Motor invoeren vanuit duitsland naar belgie

Datum van publicatie: 07.02.2021

Succes en veel plezier, het is echt een leuk proces om te doen en het levert je vaak buiten de tijd die het kost aardig wat geld op! Je kan eventueel met het framenummer iets bij de politie navragen, maar of dat zo werkt weet ik niet. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Is de motor ouder dan 25 jaar bij invoeren, dan is het niet nodig om bpm te betalen. Hallo, Bedankt voor deze super handig informatie over een motor importeren. Alle info is welkom. De Royal Star had in een consumentenprijs van Dan kan ik het even voor je bekijken. Geef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Eenmaal met de prijs overeengekomen komt de verkoper met het verhaal dat de motor nog op kenteken staat in Luxenburg maar oorspronkelijk wel uit Duitsland komt. In de regel gaat het exact hetzelfde als bij de andere landen.

Je kunt kiezen voor 3 verschillende manieren om de rest BPM te bepalen. Ik ben van plan om hem met de aanhanger of een busje op te halen, motor invoeren vanuit duitsland naar belgie. Frame met Belgische.

Hoi Mark, Geweldige info gast, ik kom zelf binnenkort terug naar NL en heb me motor hier in Singapore verkocht. Zulassungsstelle van de gemeente waar je het voortuig koopt aanvragen of in de gemeente waar je als Dutser woont. Je moet dat in de.
  • Daarnaast is het niet overal verplicht, maar is het aan te raden een koopovereenkomst te tekenen waarin zaken staan zoals:. De motorzaak is in Nederland en ikzelf ben van Belgie.
  • Nu vraagt deze voor een copie van inschrijving moet ik deze geven?

Primaire Sidebar

En bij een handelaar komt er btw bij kijken. Reactie Naam E-mail. Ik zou in ieder geval niet eerst betalen en dan pas de motor ophalen. Beste Mark, Ik sta op het punt een motor uit Belgie te importeren.

Ik heb geen idee hoe dit zit met een aanhanger, dit vanwege het wel of niet benodigde eigen kenteken en wanneer deze nodig is op basis van gewicht. Wat betreft de alle kosten behalve het vervoer, wat ben je hier ongeveer aan kwijt?

Praktijkervaring heb ik er nu niet mee, maar je zou een transportbedrijf kunnen bellen en vragen wat zij erover kunnen zeggen.

  • Goede avond Mark, Ik heb een ktm Duke uit op het ook uit België.
  • Honda CBRF4i gekocht.

Alvast bedankt, Gr. Meestal duurt dit een week of twee. Hi Tim, Het is lastig nu. Als de motor nieuw is moet er BTW betaald worden. Dit klinkt een beetje vreemd als ik heel eerlijk ben!

Ook interessant

Of zijn er nog andere mogelijkheden? Kan dat kloppen en zou ik dus zelf de motor kunnen registeren als eerste eigenaar in Nederland? En de btw dan? Wordt daar ook naar gekeken?

Hoe lang gaat eigenlijk een motor mee. Nu vraagt deze voor een copie van inschrijving moet ik deze geven. Wat zou ik kwijt zijn aan kosten Groeten Edwin. Ja dan haal ik zelf. Onze voorkeur gaat altijd uit naar het plaatsen van de motor in een passende krat alvorens deze in de container gaat.

Hoe ga je te werk?

Dat heb ik nergens kunnen vinden. Welke papieren heb ik allemaal nodig voor de motorzaak, en dewelke ga ik moeten krijgen om de nieuwe moto in te schrijven in Belgie? Wat ik mis, in het overigens zeer duidelijke verhaal, is wat ongeveer het netto voordeel is tov het in Nederland kopen van ongeveer diezelfde motor. Het is ook, qua verlichting, een simpel ontwerp met één koplamp. Het is niet dat je meerdere ééndagskentekens kunt aanvragen.

Duits kunnen is een grote pr wil je wat uit Duitsland halen, de "oudere" Duitsers kunnen vaak ook echt alleen Duits. Ik hoop dat jij me vedder kan helpen en evenueel tips kan geven. Installeer de app. Regel een busje in plaats van een aanhanger. Of er iets iets niet klopt kan ik geen antwoord op geven, het is wel vreemd dat dit pas na alles ter sprake komt. Sindskort gaat motor invoeren vanuit duitsland naar belgie aangifte voor particulier digitaal via je digid code.

Je moet de papieren in de daad aanwezige belasting envelop doen en in de bus deponeren. De btw daar is gelijk aan hier.

Wat kost het importeren van een motor?

Andere kleur knipperlichten bijvoorbeeld. Groet Fred. Of ik de berekening had meegenomen en het BPM formulier ingevuld bij me had

Jaartal zal waarschijnlijk - zijn! En het gaat bloed verziekend hard als je wilt, dat hou je niet bij met je Porsche? Duits kunnen is een grote pr wil je wat uit Duitsland halen, de "oudere" Duitsers kunnen vaak ook echt alleen Duits.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |