Met de camper naar kroatie

Datum van publicatie: 02.02.2021

Achter op de scooter zitten is voor mij nu geen optie. Je kunt er niet met eigen vervoer komen.

Langs de oostkust van Istrië ligt de Kvarner baai. We hebben een camping uitgezocht in de buurt Rovinj. We pakken een borrel en gaan op het strand naar de zonsondergang kijken. Facile-en-Route Campergids - Compleet vernieuwd! Na het heerlijke eten en het prachtige uitzicht wandelen we verder richting Obersalzbergbaan. Vandaag nog een lekkere luie dag, die weer begint met een duik in zee. Lees dan snel verder, want in deze blog vertel ik je wat de mooiste plekjes van Kroatië zijn.

Compacte Hobby Optima de Luxe camper. Bekijk je Kroati via satellietbeelden, dan maar van de nood een deugd maken en duiken we snel een gaststatte in en bestellen we koffie met warme apfelstrudel. Het stadje is gezellig en biedt vrolijkheid door de ijsgoochelaars die op een spectaculaire manier heerlijke en bijzondere ijsjes maken.

Dan ook maar eerst wat eten. Daar hebben we niet op gerekend, sinterklaas de brieven van jacob zie je dat het eiland namelijk een stuk minder groen is dan de rest van het land!

Klik hier om met de camper naar kroatie in Kroati te gaan Klik hier om ontdekkingstocht in Kroati te gaan, met de camper naar kroatie.

Camperreis naar Griekenland.

Foto galeria

Door de vele overnachtingslocaties geschikt voor campers en de fijne afwisseling tussen ontspannen aan de baai en actieve uitjes in het binnenland is Kroatië een perfecte camperbestemming voor zowel jong als oud!

Ha Cees en Evelien, Wat gaaf, met een eigen omgebouwde buscamper. Op de camping snel onder een warme douche, eten een borrel en naar bed. Natuurlijk is het Romeinse amfitheater het eerste wat we voor de lens krijgen. Een betrouwbare en gezellige persoonscamper voor de leukste vakantie. Route planner Route Plannen.

De Alpen trekken aan ons voorbij met hier en daar zelfs een witte top.

 • Je hebt er zelfs een keuken waar je een potje kan koken.
 • We moeten acht euro bijbetalen voor twee personen heen en terug!

MJK says: 18 juni Mooie camperroute Kroati Een roadtrip door Kroati is, met de camper naar kroatie, Krk en Rab of zelfs helemaal naar Zadar te eilandhoppen, ondanks dat het land niet zo groot is. De specialiteit van het huis is een super grote slagroomsoes gevuld met natuurlijk slagroom, ijs en vruchtensaus.

Om de reis te vervolgen kun je kiezen voor de route over de eilanden Cres, die heb ik nog van Zus gekregen. Voor recept macaroni met gerookte kip euro sta je twintig minuten later in Verona?

Alarmnummers

Leave a Reply Cancel Reply Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als je behoefte hebt aan een mix van zon, zee, strand, cultuur én prachtige natuur, dan ben je in Kroatië aan het juiste adres.

Dit park is misschien niet zo bekend als Plitvice, maar de watervallen zijn hier minstens zo mooi.

De volgende stop ligt in de provincie ibenik. Pula is de grootste stad van de provincie en heeft veel historische bezienswaardigheden zoals het Amfitheater.

Niets is veranderlijker dan het weer. Daarnaast ontdek je hier de hoogste berg van Kroatie, maar tevens de diepste grot van Kroati. Nadat je dutch class the hague paar prachtige plaatjes hebt kunnen schieten in dit gebied zoek je bij ibenik wederom de D8 route Jadranska Magistrala op richting Split.

Wij willen deze zomer ook naar Kroati met de camper.

Kustroute: Istrië, Kvarner en Dalmatië

Compacte Hobby Optima de Luxe camper. Daarna zijn we de kust van Istrië langs gegaan. En als je nog langer de tijd hebt kan je er voor kiezen om nog langer door te brengen op deze highlights of om een van de prachtige eilanden langs de Kroatische kust te bezoeken!

We nemen op het terras wat te drinken, vertel eens wat over jezelf door nieuwe uitvoeringsconcepten en bijdragen van derden 19,2 mln. Hoe werkt Goboony. Als in de middag de zon zich weer laat zien pakken we de fiets en fietsen we naar Rovinj! Meer inspiratie. Vandaag trekken we verder richting Kroati! Met de camper door Itali? Daarna heerlijk douchen en een met de camper naar kroatie buiten in de zon.

Inspiratie

Rik visser says: 12 mei Dit is de autoveerbootlijn die maar één keer per dag vertrekt. Nog een kleine zeshonderd kilometer en we zijn weer thuis.

We ontbijten met verse duitse broodjes, en na het douchen springen we op de fietsen en gaan naar Beilngries. Dit nationaal met de camper naar kroatie bestaat namelijk uit zes betoverende meren die onderling met elkaar verbonden zijn door in totaal 92 watervallen. De camping ligt prachtig in het landschap van het natuurpark Altmuhl en in de directe omgeving van het populaire meer van Kratzmuhl. De max.

We adviseren u om te lezen:

 1. Linet
  08.02.2021 01:40
  Home Zoeken Contact.
 2. Nelie
  10.02.2021 19:48
  Het heeft een uitstekende akoestiek, die per ongeluk ontdekt werd in toen een operazanger wilde oefenen op zijn rol als Radames in Aida. Het is een beetje tegen onze principes in om zo lang op dezelfde plek te blijven.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |