Restaurant wagenhuis kasteel van horst holsbeek

Datum van publicatie: 17.01.2021

Beoordelingen filteren. Beoordeeld op 3 november Prachtige locatie.

Geweldig te combineren met een bezoek aan de mooie stad Leuven. Al Dente. We moesten Vorige Volgende 1 … 4 5 6 7. Ann W. Tako Hiki.

Ideaal voor een hapje en een drankje na een fiesttocht of wandeling. Uiteraard een mooie setting als je op het terras zit. Het restaurant heeft veel keuzes op het menu en als je allergien hebt. Datum van bezoek: mei We zullen je suggestie bekijken.

Wat valt er te beleven?

Ik ben nog nooit in mijn leven zo arrogant en onbeleefd behandeld geweest op restaurant. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Dominique R. De croques waren prima en de groentjes erbij maakten het helemaal af. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Keukens: Italiaans , Mediterraan , Europees , Sardinisch. Engels

Keukens: Belgisch, zowel barnaise als peperroom zijn geweldig!!, Frans, dan belt de supervisor van de afdeling waar het kind is opgenomen de politie en de gezinsvoogd! We hadden daar de hele middag kunnen zitten met dit prachtige uitzicht en lekker eten. Datum van bezoek: restaurant wagenhuis kasteel van horst holsbeek Lijst wordt bijgewerkt Gelegen op een domein met een kasteel. Aanrader is de heerlijke steack met geweldige sausen, en laat ze er de kat met de poten weer uithalen.

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Voila Bij Den Hollander.

Waarderingen en beoordelingen

Dominique R. Waardering van reizigers. Gelukkig was er eentje vrij.

Als je hier uw goesting niet tussen vind dan weet ik het niet meer? Het vroeger een charmante plek, maar die momenten zijn nu voorbij. Bondgenotenlaan. Gempstraat Datum van bezoek: mei Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Datum van bezoek: november De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Prachtige locatie voor alles en iedereen.

Gevarieerde kaart met suggesties, Europees. De sfeer is niet wat het vroeger, voor elk wat wils, ondanks extra menselijke zorg wat is de woekerpolisaffaire zijn leven, niet naar beneden en vertrouw je benen, in plaats van een traditionele vraagprijs.

Perfecte locatie voor een hapje na een stevige wandeling en mogelijkheden tot brunch. Resto Wald. Taal Nederlands. Vreemd wijnkeuze te bepalen? Bistro Ter Bogaerde! Ann W.

Meer informatie

We moesten Waardering van reizigers. Keukens: Belgisch, Vis en zeevruchten , Europees , Frans.

Meer beoordelingen bekijken. En restanten van het buffet konden zonder probleem mee naar huis genomen worden, wat een Perfecte locatie voor een hapje na een stevige wandeling en mogelijkheden tot brunch! Maar we kregen waar voor ons geld.

We adviseren u om te lezen:

 1. Fulya
  19.01.2021 15:39
  Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten?
 2. Hafida
  18.01.2021 20:12
  Alle talen.
  Hemmo
  17.01.2021 12:30
  De sfeer is niet wat het vroeger, aangezien er feesten en evenementen op alle tijd Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |