Wat mag je niet meenemen in het vliegtuig klm

Datum van publicatie: 13.01.2021

Om te zien wat dit kost voor jouw vlucht, kan je de bagagecalculator van KLM gebruiken. Dat denk ik wel. We hebben wel een lijst van arts mee waar medicatie op vermeld word.

Silke 24 mei at Zo mag je bij een aantal landen geen fruit of noten meenemen. Gerard 5 april at Je boekt een ticket naar Rome. De fruit en groente potjes kopen we daar in Mallorca, scheelt weer!

Niet onbelangrijk: zorg ervoor dat je het juiste formaat handbagage meeneemt. Welke kies jij. Kimber - Reisgenie 27 september at Zodra je Businessclass reist mag je 2 stuks handbagage meenemen van dezelfde afmeting als in de economyclass en een accessoire. Dit geldt dus niet alleen voor scherpe voorwerpen, maar ook voor stompe voorwerpen.

Regels ruimbagage

Onbeperkt bestaat echter ook, zo hebben onder meer British Airways en Iberia een onbeperkt gewicht als het om handbagage gaat, maar er gelden wel maximum afmetingen voor het stuk handbagage.

Deze zijn echter op vrijwel alle lijnen identiek aan de Schiphol regels en de regels van andere Nederlandse en Europese Luchtvaartmaatschappijen en vliegvelden. Ik heb drie glazen flesjes met homeopatisch middel zonder doktersvoorschrift en een aantal kleine nagellakflesjes. Voor Business Class gelden andere regels. Dit geldt niet voor het Light-tarief.

  • Reizen met een baby is altijd een beetje stressvol. Dat denk ik wel.
  • Marjon 10 september at Even een vraagje mag je zelf iets te drinken of iets te eten meenemen omdat in de vliegtuig te drinken of eten.

Kimber 13 november at Saskia 3 juni at. We vliegen vlak voor lunchtijd naar Ierland toe. Efficint je huis inrichten. Wij vliegen morgen met klm naar Curacao.

Scherpe voorwerpen in handbagage

Deze website maakt gebruik van cookies, we gaan er vanuit dat je hier mee akkoord bent. Kan dit? Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer.

Daarnaast kan het gebeuren dat er te weinig ruimte is voor alle handbagagekoffers. Deze tas mag namelijk wel mee in de cabine. Check voor de zekerheid de afmetingen van je koffer wel van te voren, maar douwe egberts shop joure gezond verstand kom je al een heel eind.

Er is helaas niet n uitputtende lijst van voorwerpen die niet in de handbagage mogen, sommige koffers zijn groter dan deze afmetingen en dit kan extra kosten opleveren die we liever niet betalen.

Welke kies jij.

1. Koop een tas die past als een handschoen

Kimber 5 februari at Omdat het om een intercontinentale vlucht gaat zou ik het voor de zekerheid via de douaneapp even checken. Het betreft 4 limoentjes, 1 komkommer, 1 avocado. Saskia 15 september at

Is er iemand die weet vanuit buitenland naar Nederland of je kaas mee mag nemen Reageer. Het is soms slim om enkele lagen over elkaar aan te doen en sowieso om te bedenken welke schoenen bijvoorbeeld zwaarder wegen! Saskia 23 juli at. Het gaat erom of mijn kat heeft steeds honger het mee mag nemen in mijn handbagageen niet taxfree gekocht heb. Angelique 28 mei at Accepteer Meer lezen. Kimber 9 januari at Om te zien wat dit kost voor jouw vlucht, kan je de bagagecalculator van KLM gebruiken?

Hoi, mijn gezichtsverzorgingsproducten zitten in glazen flesjes transparant.

De KLM bagageregels voor ruimbagage

Ik denk altijd maar zo: als ik ze in Mn haar zou hebben, zouden ze dan vragen om ze uit te halen? Kimber - Reisgenie 5 februari at Hier alle regels op een rij.

Travel-size betekent niet alleen maar meer een kleine shampoo en een doosje zonnebrandcrme. Kimber 4 juli at Hoi mag je een pincet ook meenemen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |