Dit doen we door middel van een abstracte, een verbale en een numerieke redeneertest, hoe kom je op de politieschool. Hiervoor is de  beleidsrichtlijn privacy studentadministratie  opgesteld.

Selectieprocedure Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets. Dit wil zeggen dat we nagaan of je gedrag wel in overeenstemming is geweest met de eisen van een job als politieman of -vrouw.

  • U bent dan wel verplicht om meteen uw wachtwoord te wijzigen. Certificaten en bewijzen van deelname worden wekelijks geautomatiseerd afgedrukt en naar het in OSIRIS vermelde huis adres verzonden.
  • Gaat u een vakspecialistische opleiding volgen en heeft u nog geen persoonlijke toegangspas? Tijdens het medisch onderzoek zal de arts je meten en wegen.

Aanmelden voor een basisopleiding

Neem contact op met uw opleidingslocatie. Als gebruiker hoeft u nog maar één keer in te loggen Single Sign-on met uw E-Campus account om toegang te krijgen tot de volgende E-Campus toepassingen:. Samenwerking is eveneens van het grootste belang. Is uw vraag niet beantwoord? Kortom, door hun aantal en de aard van hun opdrachten vormen de inspecteurs van politie het hart van de politie.

Stuur uw vraag naar sib.

Lintopdrachten overslaan. Oplossingsgericht werken en klantgerichtheid, hoe je informatie verwerkt en met cijfers kunt omgaan! Jouw redeneervermogen, d. De toegangspas wordt verstrekt bij de start van de opleiding? Een zeer afwisselende job in een boeiende omgeving gekenmerkt door veel menselijke contacten.

Main navigation

De toegangspas wordt automatisch geblokkeerd en u heeft geen toegang meer. Studenten die het oude onderwijs PO niveau 4 volgen, hebben de mogelijkheid hun IBO in de vorm van een algemene oriëntatie in de BPZ buitenlandstage in een buitenlandse eenheid uit te voeren.

Datum van indiensttreding.

Na de opleiding pas je al wat je hebt geleerd toe tijdens een intensieve praktijkstage van 6 maanden bij Politiezone Antwerpen.

Volgt u Basis Politieonderwijs. Een aantal locaties maakt gebruik van WebUntis. Hieronder lees je wat er van jou verwacht wordt en hoe je toetsenbord klik iphone werkt niet hierop kan voorbereiden!

Een inspecteur moet beschikken over verschillende competenties! Hoe kom je op de politieschool medewerkers Front-Office helpen u aan de balie of telefonisch graag verder.

Hoofdnavigatie

Wanneer ontvang ik het HOvJ certificaat? De Onderwijs- en Examenregeling wordt jaarlijks geëvalueerd en indien noodzakelijk aangepast. Selectieprocedure Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets. Wilt u informatie over vacatures bij de politie?

Kijk op de website www. Het is van groot belang om wachtwoorden goed te beschermen! De medewerkers Front-Office helpen u aan de balie of telefonisch graag verder. Kortom, hoe kom je op de politieschool, door hun aantal en de aard van hun opdrachten vormen de inspecteurs van politie het hart van de politie.

Zijn er specifieke redenen waardoor u overgeplaatst wilt worden naar een andere klas of locatie. Politiewerk is immers teamwerk. Vraag een Bewijs van Vermissing aan. Tot tien werkdagen na bekendmaking van het examenresultaat krijgt u de gelegenheid om het examen in te zien.

Aanvang opleiding

Solliciteer voor deze functie via pdf. Het is daarom van belang dat u zich tijdig aanmeldt voor de hercertificering HOVJ om in het bezit te blijven van een geldig certificaat. Daarnaast onderzoeken we je bloed en je urine.

De betaalde opleiding duurt 12 maanden voor een inspecteur en 6 maanden voor agent. Vanaf het moment van ingebruikname is de toegangspas onbeperkt geldig. Dit doen we door middel van een abstracte, een verbale en een numerieke redeneertest.

We adviseren u om te lezen:

  1. Curtis
    25.01.2021 01:16
    Datum van indiensttreding. Mogelijk is een document als incorrect aangemerkt en retour gezonden naar de afdeling Onderwijs van uw opleidingslocatie.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |