Strandpaviljoen puur groede eigenaar

Datum van publicatie: 11.01.2021

Toch krijgt Puur voorlopig geen derde kans Op verzoek van onze zijde vroegen we een paar losse Euro's voor het wisselgeld. Blijf je deze melding houden?

E-mail ontvanger. Bart 11 punten. Het eten, mixed grill was hier en daar te zwart. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. Tim Maathuis.

Na het lezen van de recensies hieronder zou ik graag een positieve reactie willen plaatsen wat dit paviljoen zeker verdiend. Alle stoelen zijn bezet door knuffelberen, voor een goede doel-actie van het restaurant in samenwerking met de buiten coronatijd vaste gast Rotaryclub Westdorpe-Zelzate, strandpaviljoen puur groede eigenaar. GPC Vlissingen scoort met clinic. Dat kan. Wel: zeer vriendelijke bediening en kommetje met 'te weinig' lekkere salade.

Sluit E-mail.

Informatie

Wat bleek, er zat al brood bij de soep. Dat is de wens van het CDA. Terras helemaal vol en binnen zitten is nu geen optie met dit lekkere weer. Een echte aanrader! Ook de bediening is erg vriendelijk en erg enthousiast om te helpen zoals met mijn moeder die moeilijk ter been is.

Het plaatselijke Sint Nicolaas comité had met een walk through een volledig coronaproof Sinterklaasfeestje in elkaar geknutseld.

Quote Binnen een paar minuten weet je dat het niet meer te redden is Eric van Damme, strandpaviljoen puur groede eigenaar, Strandpaviljoen Puur. EKMBeukers punten. Hedwig Van Melle. Het lijkt een comfortabele thuiswerkplek, maar pas op: zijn tegenwoordige kantoor is niet gesoleerd. Meerdere andere obers begrepen ons bezwaar toen wij geen fooi wilden geven?

Hoe was jouw ervaring?

Het eten was matig. Een echte aanrader! Ze waren zeer vriendelijk en kwamen meerdere malen vragen of het had gesmaakt.

Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. De rekening bedroeg ,- inclusief tip. Sluit E-mail. De sfeer was logischerwijs triest, strandpaviljoen puur groede eigenaar. De olijven kwamen helaas rechtstreeks uit de pot en was een domper op een gemiddeld glas wijn!

Een gratis drankje, de tweede gerechten samen bekostigen o. De ligging en het uitzicht is fantastisch. E-mail ontvanger.

De bediening was dit keer wel vlotter. Prachtige locatie. In het voorjaar keren ze terug naar hun oude werkplek. Het personeel kon na de brand gedetacheerd worden strandpaviljoen puur groede eigenaar andere horecaondernemers.

Vriendelijke bediening en lekkere sat o. Na weer lang wachten arriveerde de vervangende soep. Prachtige lokatie?

Corona informatie

Wat bleek, er zat al brood bij de soep. GPC Vlissingen scoort met clinic. De naam zegt het eigenlijk al, Strandpaviljoen Puur. De leukste en lekkerste strandtent die wij kennen!

Onze ervaring: Er was geen plaats meer binnen. Mijn tip: de volgende dag elders heerlijk genoten. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

We adviseren u om te lezen:

  1. Sharif
    18.01.2021 02:06
    Wat bleek, er zat al brood bij de soep. De pilaren aan de voorzijde verdwijnen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |